Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Hoe zit het nou met de Pfizer authorisatie?

Verspreid de vrijheid!

Er lijkt wat verwarring te zijn ontstaan over het wel of niet officiëel toelaten van het Pfizer vaccin.

In de brief van de FDA (Food and Drug Administration) wordt veelvuldig geschreven over het verlengen van de Emergency Use Authorisation (EUA). En dat schept wat verwarring. Pagina 12 van de brief schept duidelijkheid:

COMIRNATY (COVID-19 Vaccine, mRNA) is now licensed for individuals

16 years of age and older.

 

De website van de FDA meldt (vertaald):

“Op 23 augustus 2021 heeft de FDA het eerste COVID-19 vaccin goedgekeurd. Het vaccin stond bekend als het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin, en zal nu op de markt worden gebracht als Comirnaty, voor de preventie van COVID-19 ziekte bij personen van 16 jaar en ouder.

Het vaccin blijft ook beschikbaar onder toestemming voor noodgebruik (EUA), inclusief voor personen van 12 tot 15 jaar en voor de toediening van een derde dosis bij bepaalde immuungecompromitteerde personen.”

 

Het komt er op neer dat gebruik van Comirnaty (de nieuwe naam voor de Pfizer gifspuit) nu volledig geauthoriseerd is voor gebruik bij personen van 16 jaar en ouder en dat het geauthoriseerd is en blijft voor Noodgebruik bij personen van 12 tot 15 jaar.

Voor de oude batchnummers (productie van voor 23 augustus) blijft de EUA ook van toepassing.

In de brief stipt de FDA regelmatig aan dat ze van oordeel zijn dat de bekende en potentiële voordelen van het ‘vaccin’ opwegen tegen de bekende en potentiële nadelen.

Beetje vreemd als we de gebeurtenissen van de afgelopen maanden hierbij in ogenschouw nemen.

De bekende voordelen blijken uiteindelijk toch een heel stuk minder te zijn, zelfs verwaarloosbaar, ten opzichte van wat ons was voorgehouden. Of er nog potentiële voordelen tevoorschijn komen, dat lijkt mij zeer onwaarschijnlijk. Of er moeten potentiële voordelen tevoorschijn komen vanuit het gezichtspunt van klaus schwab en bill gates.

De bekende nadelen nemen inmiddels dramatische vormen aan. En ten aanzien van de potentiële nadelen luiden internationaal gerenommeerde wetenschappers en immunologen volle bak de noodklok.

Zou de regering Biden wat druk op de FDA kunnen hebben uitgeoefend? Volgens mij liep de testperiode tot minimaal eind 2022. Waarom dan nu opeens zo snel de authorisatie?

Diverse beroepsgroepen, inclusief het leger, moeten volledig ingespoten worden en zolang er eigenlijk alleen maar Emergency Authorisation was, zou dat juridische bezwaren en problemen kunnen veroorzaken. Nu de goedkeuring er officiëel is, zijn die problemen opgelost.

Spuiten maar!

 

Hier de FDA brief met het heugelijke nieuws:

Final_Pfizer LOA to issue with BLA approval 08.23.21_v2

 

https://www.fda.gov/media/150386/download

 

Kijk ook naar dit interview van Stew Peters met Dr. Peter McCullough

 

 

Antie-Olie?

Bonus, nog een satirisch metaforische video waarin het gebruik van een experimentele olie in een goedwerkende auto wordt opgedrongen (Briljante bill gates immitatie):

 

 

 


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
13 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
13
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x