NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Stop de censuur en laat uw ISP en hackers niet meekijken!

Gebruik couponcode: lockdown10%

Gommers zit er naast! Sterftecijfer corona ligt VEEL lager

Afgelopen week pakte Thierry Baudet van het FvD Mark Rutte aan tijdens een debat in de Tweede Kamer.

Blijven aanpakken op zijn onkunde. Mensen moeten het zien. Er moet een collectieve bewustwording ontstaan in Nederland, anders gaan we helemaal de verkeerde kant op.

 

Het verklaart waarom we geen praatprogramma´s zien vol met mensen die met coronadoden te maken hebben gehad.

Het verklaart ook dat de meesten van u niemand kent die aan corona is overleden.

We zien hoe de maatregelen in geen enkel opzicht in verhouding staan tot dit virus en de gevolgen van deze maatregelen leveren zo veel meer schade aan dan we last hebben van het virus zelf. We leven ons leven lang al met dit soort virussen.

We weten het, we voelen het, maar we worden bedrogen door de media en we hebben met een regering die niet voor Nederland staat maar een agenda volgt. Gevoelloos, koud, kil. Niet te beroerd waar onderdrukkende maatregelen te nemen. De blikken in de ogen. De manier van praten. “Hou je bek!” Deze mensen zijn een grens overgegaan. Mensen raken totaal in de war en weten niet meer wat te geloven en blijven vaak toch hangen aan die “vertrouwde” koppen in de media..

MORTALITY RATE CORONA SLECHTS 0,2%!

Een mortality rate van 0.2%. Dat toont aan dat het inderdaad cijfermatig een nietszeggend virus is. 0.2% overlijdt om het even simpel te stellen. Ene Gommers komt er tussendoor schreeuwen met 0,63%. De ander met 0.13%. Gommers durft zelfs te stellen dat corona 10x dodelijker is dan de griep. Hou toch op. Waar hebben we het cijfermatig over? Het ligt nog veel lager allemaal en dat maakt het nog triester vanwege 2 simpele feiten. Lees maar eens door.

REGERING

Onze Nederlandse regering. Ze voeren een beleid uit met fascistische trekken met als enig excuus die onzichtbare vijand…corona.

Denk die onzichtbare vijand even weg en kijk alleen naar de maatregelen. Wordt dan weer wakker en zet dat tegenover de zes en half duizend slachtoffers waarvan er 314 direct aan corona zijn overleden. De rest is MET corona overleden en ruim 90% lag al op sterven. Wakker?

De vijand die door de propagandamachine in leven wordt gehouden.We spreken over verwaarloosbare cijfers maar toch kunnen we blijkbaar niet geloven dat mensen in Nederland en in de politiek zo fout zijn en dit bewind bewust voeren tegen de Nederlanders en ons voorliegen.

Maar dit gebeurt er op dit moment onder leiding van Rutte, Grapperhaus en de Jonge:

De fouten, ze zijn er. Ze zijn er altijd geweest en ze ontpoppen zich nu . Burgemeesters, politiemensen, BOA´s en politici die naar macht hunkeren en meewerken aan deze agenda.

De meest enge zaken overkomen ons. Boetes voor samenkomen. Vrijheid van meningsuiting bestaat vrijwel niet meer. Voor demonstraties organiseren krijg je de politie aan de deur en een bruiloft levert een dwangsom op. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van afgelopen dagen. We voelen het wel maar beseffen nog niet goed waar men werkelijk mee bezig is en wat ons wordt aangedaan. Je wilt het niet geloven.

We worden agressief onderdrukt en je voelt je alsof je overal voor opgepakt kunt worden. Mondkapjes worden ons opgedrongen en die gaat psychisch zoveel veranderen binnenin de mensheid. Bovenal komen ze voor onze kinderen. Een generatie wordt gekweekt die niet beter weet.

En dat allemaal voor een virus met een mortalily-rate van 0,2%. Hoe kunnen we in vredesnaam, hoe hard het ook klinkt, dagelijks in de ban zijn van een paar doden terwijl er gemiddeld 400 doden poer dag vallen in Nederland aan van alles en nog wat. Maar er wordt geconcentreerd op dat ene virus dat slechts zeer oude mensen doodt, over het algemeen.

Maar het is nog veel erger

Waarom?

De mortality rate van 0.2% klopt niet. Het ligt lager. En niet zo´n klein beetje ook.

Gommers komt met 0,65%. Maar ook daar wordt geen rekening gehouden met een belangrijk feit:

Simpel voorbeeld maar in alle gevallen berekend:

Hartpatiënt met griep=hartpatiëntdode
Hartpatiënt met
corona=coronadode

Belangrijke details worden zo onderschat in alle berichtgeving, dat je er niet goed van wordt.

1. De extreem hoge gemiddelde leeftijd waaraan men overlijdt (82 jaar). Om dit in het klein uit te leggen. Dit is zo extreem hoog. Als je 10 patiënten neemt en er één tussen zit die is overleden aan corona op 50-jarige leeftijd, dan heb je aan de andere kant een coronadode nodig van 115 jaar oud. Dit terwijl de gemiddelde leeftijdsverwachting van de mens 82 jaar is.
2. De wereldwijde ZEER RUIME 90% (in Nederland sprak men zelfs over bijna 98%) die zijn overleden MET corona maar die al minimaal één, maar meestal drie of meer achterliggende heftige aandoeningen hadden.

Deze twee gegevens zijn zo cruciaal om een virus te beoordelen op gevaarlijkheid. 

Vanaf maart dat wij dit covid virus hebben neergezet als een zeer zwak virus, zwakker nog dan de influenza, hebben we ons gebaseerd op de werkelijke cijfers plús deze twee gegevens. Dat wij dit vanaf het begin begonnen aan te kaarten, stonden we werkelijk perplex dat geen statisticus of ook maar iemand met een beetje inzicht in cijfers, opstond. Alleen Robert Jensen.

En nog steeds zitten we in deze situatie die zo bizar is dat het juiste woord nog moet worden uitgevonden om te omschrijven wat ons nu overkomt.

Het wordt nog erger want men meet met twee maten. Men werkt met een ander model wanneer het om corona gaat.

Een praktijkvoorbeeld. 

Albert, een Belgische man die wij kenden is onlangs overleden aan longkanker. Hij lag in het ziekenhuis, we hebben een gesprek gehad met de medici, en het was slechts wachten op een klein virus, zoals de griep, die hem fataal zou worden. Dit omdat zijn immuunsysteem “naar de knoppen was” om het even bot maar duidelijk te stellen. Zijn lingen waren een gatenkaas.

Albert kreeg de influenza, en dat werd direct zijn dood. Fataal voor mensen met zulke aandoeningen. Zijn leeftijd was 78 jaar. Deze persoon wordt geregistreerd, logisch, als overleden aan longkanker. Zo is het altijd gegaan. Dit model is altijd zo gebruikt. Zo werkt het. Deze man werd niet geregistreerd als een overledene ten gevolge van de griep.

Logisch..Maar…

Stel dat deze Albert, dezelfde persoon, met longkanker en de onderliggende aandoeningen in het ziekenhuis had gelegen, en corona zou het laatste zetje geweest zijn. Hoe zou Albert dan geregistreerd worden?

Als Coronadode. In de (duistere) lijst van het RIVM. 

Dit is waar. Dit is een feit. Zo werkt men.

Dit is hoe men te werk gaat. Als iemand dit wil weerleggen, dan is die persoon van harte welkom om dat te doen. Schep maar duidelijkheid. Alsjeblieft, we willen de waarheid.

Maar wat als de influenza het laatste zetje zou zijn…?

Dan wordt het andere model gebruikt. En wordt men dus geregistreerd als dood door kanker of welke andere achterliggende aandoening dan ook.

Voor de mortality rate van de griep en de mortalityrate van corona worden dus twee totaal verschillende modellen gebruikt.

Als je echt inzicht wilt krijgen, dan pas je ofwel het model aan aan de griepdoden ofwel aan de coronadoden. Maar dat wordt NIET gedaan!

We berekenen, voor het gemak, niet al het gesjoemel door het RIVM met cijfers en andere fraude met cijfers die velen uit de doeken hebben gedaan.

We gaan van het laagste uit, namelijk de 90% die dus eigenlijk aan hele andere ziektes of virussen zijn overleden maar waar corona de druppel was. We houden de officiële cijfers aan.

Alle zwendel die we voorbij hebben zien komen de afgelopen tijd (die NIET te ontkennen zijn) rekenen we niet mee. Ook dat nog eens…

Wat is dan de mortality rate van corona?

Geen 0,2% maar rond de 0,022%.  Of, nu men officieel 0.13% neemt, kom je in de buurt van 0,016% terecht. Insignificant dus.

Ruim 90% zou namelijk, in het geval van de griep, niet als griepdode geregistreerd worden. Dat klopt niet.

 

Een ander groot verschil… De gemiddelde leeftijd van coronadoden ligt op 82 jaar. Griepdoden 65 jaar. Dat is een verschil van maar liefst 17 jaar

Griep is simpelweg VEEL DODELIJKER EN GEVAARLIJKER dan corona. Maar al eeuwen accepteren we er mee te leven. Het enige venijn dat hem in corona zit is dat het een sars virus is en echt niet fijn is wanneer je het krijgt. Er zijn nou eenmaal rotziektes en rotvirussen. Virussen waar we bijna niets van weten. Alleen dit virus wordt eruit gepikt.

Leef maar gewoon verder en wees verantwoordelijk in je gedrag wanneer je je grieperig voelt en kwetsbare mensen even vermijdt. Zie Zweden. Wat een mazzel dat hun bekendste viroloog ook één van de beste is en over een dosis gezond verstand beschikt. Want onze bekende “experts” hebben geen benul of zijn controlled. Mensen met parate kennis komen niet aan het woord.

De term, die vaak wordt gebruikt tegen mensen die kritisch zijn “coronaontkenners” slaat dus overigens nergens op. Dat ook even kwijt willende.

Nog één keer simpel…

Griepdoden worden geregistreerd wanneer ze daadwerkelijk dood gaan aan de griep. Niet aan onderliggende aandoeningen. Puur en direct aan de griep.
Coronadoden worden geregistreerd als coronadoden wanneer terwijl ze doodgaan aan onderliggende aandoeningen. Dat terwijl, volgens het model van de griepdoden, men de 90% zou moeten wegstrepen.

Toch worden de mortalityrates (sterftecijfers) volgens hetzelfde model berekend.

Het officiële cijfer in Nederland aan DIRECTE coronadoden is 314. 314 mensen, vrijwel allemaal ouderen, zijn direct aan corona overleden volgens de cijfers.

Als dit klopt, waar zijn we dan mee bezig?  Als dit niet klopt dan nog…waar zijn we mee bezig?? Hoe kunnen we de fascistische maatregelen, en dat is echt niet overdreven wanneer we zien wat er gebeurt, goedpraten?

Aan alle kanten probeert men de cijfers omhoog te krijgen uit wanhoop (tig voorbeelden lees je alleen al afgelopen week op CSTV)… DIT KAN NIET!!

Dit is gewoonweg onmogelijk in een vrije samenleving. Wanneer dringt dit eens door?

En het waarschijnlijk wordt door velen die hier het woord “fascisme” lezen in dit artikel gezien als overdreven en ongenuanceerd. Vergeet dan even corona, en bekijk alleen wat deze regering ons aan dwangmaatregelen oplegt. Of lees alleen even de laatste berichten op CSTV van de afgelopen week. Een zeer kleine greep over de gang van zaken in Nederland. Is die vergelijking dan  niet enigszins gerechtvaardigd?

De term was zijn kracht verloren vanwege het bizarre verschijnsel dat mensen die staan voor democratie dicht bij de burgers voor fascisten en nazi´s werden uitgemaakt. Dat bleek niet te werken., Maar dit blaast weer leven in dat woord. We zien het enkel niet omdat we ons blindstaren op dat coronavirus.

Ook leven we in een land waar we door racisten uitgemaakt worden als racisten. Hou toch op met dat gezever over ras. Het boeit ons niet. Het boeit de aandachtstrekkers zelf.

En dan: dit jaar zijn er ineens maar 400 mensen overleden aan de griep. (bron)

Hallo?? Als er geen alarmbel rinkelt in uw hoofd vanwege dit gegeven…

Zelfs de hardnekkigste fakemedia moet het wel toegeven (bron)

Dat lijkt wel magie, want jaarlijks overlijden er rond de 6.000 mensen aan de griep.

Dat is echt magie! Of misleiding? Laat uw gezonde verstand toch eens spreken…!

In 2018 waren er zelfs 11.500 griepdoden met een gemiddelde leeftijd van 65 jaar.. Hoe gaan we dit dan ook nog eens rijmen? Een wonder? Want er is dit jaar geen enkele sprake van oversterfte in zijn geheel in Nederland dit jaar. Ook dat dus niet. De gemiddelde coronadode is 82 jaar. We hebben een TOPJAAR GEHAD!!!

Alhoewel, dat hadden we kunnen hebben als de regering met gezond verstand zou hebben gehandeld. Want wat is het resultaat?

-6.000 beenamputaties die onnodig waren zou men er op tijd bijzijn (bron)
-5.000 Kankerdoden hadden (waarschijnlijk) voorkomen kunnen worden. Laat het de helft zijn, de échte gevolgen gaan we pas later merken en zullen al deze cijfers dik overstijgen).
-Bedrijven gaan kapot en dus gaan families kapot
-Zelfmoordpercentage stijgt
-Landelijke depressie
-Polarisatie
-Onderdrukking
-Dwangmaatregelen die mensen tot wanhoop dreigen.

…goed we kunnen doorgaan met de lijst. We weten en voelen allemaal de gevolgen van de maatregelen die dit kabinet uitvoert. In dit lijstje ontbreken zoveel meer (dodelijke) gevolgen. Het is nog veel en veel erger dan deze paar punten. De schade is op alle fronten enorm. Een mortality rate die zijn weerga niet kent.

Er is één virus dat ons genekt heeft en ons allemaal naar de verdommenis gaat helpen, en dat is onze regering die deze agenda blijft volgen. Een zelfmoordbeleid. Het ergste en gevaarlijkste virus dat er is.

Deze mensen MOETEN weg! Deze mensen moorden ons uit. 

Enig idee wat mondkapjes doet met kinderen? Ga even naar Spanje.

Kijk even rond en zie hoe kids reageren wanneer ze iemand zien zonder mondkapje. En hoe ouders veranderen. En hoe het al heel snel een gewoonte wordt. Ze denken dat ze dood gaan en zijn in paniek. De scholen voeren veelal het verderfelijke EU educatieplan uit. (bron) (bron) Het is een hel. Al 2 maanden lang zie je alleen maar angst en mondkapjes in de straten.

Ze gaan voor onze kinderen, want in één generatie kun je heel veel veranderen voor een “Nieuw Normaal”. Waarom laten ouders dit toe?

Ondertussen breken ze in landen als Spanje, en zeer binnenkort in Nederland als wij deze mensen niet wegslepen, volledige immuniteit voor virussen af. Enig idee wat de gevolgen hiervan zijn? Waarom negeren mensen dit volledig? Terwijl het zo logisch is?

Mark Rutte is de persoon die in naam van Nederland hieraan meewerkt. Zo gaat Mark de geschiedenis in. Maar wij hebben het toegelaten.

Dan nog niet te spreken over de PCR test die slechts meet of er ergens een deeltje te vinden is van het coronavirus, al heb je het een half jaar geleden gehad. Als je het al gehad hebt. Dat zou dit hele verhaal NOG meer minimaliseren. Ook hierover kunnen we een ellenlang artikel schrijven om te proberen de ogen te openen van de mensen en hun aan te spreken op hun gezonde verstand.

Mensen vergissen zich in de perceptie van dit virus. En daar wordt zo zwaar misbruik van gemaakt dat men ons dwingt naar een NIEUW NORMAAL.

Mijn idee? Wat ik denk dat we hiervan zouden kunnen leren en hoe we verder zouden moeten gaan??

We kunnen wel leren en er best eens bij stil staan dat we ieder jaar ontzettend veel ouderen verliezen vanwege de griep en varianten daarvan, zoals corona. Een virus dat overigens allang bestaat maar nu in deze variant wordt voorgespiegeld. Hadden ze dit zo onder de aandacht gebracht met welke andere variant dan ook, was het resultaat van massahysterie hetzelfde geweest. Het is een keuze geweest dit virus tot “killervirus” te bombarderen.

Of laten we ze het voordeel van de twijfel geven: Men was wel degelijk verrast door dit virus maar begonnen snel in te zien hoe dit te misbruiken.Pak influenza en bombardeer dat als “killervirus” en je hebt hetzelfde effect. Alleen dan tig keer erger omdat het meer mensen doodt en ook veel meer jongeren overlijden er aan. Maar de influenza is helaas al gebruikt.

Wij zijn mensen. Wij zijn diegenen die in de samenleving leven. Wij zijn diegenen die meemaken wat er in het land gebeurt en wat niet. Niet de politici. Wij zijn de mensen en wijzelf kunnen prima verantwoording nemen.

We kunnen wel eens wat meer rekening gaan houden met ouderen door voorzichtig te zijn wanneer we griepachtige symptomen hebben. Daar kunnen we wellicht een hoop levens mee besparen. Of misschien moeten we zeggen, een hoop levens mee verlengen. Maar een heel land opsluiten en afsluiten… Dat is pure tirannie. Wat moeten we met de regering in ons leven. Regel de boel en laat ons met rust.

Gezonde mensen opsluiten, de schuld geven en met dwang alle leuke dingen uit het leven verbieden? Waarom leven we dan?

Mondkapjesverplichting.. hoe misleidt zijn we dat we met onze eigen ogen lezen bij de aankoop van mondkapjes dat ze niet werken en we doen ze toch op?

 

Laten we hopen dat die collectieve bewustwording onder de bevolking komt Logisch denken. Gezond verstand. Niet bang zijn en bewust zijn van onze rechten en ook wel wat durven doen.

En voor de oppositie… Oppositie is niet alleen een tegengeluid in de Tweede Kamer. Het helpt niet. Soms moet een oppositie, als ze werkelijk menen wat ze zeggen en echt begaan zijn met Nederland, de burgers aansporen om in verzet te komen. DAT is oppositie die gevoerd moet worden in deze tijden want we gaan er aan als Nederland zijnde.

We horen vaak, bijvoorbeeld van Van Haga heeft dat complottheorieën onzin is. Jammer. Hij zit in de tunnelvisie die hij zelf omschrijft, misschien? Maar hij doet het goed. Hij pakt Rutte aan.

En.. laten we inderdaad eerst maar eens uit deze gekte komen en dan gaan onderzoeken wie hier achter zitten.

Niemand gelooft in de wildste complottheorieën. De complottheorieën waar wij hier over spreken zijn gebaseerd op feiten waar we over discussiëren. Deze agenda is geen geheim. Het staat open en bloot online.

Wanneer wij nu direct stoppen met alle maatregelen zou dat zoveel goed doen aan Nederland. Puinruimen, het liefst deze kwakzalvers van het toneel vegen en mensen met kennis en gezond verstand aan de macht. Uit de EU en met veel inspraak van de burger. Dan gaan we de goede kant op en evolueren we tot verstandige mensen. Daar zijn we het in ieder geval wel over eens. Van Haga en het FvD  spreken dat ook uit. Maar het moet vanuit de bevolking komen. En de oppositie kan daar een rol in spelen. Buiten de Tweede Kamer.

Wat een totale gekte. Iedereen is de weg kwijt..

LEES OOK!

Alles wat u moet weten over corona!

Zweden, een stukje land op aarde zonder coronawaanzin in dwangmaatregelen

Manipulatie met cijfers, list en bedrog door de overheid, het RIVM en de mainstream media.

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

4.5 25 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
12 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
12
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x