NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Hoera!!!!! Gewonnen!!!!! Of toch niet………

Net toen we tot de conclusie waren gekomen dat er geen correcte rechtspraak meer bestaat in Nederland, behaalden Willem en Jeroen een overwinning in de rechtbank wegens de onterecht ingestelde avondklok.

(Waarom heet dat eigenlijk avondklok? Volgens mij zou het avond, nacht en ochtendklok moeten heten.)

Blijdschap bij onze dappere vrijheidsstrijders.

Maar die blijdschap was maar van korte duur. Want dictator mark had natuurlijk al snel een nieuw plan klaar liggen. hij heeft even 3 bevriende rechtertjes opgetrommeld die hier wel een stokje voor konden steken in een versnelde procedure.

 

En hoe dan ook blijft hij zijn dictatoriale zin doordrijven. Wat de uitkomst van het hoger beroep, aankomende vrijdag, ook gaat worden, hij past overal een mouw aan en heeft al een nieuw wetje laten schrijven.

Wist u trouwens dat het wel toegestaan is om na 21.00 uur buiten een demonstratie te houden? Een anti-avondklok demonstratie mag gehouden juist op het moment dat het niet mag, om je demonstratie extra kracht bij te zetten. Dat schrijft Europese wetgeving voor.

Maar ja, daar hebben de ss-nazi-geüniformeerden natuulijk niets mee te maken. De wil van mark is wet. Hoe dan ook. En er is een fikse voorraad bonnenboekjes ingeslagen.

van dissel sprak in de rechtbank trouwens over ‘de introductie’ van de nieuwe Engelse variant.

“Inleiden, ingang verschaffen”

is de betekenis van dat woord. Waarom spreekt deze dictatoriaal-bewind-gezinde overheidsfunctionaris van ‘introductie’? Dat vroeg ik mij af.

van dissel is welbespraakt en zou dan toch eigenlijk in dit verband moeten spreken over ‘mutatie’.

De dictators hebben donders goed in de gaten dat het draagvlak voor al deze terreur als sneeuw voor de zon aan het wegsmelten is. Daarom hebben ze vandaag alweer de nieuwe variant geïntroduceerd: E484K – is in Nederland gevonden bij een besmet persoon in de regio Utrecht. Het gaat om een mutatie die al eerder in Zuid-Afrika, het Amazonegebied in Brazilië en recentelijk in de Engelse variant is vastgesteld. 

Zo bericht onze nationale nazikrant. Wonderlijk toch, hoe ze het sars-cov-2 virus nog nooit hebben kunnen vinden, maar alle nazaten van dit virus hebben ze meteen in de smiezen.

En mocht dit niet voldoende schrik aan kunnen jagen, dan introduceren ze binnenkort een geheel nieuw virus.

Ik geloof helemaal niets meer tegenwoordig en ik sta nergens meer van te kijken.

Zo ook met onze virologische heks.

marianne koopmans kwam natuurlijk tot dezelfde conclusie als de communistische chinese volkspartij: Het is onmogelijk dat in een laboratorium waar dag in dag uit met virussen geklooid, gerotzooid en geëxperimenteerd wordt, dat daar een gevaarlijk virus zou kunnen zijn ontstaan.

Ik ben maar zelf op onderzoek uitgegaan naar de oorsprong van het virus en ik heb inmiddels  ontdekt waar het virus vandaan komt en hoe het virus viraal is gegaan.

Het zit zo:

Vlak bij dat laboratorium is een markt voor levende dieren. En op die markt zaten verschillende dieren, waaronder vissen en vleermuizen, te kwartetten.

Mag ik van jou, van de virussen, de sars-cov-2?

Vroeg de vleermuis aan de vis. En ja, die had de vis. Dus moest ie ‘m aan de vleermuis geven. En toen is de vleermuis weg gevlogen en zo is het gekomen.

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

5 7 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
18 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
18
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x