CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Hoera! Het wetenschappelijk bewijs is er! Het valt allemaal wel mee.

Hoeveel mensen kent U?

Danny had in één van zijn berichten al eens de vraag gesteld hoeveel mensen U nu eigenlijk daadwerkelijk kent die ziek zijn geworden en zijn overleden aan covid-19. Zie:

https://commonsensetv.nl/uitvaartbedrijven-kampen-met-omzetverlies-en-krijgen-corona-subsidie/

Persoonlijk ken ik, in de al 9 maanden durende ‘pandemie’ welgeteld één persoon. Helaas heeft een goede vriend van mij de ziekte opgelopen en nog veel meer helaas is hij er ook aan overleden.

Dat is triest en ik ben daar verdrietig om. Maar ik ken ontzettend veel mensen in Nederland, België, Peru en ook in andere delen van de wereld. En behalve mijn vriend Salvador ken ik verder hélemaal niemand die covid-19 heeft opgelopen.

Enquête

Wij zijn natuurlijk niet Maurice de Hond. (Gelukkig maar want Robert Jensen heeft Maurice een tijdje geleden hernoemd tot Maurice de Onbetrouwbare Hond). Maar bij deze wil ik een oproep doen aan alle lezers van CommonSenseTV, om een berichtje achter te laten over hoeveel mensen u persoonlijk kent (dus niet uit een krantenberichtje of iets dergelijks) die besmet zijn geraakt met het sars-cov-2 virus en die ziek zijn geworden van covid-19 en daaraan zijn overleden.

Een kleine enquête. Wilt u daar alstublieft aan meedoen? Dan krijgen we een, door onszelf als getuigen bepaald, beeld van de werkelijke aard van de ‘pandemie’.

In Peru

ben ik zelf getuige geweest van de massale demonstraties die hebben plaatsgevonden tegen de staatsgreep die onlangs heeft plaatsgevonden. Op maandag 9 november begon het. Aanvankelijk met enkele tienduizenden demonstranten, maar in de loop van die week groeide dat aan tot enkele honderdduizenden demonstranten op de Plaza San Martin in het centrum van Lima. Luidkeels leuzen scanderend stonden we daar met z’n allen boven op elkaar. Als het werkelijk zo zou zijn dat we geïnfecteerd raken met het sars-cov-2 virus door dicht bij elkaar te zijn dan zou dat inmiddels moeten blijken uit de officiële cijfers. Maar niets is minder waar. De trend in aantallen besmettingen is al geruime tijd dalende en de daling zet ook nu, na alle massa demonstraties, gewoon door. De BLM demonstraties in Amsterdam en de corona demonstraties in Berlijn lieten hetzelfde beeld zien.

 

Maar allerbelangrijkste is: de wetenschap bewijst ook mee!

Als bijvangst in de wetenschappelijke studies naar de effectiviteit van de vaccins is ook een goed beeld te krijgen over de ernst van besmettelijkheid. Dat blijkt na bestudering van de onderzoeksresultaten van Pfizer en Moderna.

Over de covid-19 vaccins, die vorige week met tromgeroffel en veel bombarie zijn aangekondigd (maar die geen vaccins zijn) kunt u uitgebreid lezen in deze column:

https://commonsensetv.nl/het-covid-19-vaccin-dat-geen-vaccin-is/

Maar ik vond in die studies nog meer goed nieuws, sterker nog, veel beter nieuws! Gepubliceerd door Pfizer en Moderna, alleen daarvoor moest ik lezen tussen de regeltjes.

We kunnen namelijk uit de fase-3 studie van Pfizer berekenen en concluderen met wat voor virus we nu eigenlijk te maken hebben.

43.661 mensen van verschillende leeftijdsgroepen en met verschillende etnische achtergrond hebben aan de studie meegedaan. De helft van deze groep mensen heeft het Pfizer vaccin ingespoten gekregen en de andere helft een NaCl spuitje (placebo).

Vervolgens zijn deze mensen aan het virus blootgesteld. Het gejuich over de effectiviteit van het vaccin, is om reden dat van de gevaccineerde groep er slechts 8 mensen ziek zijn geworden.

Dat is natuurlijk mooi nieuws.

Maar nog veel mooier nieuws is dat van de groep van 21.830 mensen die een placebo hebben gekregen er slechts 162 de ziekte hebben opgelopen. We praten hier dus over een groep mensen die opzettelijk aan het virus sars-cov-2 zijn blootgesteld en daartegen niet beschermd waren. Dat is dus 0,74 %.

De fase-3 studie van Moderna geeft nog betere resultaten. Slechts 0,67% van de niet-gevaccineerde deelnemers hebben na blootstelling aan het virus covid-19 opgelopen.

Er wordt dus gewoon, zelfs na opzettelijke blootstelling, bijna niemand ziek van dit virus.

Wij wisten dat natuurlijk al maar nu is het wetenschappelijk vastgesteld door middel van de fase-3 studies van Pfizer en Moderna.

En als we nu ook nog de IFR (Infection Fatality Ratio) van minder dan 0,2% (dat is dus het percentage van de zieken die eraan overlijden), op die (gemiddeld) 0,705 % loslaten, dan krijgen we 0,00141 %.

Dat is dus nog geen 1,5 persoon per 100.000 mensen die dus daadwerkelijk blootgesteld zijn aan het virus.

 

Helaas weten we niet hoeveel mensen er in het echte leven daadwerkelijk blootgesteld worden aan het virus.

De dictators denken te weten hoe wij de blootstelling door middel van mondkapjes en 1,5 meter afstand vrijwel kunnen uitsluiten. Maar zelfs al ‘besmetten’ we elkaar, dan nog is er niets aan de hand.

De mensen die overlijden aan covid-19 zijn meestal boven de 80 jaar. Bij ons in Nederland is 80 zo ongeveer de gemiddelde levensverwachting. Maar internationaal ligt dat op 72 jaar.

Uit de gewone statistieken was dit natuurlijk ook al lang te concluderen. Het gemiddelde sterftecijfer wijkt niet af van normaal. En dat is niet alleen in Nederland zo, dat is overal zo. In het voorjaar is er een piek geweest in overlijdens, gevolgd door een dal daarna. Dat is niet abnormaal, dat gebeurt bij een griepgolf of een hete zomer ook.

 

Dit nieuws is natuurlijk veel spectaculairder dan het nieuws dat de gevaccineerden nog minder risico liepen om covid-19 op te lopen. Ok, nog minder risico is leuk, is beter. Maar als het risico bijna onbestaand is dan is het niet zo heel logisch om een of ander nieuw mRNA middel in je lichaam gespoten te krijgen dat vervolgens in je eigen lichaams-DNA gaat zitten rotzooien. De korte termijn bijwerking lijken mee te vallen maar over de lange termijn bijwerkingen is niets bekend. Eerdere vaccins tegen influenza en corona hebben in het verleden al zeer ernstige consequenties gehad. Zoek maar eens op hoeveel ellende het mexicaansegriepvirus vaccin uit 2009 (u weet wel, het vaccin van Ab Osterhaus) opgeleverd heeft. Zoek maar eens op hoeveel doden het griepvaccin van 2017 opgeleverd heeft. Met de toename van het toedienen van griepvaccins over de afgelopen jaren, constateren we ook een toename van sterftegevallen. Die worden aan influenza toegerekend, maar in werkelijkheid zou het wel eens door de vaccins kunnen komen.

https://www.volksgezondheidenzorg.info/onderwerp/influenza/cijfers-context/sterfte#13578

Oh, en nog een interessant nieuwtje, uit de monitoring van het RIVM blijkt dat er in de afgelopen week 3 gevallen van corona zijn ontdekt op basis van een echte laboratorium test. Dat is zo ongeveer in lijn met het gemiddelde van de afgelopen 10 weken.

 

En denk nou eens na over welke risico’s we nog meer lopen in het leven.

Ik had al eens in een column geschreven dat er momenteel meer mensen in Nederland overlijden door een ongelukkige val (van de trap of de fiets of in de badkamer) dan aan covid-19.

Beschermen is goed, maar ergens houdt het op en accepteren we sommige risico’s in het leven. U doet natuurlijk altijd uw gordel om in de auto. Maar u gaat dus wel rijden en laat de auto niet staan.

 

De conclusie is dat we zouden kunnen stoppen met al deze onzin. Dat we door zouden kunnen gaan met ons leven. En dat we over zouden kunnen gaan tot het berechten van de regimes die wereldwijd al dit corona hoax leed hebben veroorzaakt en zovele mensenlevens verwoest hebben.

Maar ja, de macht van de farma-industrie is ontzettend groot en uiteraard willen deze bedrijven, aangevoerd door Bill Gates, koste wat het kost deze wereldwijde vaccinatieprogramma’s erdoor duwen.

We zullen met hand en tand in verzet moeten komen tegen deze ongelofelijke scam. Ze gaan namelijk niet ophouden. Alle bovenstaande feiten en berekeningen interesseert ze helemaal niets. De derde golf moet er namelijk aankomen en met de PCR test valt dat bijna niet meer vol te houden. Inmiddels weten zoveel mensen (behalve Mark Rutte dan) hoe onbetrouwbaar en vooral hoe ongeschikt de PCR test is. Binnenkort komen daarom de corona-sneltesten. Die zijn nog onbetrouwbaarder dan de PCR testen die al voor 95 % onbetrouwbaar zijn.

 

 

Wilt u het zelf allemaal nalezen of controleren:

Moderna

https://investors.modernatx.com/news-releases/news-release-details/modernas-covid-19-vaccine-candidate-meets-its-primary-efficacy

 

Pfizer

https://www.pfizer.com/news/press-release/press-release-detail/pfizer-and-biontech-conclude-phase-3-study-covid-19-vaccine

 

5 1 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
23 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
23
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven