Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Hoera, de muilkorf mag (eventjes) af

Verspreid de vrijheid!

In Nederland dan.

De Belgen zitten voorlopig nog tot september met de korf opgezadeld.

Alhoewel, opgezadeld? De Belgen dragen de muilkorf zonder morren, vol overtuiging en met militaire discipline. Ze spreken overtreders direct en kordaat erop aan!

Dat de muilkorf in Nederland vanaf volgende week zaterdag af mag, komt omdat ze nu grootschalig het virus zelf aan het vaccineren zijn en ze hopen daar volgende week mee klaar te zijn. Aangezien het nog niet helemaal zeker is dat het vaccin voldoende werkt, moeten we wel 1,5 meter afstand bljven bewaren.

Ik denk dat als de mainstream media bovenstaande bericht zou publiceren, dat de meeste mensen het nog voor zoete koek zouden slikken ook.

De werkelijke reden dat de muilkorfplicht wordt afgeschaft is dat het binnenkort zomerreces is. Ze willen er zelf op uit trekken en op vakantie en ze hebben geen zin om dan zo’n muilkorf op te moeten zetten.

Nu zult u zeggen: ‘Maar zij zelf deden dat toch al helemaal niet?’

Dat klopt. Alle maatregelen gelden niet voor politici, ambtenaren en vooral niet voor politie agenten. Oh, en ook voor willempje geldt het natuurlijk niet. Maar oh gossiepossie, hij heeft er zo’n spijt van….

 

Voor de vorm willen ze nog wel eens een poging wagen om mee te doen aan de onzin, maar dat is alleen als er camera’s in de buurt zijn.

Maar als ze nou straks zelf op vakantie gaan, dan is het risico te groot dat ze mensen tegen het lijf gaan lopen die ze betrappen en dat met foto en video gaan registreren en verspreiden. Kijk maar naar alle ophef die ontstaan is rond de G-7 vrienden die even later gezellig aan het barbecuen waren en zichzelf onbespied waanden.

 

Dus, beste mensen, eventjes een paar maanden pauze. En daarna, met dubbele kracht verder.

klaus, u weet wel, die van Ze Kreet Rieszet, heeft al gewaarschuwd dat er ons in de komende herfst zware tijden te wachten staan.

 

 

 

Video’tje met de boodschap van klaus:


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
31 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
31
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x