NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Hoera! Het wetenschappelijk bewijs is er! Het valt allemaal wel mee.

Hoeveel mensen kent U?

Danny had in één van zijn berichten al eens de vraag gesteld hoeveel mensen U nu eigenlijk daadwerkelijk kent die ziek zijn geworden en zijn overleden aan covid-19. Zie:

https://commonsensetv.nl/uitvaartbedrijven-kampen-met-omzetverlies-en-krijgen-corona-subsidie/

Persoonlijk ken ik, in de al 9 maanden durende ‘pandemie’ welgeteld één persoon. Helaas heeft een goede vriend van mij de ziekte opgelopen en nog veel meer helaas is hij er ook aan overleden.

Dat is triest en ik ben daar verdrietig om. Maar ik ken ontzettend veel mensen in Nederland, België, Peru en ook in andere delen van de wereld. En behalve mijn vriend Salvador ken ik verder hélemaal niemand die covid-19 heeft opgelopen.

Enquête

Wij zijn natuurlijk niet Maurice de Hond. (Gelukkig maar want Robert Jensen heeft Maurice een tijdje geleden hernoemd tot Maurice de Onbetrouwbare Hond). Maar bij deze wil ik een oproep doen aan alle lezers van CommonSenseTV, om een berichtje achter te laten over hoeveel mensen u persoonlijk kent (dus niet uit een krantenberichtje of iets dergelijks) die besmet zijn geraakt met het sars-cov-2 virus en die ziek zijn geworden van covid-19 en daaraan zijn overleden.

Een kleine enquête. Wilt u daar alstublieft aan meedoen? Dan krijgen we een, door onszelf als getuigen bepaald, beeld van de werkelijke aard van de ‘pandemie’.

In Peru

ben ik zelf getuige geweest van de massale demonstraties die hebben plaatsgevonden tegen de staatsgreep die onlangs heeft plaatsgevonden. Op maandag 9 november begon het. Aanvankelijk met enkele tienduizenden demonstranten, maar in de loop van die week groeide dat aan tot enkele honderdduizenden demonstranten op de Plaza San Martin in het centrum van Lima. Luidkeels leuzen scanderend stonden we daar met z’n allen boven op elkaar. Als het werkelijk zo zou zijn dat we geïnfecteerd raken met het sars-cov-2 virus door dicht bij elkaar te zijn dan zou dat inmiddels moeten blijken uit de officiële cijfers. Maar niets is minder waar. De trend in aantallen besmettingen is al geruime tijd dalende en de daling zet ook nu, na alle massa demonstraties, gewoon door. De BLM demonstraties in Amsterdam en de corona demonstraties in Berlijn lieten hetzelfde beeld zien.

 

Maar allerbelangrijkste is: de wetenschap bewijst ook mee!

Als bijvangst in de wetenschappelijke studies naar de effectiviteit van de vaccins is ook een goed beeld te krijgen over de ernst van besmettelijkheid. Dat blijkt na bestudering van de onderzoeksresultaten van Pfizer en Moderna.

Over de covid-19 vaccins, die vorige week met tromgeroffel en veel bombarie zijn aangekondigd (maar die geen vaccins zijn) kunt u uitgebreid lezen in deze column:

https://commonsensetv.nl/het-covid-19-vaccin-dat-geen-vaccin-is/

Maar ik vond in die studies nog meer goed nieuws, sterker nog, veel beter nieuws! Gepubliceerd door Pfizer en Moderna, alleen daarvoor moest ik lezen tussen de regeltjes.

We kunnen namelijk uit de fase-3 studie van Pfizer berekenen en concluderen met wat voor virus we nu eigenlijk te maken hebben.

43.661 mensen van verschillende leeftijdsgroepen en met verschillende etnische achtergrond hebben aan de studie meegedaan. De helft van deze groep mensen heeft het Pfizer vaccin ingespoten gekregen en de andere helft een NaCl spuitje (placebo).

Vervolgens zijn deze mensen aan het virus blootgesteld. Het gejuich over de effectiviteit van het vaccin, is om reden dat van de gevaccineerde groep er slechts 8 mensen ziek zijn geworden.

Dat is natuurlijk mooi nieuws.

Maar nog veel mooier nieuws is dat van de groep van 21.830 mensen die een placebo hebben gekregen er slechts 162 de ziekte hebben opgelopen. We praten hier dus over een groep mensen die opzettelijk aan het virus sars-cov-2 zijn blootgesteld en daartegen niet beschermd waren. Dat is dus 0,74 %.

De fase-3 studie van Moderna geeft nog betere resultaten. Slechts 0,67% van de niet-gevaccineerde deelnemers hebben na blootstelling aan het virus covid-19 opgelopen.

Er wordt dus gewoon, zelfs na opzettelijke blootstelling, bijna niemand ziek van dit virus.

Wij wisten dat natuurlijk al maar nu is het wetenschappelijk vastgesteld door middel van de fase-3 studies van Pfizer en Moderna.

En als we nu ook nog de IFR (Infection Fatality Ratio) van minder dan 0,2% (dat is dus het percentage van de zieken die eraan overlijden), op die (gemiddeld) 0,705 % loslaten, dan krijgen we 0,00141 %.

Dat is dus nog geen 1,5 persoon per 100.000 mensen die dus daadwerkelijk blootgesteld zijn aan het virus.

 

Helaas weten we niet hoeveel mensen er in het echte leven daadwerkelijk blootgesteld worden aan het virus.

De dictators denken te weten hoe wij de blootstelling door middel van mondkapjes en 1,5 meter afstand vrijwel kunnen uitsluiten. Maar zelfs al ‘besmetten’ we elkaar, dan nog is er niets aan de hand.

De mensen die overlijden aan covid-19 zijn meestal boven de 80 jaar. Bij ons in Nederland is 80 zo ongeveer de gemiddelde levensverwachting. Maar internationaal ligt dat op 72 jaar.

Uit de gewone statistieken was dit natuurlijk ook al lang te concluderen. Het gemiddelde sterftecijfer wijkt niet af van normaal. En dat is niet alleen in Nederland zo, dat is overal zo. In het voorjaar is er een piek geweest in overlijdens, gevolgd door een dal daarna. Dat is niet abnormaal, dat gebeurt bij een griepgolf of een hete zomer ook.

 

Dit nieuws is natuurlijk veel spectaculairder dan het nieuws dat de gevaccineerden nog minder risico liepen om covid-19 op te lopen. Ok, nog minder risico is leuk, is beter. Maar als het risico bijna onbestaand is dan is het niet zo heel logisch om een of ander nieuw mRNA middel in je lichaam gespoten te krijgen dat vervolgens in je eigen lichaams-DNA gaat zitten rotzooien. De korte termijn bijwerking lijken mee te vallen maar over de lange termijn bijwerkingen is niets bekend. Eerdere vaccins tegen influenza en corona hebben in het verleden al zeer ernstige consequenties gehad. Zoek maar eens op hoeveel ellende het mexicaansegriepvirus vaccin uit 2009 (u weet wel, het vaccin van Ab Osterhaus) opgeleverd heeft. Zoek maar eens op hoeveel doden het griepvaccin van 2017 opgeleverd heeft. Met de toename van het toedienen van griepvaccins over de afgelopen jaren, constateren we ook een toename van sterftegevallen. Die worden aan influenza toegerekend, maar in werkelijkheid zou het wel eens door de vaccins kunnen komen.

https://www.volksgezondheidenzorg.info/onderwerp/influenza/cijfers-context/sterfte#13578

Oh, en nog een interessant nieuwtje, uit de monitoring van het RIVM blijkt dat er in de afgelopen week 3 gevallen van corona zijn ontdekt op basis van een echte laboratorium test. Dat is zo ongeveer in lijn met het gemiddelde van de afgelopen 10 weken.

 

En denk nou eens na over welke risico’s we nog meer lopen in het leven.

Ik had al eens in een column geschreven dat er momenteel meer mensen in Nederland overlijden door een ongelukkige val (van de trap of de fiets of in de badkamer) dan aan covid-19.

Beschermen is goed, maar ergens houdt het op en accepteren we sommige risico’s in het leven. U doet natuurlijk altijd uw gordel om in de auto. Maar u gaat dus wel rijden en laat de auto niet staan.

 

De conclusie is dat we zouden kunnen stoppen met al deze onzin. Dat we door zouden kunnen gaan met ons leven. En dat we over zouden kunnen gaan tot het berechten van de regimes die wereldwijd al dit corona hoax leed hebben veroorzaakt en zovele mensenlevens verwoest hebben.

Maar ja, de macht van de farma-industrie is ontzettend groot en uiteraard willen deze bedrijven, aangevoerd door Bill Gates, koste wat het kost deze wereldwijde vaccinatieprogramma’s erdoor duwen.

We zullen met hand en tand in verzet moeten komen tegen deze ongelofelijke scam. Ze gaan namelijk niet ophouden. Alle bovenstaande feiten en berekeningen interesseert ze helemaal niets. De derde golf moet er namelijk aankomen en met de PCR test valt dat bijna niet meer vol te houden. Inmiddels weten zoveel mensen (behalve Mark Rutte dan) hoe onbetrouwbaar en vooral hoe ongeschikt de PCR test is. Binnenkort komen daarom de corona-sneltesten. Die zijn nog onbetrouwbaarder dan de PCR testen die al voor 95 % onbetrouwbaar zijn.

 

 

Wilt u het zelf allemaal nalezen of controleren:

Moderna

https://investors.modernatx.com/news-releases/news-release-details/modernas-covid-19-vaccine-candidate-meets-its-primary-efficacy

 

Pfizer

https://www.pfizer.com/news/press-release/press-release-detail/pfizer-and-biontech-conclude-phase-3-study-covid-19-vaccine

 

Subscribe
Abonneren op
23 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
ignorant

In essentie is covid-19 als ziekte en als virus een enorme mislukking .Ja het verzwakt de mens enigszins , waardoor hij of zij eigenlijk sterft aan onderliggend lijden , dat er al langer was en waarbij covid-19 uiteindelijk de doodsklap gaf ,wat door virologen ,politici ,ambtenaren , hospitalen en farmaceuten enorm uitgebuit is als een unieke virusziekte met welhaast dodelijke gevolgen zuiver en alleen vanwege het financiele gewin en het meewerken aan het uitrollen van de vn-agenda tot wereldheerschappij en het afschaffen van de democratie . Alle vn-agenda’s gaan uit van wereldbestuur over stedelijke agglomeraties , wat in nederland omgezet werd in het creeeren van veiligheidsregio’s onder leiding van burgemeesters , die alleen trouw hebben gezworen aan de koning , maar nooit op enige democratische wijze gekozen werden door het volk . Deze fascistische vn-agenda wordt op doldrieste wijze de bevolking door de strot gejaagd en geen leugen is te grof om de knoet over het volk te jagen onder het mom van de “corona-crisis” . Laat je alsjeblieft niet bedonderen , het is alles toneelspel met spiegeltjes en kraaltjes ,waar jammergenoeg een groot deel van onze bevolking dubbelbenig intuint . Zelf ben ik 72 jaar en ik kan u verzekeren , dat niemand maar dan ook niemand uit mijn directe omgeving langdurig geschaad of overleden is aan dit overhypte virusje . Uit de verdere omgeving , we wonen in een bejaardenflat , kwamen er wel verhalen over mensen , die het stoffelijke verruilden voor het eeuwige , maar voor zover wij konden nagaan betrof het hier altijd veel ouderen , die al aan veel andere aandoeningen leden en eigenlijk aan de beurt waren om te gaan . Het is gewoon misselijk en laag bij de gronds dit te gaan aangrijpen om onze hele of zoals nu halve samenleving plat te leggen voor iets wat helemaal niet bestaat en via dagelijkse propaganda in onze koppen geramd wordt om een geheel ander doel te bereiken . Zouden Mao Rutte cs echt niet begrijpen , dat hun gelieg en bedrieg , hun kinderlijke manipulaties van cijfers uiteindelijk eindig zijn en zij de vroeger of later de rekening gepresenteerd gaan krijgen ? Als medisch experiment was covid-19 een totale mislukking en zouden zij nu het lef hebben ons te gaan inenten tegen iets , wat bewezen nauwelijks iets om het lijf heeft , maar waar wederom de gewone hollander voor moet gaan betalen ?

doos

ik ken niemand die het HAD of HEEFT.

Mimi Max

niemand

Asja

Een naaste van mij, (65 jaar met donornier) is begin april positief op corona getest, was ook ziek, griepsymptomen.. 1 dag in het ziekenhuis op de verpleegafd. gelegen, HCQ kuur gehad, en dag later gezond weer naar huis gegaan. HCQ werkt!!!

Danny

Niemand

Nikkie

Ik ken niemand die ziek is. Niemand die overleden zijn.
Wel 4 mensen die positief getest zijn, voor wat het waard is.

Rients Hofstra

Vandaag in de krant: Vrouw voor de 2e keer besmet met corona en overleden. Iets verderop in het bericht betrof het een vrouw van 96 die terminaal was dankzij uitgezaaide kanker.
Zo werkt de msm. Feiten worden weggedrukt, foutieve aannames als waarheid pontificaal vooraan plaatsen. Corona is een vervelende griep, waar helaas mensen die ongezond leven, heel oud zijn of een ernstige kwaal hebben

Rhw

Rhw

Rhw

Hoe kom ik bij de enquête? Of is het de bedoeling het hier in te vullen? Ik ken één persoon met milde klachten.

Knalkopje1

Ik ken persoonlijk in totaal 9 mensen die Corona hebben gehad. Een van hen, ver in de 90, is MET corona overleden, de anderen hebben het overleefd, hoewel ze behoorlijk oud waren. Enkelen van hen hebben er wel zware klappen door gekregen en hadden veel tijd nodig om te herstellen. De tiende, een familielid van de vrouw van mijn broer is een van de zeer weinigen die AAN Corona is overleden. Zo onschuldig is dit virus ook weer niet. Gewoon voorzichtig zijn en waar het redelijk is ook de regels in acht nemen. Ik moet wel zeggen dat ik de regels vaak heb overtreden waar ik ze belachelijk en tiranniek vind, bijvoorbeeld 1,5 m in de buitenlucht aanhouden, waarbij ik hoogstens het risico liep om door een Landwachter (BOA) met een boete te worden ‘besmet’.
In het complex waar ik woon is een aanval van Corona afgeslagen: besmetting van drie personen door zorgverleners. De ontmoetingsruimte werd gesloten. Goed dan. Maar nu zijn ze op het idiote idee gekomen om deze ruimte als restaurant aan te merken en pas samen met de echte restaurants weer open te laten gaan.

Knalkopje1

Aanvulling: een van de negen woont in Nijmegen en is meer dan 90 jaar oud. Gisteren belde ik haar op. Ongelooflijk: ze heeft Corona gehad, gevolgd door een longontsteking en heeft dat overleefd! Ze is aan de beterende hand.

corpluym

Nope, nada, niets, niemand B of G kend hier. 

Bart

Ik ken niemand persoonlijk die het heeft, heeft gehad, positief is getest dan wel er aan is overleden. Niemand.

Henk Vantgekkenhuis

Ik zit hier flink te snotteren zoals Ik elk najaar doe dus Ik zou kunnen stellen dat Ik corona zou hebben maar meer voor de hand liggen is het toch wel dat Ik weer gewoon lekker ouderwets verkouden ben zoals gezegd elk jaar.
Voor mij geen reden om een wattenstaafje tot mijn hersens in mijn neus te laten steken dus een paar dagen lekker doorsnotteren en dan dit jaarlijkse ongemak weer vergeten.
En verder ken Ik ook niemand die corona heeft gehad.

Marretje

Helemaal niemand , mijn dochter heeft 5000 volgers op de socials, ook helemaal niemand!!

Knalkopje1

Weet je wat mogelijk is? Verkoudheid wordt meestal veroorzaakt door Rhino virussen, maar er zijn ook vier oude en milde Coronavirussen die verkoudheid veroorzaken. Misschien heb je toevallig een van die vier. Ik heb een tijdje geleden ergens gelezen dat een vroeger besmetting met een van die virussen je meer weerstand kan geven tegen COVID-19; dat is een belangrijk voordeel. Maar het is zeker, als jouw verkoudheid wordt veroorzaakt door een van die vier milde Coronavirussen en je zou je toch laten testen, dan word je vrijwel zeker positief voor COVID-19 bevonden, terwijl je dat helemaal niet hebt!

Knalkopje1

https://ejbron.wordpress.com/2020/11/20/wanneer-je-rutte-en-de-jonge-de-vrije-hand-zou-geven . Op dit artikel reageerde ‘Julia’ en gaf daar een link naar een Twitterbericht van Tedros, hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie. En dat is verontrustend. Zie https://twitter.com/DrTedros/status/1328291648439193601?s=20
“Hij stelt dat het dragen van mondkapjes en 1,5 meter blijvend is (dus het nieuwe normaal)”. Hier is zijn originele bericht:
Since the beginning of the #COVID19 pandemic, we knew that a vaccine would be essential for bringing the pandemic under control. But it’s important to emphasise that a vaccine will complement the other tools we have, not replace them. #EB147 #ACTogether
Dat is letterlijk: “De vaccinaties zullen de gereedschappen die wij nu hebben aanvullen, niet vervangen.” Toen ik dat las dacht ik: “Wat een gore smeerlap! Hij wil ons er letterlijk nooit meer uit vrijlaten.” Zo iemand is schuldig aan misdrijven tegen de menselijkheid en hoort thuis in de gevangenis, levenslang.

Carla

Nee, niemand die ik ken is positief getest, ziek geworden en al helemaal niet overleden.

Pescador

ik ken niemand die corona gehad heeft, en ik ken ook niemand in mijn omgeving of familie die iemand kent die het heeft of gehad heeft.

Pescador

ik vind het vreemd dat alle bekende Nederlanders en ministers na 2 of 3 dagen weer beter zijn , die snotneus van d66 staat zelfs lachend te vertellen dat tie positief is. hoeft tie een week niet te werken zekers.

Quintijn Derksen

Ik ben 12 weken op vakantie geweest, over 3 blokken verspreid, heb 18 duizend kilometer gereden door 14 landen, 2x naar Montenegro via krankzinnig terug, 1x Zwitserland en terug en 1 x Italië en terug, ben werkelijk waar nooit ergens langer gebleven dan 3 dagen en ben niemand tegen gekomen die iemand kon die overleden was aan Corona onder de 76. En die verhalen overleden met Corona en hoge leeftijd hadden allemaal een zwak gestel. Als het de griep was geweest, had het ook klaar geweest!
Aanvulling, Ik ben diverse brandhaarden afgereden tijdens deze trip, dat was ook gepland en mijn doel!

Appeltje12

Dan de volgende vraag…. Hoe weten we dat de mensen ook daadwerkelijk corona hadden? We weten nu genoeg over de pcr test.

Last edited 3 dagen geleden by Appeltje12
Rients Hofstra

Marcel, ik vrees dat je helemaal gelijk hebt. De sterke verhalen staan in de msm, zelf kennen we 2 personen die volgens de onbetrouwbare pcs-testen positief waren. De ene heeft griepverschijnselen gehad, was er een hele week zoet mee, maar is volledig hersteld. De andere werd na een aantal dager hertest en was zomaar zonder medicatie ineens negatief, iets wat bij voetballers ook regelmatig gebeurt als er een Champions League wedstrijd gespeeld moet worden. Dan helpt het natuurlijk als je tot de godenzonen behoort.
Mark de Dictator en Hugo de Verschrikkelijke weten dit ook en zijn om die redenen crimineel. Ze hebben een speciale agenda en als er niet snel iets gebeurt, zijn we te laat. Zijn we op tijd, dan moeten ze worden berecht!

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
23
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x