NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

De media en de Merkeltjes – Doodsbang voor herverkiezing Trump

In de verkiezingscampagne voor de Amerikaanse Verkiezingen vinden taferelen en ontwikkelingen plaats waarvan de consumenten in de haat tegen Trump gelijkgeschakelde Duitse mainstream media niets meekrijgen, omdat ze dit niet mee mogen krijgen.

De shock bij het publiek in het rijk van de Merkel-dictatuur zal echter na 3 november des te groter zijn wanneer het blonde beest met Duitse voorouders nog eens vier jaar in het Witte Huis zal zitten.

De vooruitzichten op een herverkiezing van Trump zijn in ieder geval sterk verbeterd. Daarom worden nu ook de geluiden, die hier in het land een beetje te voorbarig zijn nederlaag voorspeld hebben, duidelijk bedeesder. Waarschijnlijk weten enkelen meer dan ze willen berichten (en mogen).

Een voorbeeld:

Tijdens een onlangs plaatsgevonden bezoek aan de staat Ohio, waar Trump net zoals bij al zijn andere optredens in de verkiezingscampagne in de VS door vele duizenden Amerikanen enthousiast werd bejubeld, heeft de president de daar loerende vijandige media met een geniale inval tot op het bot geblameerd: hij sprak op het vliegveld van Toledo tegen zijn aanhangers op de overvolle tribunes. Toen draaide hij zich om en zag welke mensenmassa´s achter hem stonden, die geen plekje meer hadden kunnen krijgen voor het spreekgestoelte.

Lees hier verder:

https://ejbron.wordpress.com/2020/09/24/hoe-trump-de-vijandige-media-voor-schut-zet/#more-250192

 

5 7 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
4 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Bleckmann

Elke dag komt er een nieuwe episode in de aanloop naar de verkiezingen. Trump rekent nu af over 4 jaar hetze en bedrog. Het Mueller onderzoek blijkt op valse gronden te zijn gedaan (nu grootschalige FBI onderzoeken waarbij het team Mueller overhaast 31telefoons heeft gewist wat in Amerika op 10 jaar gevangenisstraf kan komen te staan. In de zaak Epstein heeft het DOJ alle loggevens opgeeist van de vluchten naar Epsteins eiland over de laatste 12 jaar. De FBI zit er vol op Nu is de hele jetset in Paniek (behalve Bill schijnt ook Hilary zich ernstig te hebben misdragen,… Lees verder »

JetsD

QUOTE

“Trump heeft de politieagenten op zijn hand , evenals de militairen (niet de Generaals)”

UNQUOTE

Dit is niet waar. Zie Voltaire Network:
https://www.voltairenet.org/article210823.html

Jeannette

https://laatste.brekendnieuws.nl/2020/09/24/benjamin-fulford-nu-israel-wordt-gezuiverd-van-zionisten-is-het-volgende-doel-zwitserland/

Interessante aanvulling denk ik. Zeker als ik zie dat een miljoen (!!) Satanisten zich in US verzamelen om Trump omver te stoten. Hoeveel van die lui zijn er in vredesnaam? Spoedig zullen alle regeringen aftreden. Hun kans een NWO agenda in te kunnen pluggen zal falen als een malle. God Bless!

Jan Janssen

De media in dat “EU”-konstrukt zijn gelijk-geschakeld : propaganda en censuur.

Donald Trump is een dapper man, en een hele goede President.
Probeer hem te steunen. Zelf plaats ik reacties op Breitbart News Network –
voor iedereen aan te bevelen.
MAGA2020. Rescue America.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x