Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Hoe passen deze puzzelstukjes in elkaar?

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Zoals u wellicht weet ben ik analist en baseer ik mijn artikelen voornamelijk op onderzochte feiten. Soms gebruik ik wel eens een mening van mijzelf in mijn columns, maar dan vermeld ik dat ook.

Toch wordt ook mij, door sommigen, verweten een complotdenker te zijn. Dat is misschien wel een compliment. Want de mensen die dit tegen mij zeggen informeren zich voornamelijk via het AD en nu.nl, of ze informeren zich helemaal niet, of nemen klakkeloos aan wat Van Dissel, Osterhaus, De Jonge en Rutte ze voorschotelen.

Tja, dat soort mensen kunnen we moeilijk van ‘denken’ beschuldigen…

Ik heb onderstaand een heleboel puzzelstukjes verzameld. Ik ga ze eerst, in willekeurige volgorde, eens allemaal op een rij zetten. En laten we dan eens kijken of we er een puzzel van kunnen maken. Zo maar eens een opsomming van feiten, geen meningen:

Puzzelstukje 1

Over de PCR-test is al zo veel gezegd en geschreven. De regimes over bijna de hele wereld misbruiken deze PCR-test om ‘besmettingen’ aan te tonen en covid-19 diagnoses te stellen. Als u het nog niet weet, zoek maar even op internet en een leger aan specialisten, chemisch-biologen, microbiologen en andere medici kunnen u uitleggen dat de PCR-test daarvoor niet geschikt is. In Portugal heeft een rechter verboden om PCR-tests te gebruiken om diagnoses te stellen. Alleen een arts kan en mag een diagnose stellen en niet een werkstudent die wat met een wattenstaafje in uw neus aan het poeren is. Maar nog sterker: in de bijsluiter van alle PCR-tests (er zijn inmiddels al zo’n 100 producenten) staat duidelijk vermeld dat de PCR-test geen diagnose kan stellen. Dat een positieve uitslag niet hoeft te betekenen dat een persoon geïnfecteerd is met SARS-CoV-2 en zelfs dat een negatieve uitslag niet hoeft te betekenen dat het niet zo is.

Waarom doen ze dan toch massaal mensen testen met de PCR-test? Daar kom ik zo meteen nog op terug.

2

De echte test, een bloedtest die in het laboratorium wordt uitgevoerd (en al sinds mei aangeeft dat er bijna niets meer aan de hand is) die wordt niet meer gebruikt en is vervangen door de goedkopere PCR-test, die binnenkort ook nog weer wordt vervangen door een nog goedkopere en nog onbetrouwbaardere test. Als reden wordt opgegeven dat een echte test véél te duur is. I kid you not!!! Maar dankzij de corona hoax wordt wel de halve economie gesloopt, liggen de meeste bedrijven aan een subsidie-infuus, loopt het begrotingstekort en de staatsschuld op tot ongekende hoogte en staat ons een tsunami aan faillissementen te wachten. Maar dat is blijkbaar voordeliger dan echt testen wat er aan de hand is, zeker?

3

Uit de studies van Pfizer, ModeRNA en AstraZeneca blijkt dat de blootstelling aan grote groepen mensen van het SARS-CoV-2 virus, nauwelijks besmettingen oplevert. Bij AstraZeneca (12.000 placebo deelnemers) raakten 110 mensen (0,84 %) besmet. Bij Pfizer (21.830 placebo deelnemers), raakten 162 mensen besmet. Dat is dus 0,74 %. En bij Moderna, met 15.000 placebo deelnemers was de ‘score’ het laagst. Slecht 0,67 % van de deelnemers raakten besmet.

Begrijp dit goed alstublieft: Al deze mensen zijn opzettelijk met het SARS-CoV-2 virus in contact gebracht en vrijwel niemand loopt hierdoor covid-19 op. Waar gaat dit over? Dit vaccin en al deze onzin maatregelen zijn nergens voor nodig.

4

Tijdens de ‘eerste golf’ in maart/april 2020, raakten de ziekenhuizen overbelast en het personeel overwerkt. Dat had twee belangrijke oorzaken:

Ten eerste is de gezondheidszorg de laatste jaren door Mark Rutte fors wegbezuinigd en ten tweede wisten de artsen en het verpleegkundig personeel niet goed hoe ze de patiënten het beste konden behandelen.

De grote vraag is waarom het kabinet is blijven doorgaan met paniek zaaien over een ‘tweede golf’ (en nu zelfs al over een ‘derde’) en ondertussen helemaal niets gedaan heeft om de gezondheidszorg capaciteit weer op te voeren? In België heeft De Antwerpse Orde der Artsen alle artsen opgedragen om niet geneeskunst toe te passen zoals dat eigenlijk zou moeten, maar de richtlijnen van de overheid te volgen. De therapeutische vrijheid en de professionele autonomie moet wijken voor de door de overheid gecreëerde noodsituatie. In Nederland en in België krijgen huisartsen, ziekenhuizen en/of verzorgingstehuizen een ‘corona bonus’. En eentje die nog behoorlijk aantikt ook.

5

Sinds het gebruik van de PCR-test in plaats van een echte test is het aantal ‘besmettingen’ spectaculair gestegen. Er zijn nu veel meer besmettingen dan in maart/april. Maar, ondanks verwoede pogingen om ook wat betreft de ziekenhuizen zoveel mogelijk paniek te zaaien, blijkt daar helemaal niet zo veel bijzonders aan de hand te zijn. Die kunnen de huidige patiëntenstroom gemakkelijk aan. En ook het aantal overlijdens is niet anders dan gemiddeld in andere jaren.

6

Het bizarre is dat ze gewoon vertellen dat mondkapjes niet werken. Dat de anderhalve meter samenleving gebaseerd is op een foute interpretatie. Alleen over de PCR-test willen ze niets toegeven. Paniek zaaien over aantallen ‘besmettingen’ zodat de aandacht is afgeleid. Blablabla en ondertussen worden uw rechten afgepakt. Oh, u denkt dat u ze straks weer terug krijgt? Haha, Dat is net zo iets als de zakkenroller die straks uw portemonnee weer terug komt brengen.

Gelooft u het zelf?

7

Ab Osterhaus is bijna niet meer van de buis weg te slaan. Deze charlatan verkocht, als adviseur van de overheid, in 2009 34 miljoen vaccins tegen de Mexicaanse griep en vulde daar dik zijn zakken mee. Meer dan de helft van die rotzooi is vernietigd, maar helaas zijn ook vele mensen hiermee ingeënt. De Nederlandse overheid is nog steeds doende met het afwikkelen van alle schadeclaims van de mensen die ernstige gevolgen hebben ondervonden van deze troep.

Waarom zit deze gast niet in de bak? Hij was zo slim om onschendbaarheid af te dwingen bij de levering van de door hemzelf aanbevolen vaccins van ViroClinics, een bedrijf waar hij aandeelhouder van was. Oh, en hoeveel mensen bleken geïnfecteerd met de Mexicaanse griep. Eéntje, geloof ik.

Kijk ook hier maar hoe we worden belazerd:

8

Waarom is bijna overal de politie met zoveel geweld aan het inbeuken op vreedzame burgers? Kijk maar wat er gebeurd bij een Antifascisten (ben ik geen fan van, maar goed) demonstratie. Een stille mars en zit demonstratie in Berlijn:

https://fb.watch/1XTB5HmGRz/

Het kan nog gekker. Dit was in Liverpool. Waar de politie, The Bobby’s, toch een reputatie van geweldloosheid hadden.

https://fb.watch/1XTUMBdM02/

Maar dichter bij huis hebben we niet eens demonstranten nodig voor buitensporig politiegeweld:

https://fb.watch/1ZhSaxy6c4/

9

Wist u, nee, dat wist u niet, maar ik ga het u nu vertellen, dat er al sinds 2006 een patent is op een coronavirus (ja, op een virus) dat ernstige acute luchtweginfecties veroorzaakt (patent -2006257852). Ik ben geen expert op het gebied van patenten, maar op natuurlijke fenomenen kan je geen patent hebben. Dat kan alleen op iets wat je uitgevonden, gecreëerd hebt. Het patent werd verleend aan een Amerikaans bedrijf en GlaxoSmithkline Beecham heeft dat later gekocht. Jawel, dat is een van de huidige leveranciers van uw aankomende vaccin…

Eind 2019, zo rond de tijd dat Bill Gates een grote pandemie simulatie heeft georganiseerd, is er een patent (patent EP-3172319B1) op een coronavaccin toegekend aan The Pirbright Institute. En u mag 3 maal raden van wie dat instituut is…. (Ik zal wel voor u raden: Gates, Gates, Gates)

10

Artsen hebben toestemming gekregen om overledenen als Corona-doden te registreren, zelfs zonder test. Als de arts vindt dat er symptomen waren die er op zouden kunnen lijken dat de patiënt besmet was met SARS-CoV-2, dan mag Corona als doodsoorzaak worden geregistreerd. In veel landen ontvangen artsen en/of ziekenhuizen en/of verpleeghuizen hiervoor een bonus. I kid you not.

11

U weet inmiddels al dat het ‘vaccin’ totaal overbodig is. Maar het spel dat straks gespeeld gaat worden, nadat iedereen de (zo goed als) verplichte injecties heeft moeten ondergaan is dit: De PCR-test wordt of weer aangepast naar minder cycli en meer meetwaarden, of de PCR-test wordt vervangen door een echte test. En zie: ‘kijk hoe goed het vaccin werkt’. Een spectaculaire afname van het aantal ‘besmettingen’ zal plaatsvinden. De besmettingen die er nu ook al niet zijn maar die u wel voorgelogen worden.

Mochten er complicaties optreden of zelfs mensen overlijden door de ‘vaccins’, dan is dat gemakkelijk toe te schrijven aan de grilligheid van het virus en niet veroorzaakt door het vaccin. Het vaccin is natuurlijk wel goed, maar dit virus is zo ontzettend sterk, dat het vaccin er soms niet tegenop kan.

En geloof me maar, straks komt ook gewoon het influenzavirus op wonderbaarlijke wijze weer terug.

12

En het is natuurlijk wel van het grootste belang dan de vaccinatie jaarlijks herhaald wordt (Bill komt spontaan klaar $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$)

13

Thedros heeft inmiddels verklaard dat de vaccins (hoera, ze zijn er, dat is de oplossing, daar zaten we op te wachten, nu kunnen we weer terug naar normaal) niet gaan betekenen dat alle andere maatregelen worden afgeschaft of afgezwakt. Beseft u het goed? Die muilkorf mag nooit meer af. De restaurants gaan misschien wel nooit meer open. Op zondag moeten we binnen blijven, evenals ‘s-avonds na 10 uur. En welke onzin ze ook maar nog meer zullen verzinnen.

 

14

Zo veel regeringsleiders volgen gedwee de instructies van de WHO, en die instructies komen verdomd goed uit voor de plannen die Klaus Schwab wil uitvoeren.

In de VS lijkt het er toch wel heel erg op dat er de grootste verkiezingsfraude ooit (voor de VS dan) heeft plaatsgevonden. Half demente Joe Biden blijkt opeens de meest populaire presidentskandidaat te zijn uit de geschiedenis van de VS. Gelooft u het zelf?

Half demente Joe onthulde (Freudian slip of the tongue) in een toespraak dat de democraten het meest geavanceerde verkiezingsfraude systeem uit de geschiedenis hadden. Ook Nancy Pelosi wist al voor de verkiezingen dat Biden zou gaan winnen.

Ze zijn zo slim, een fraude systeem opzetten met heel opzichtige bewijzen, maar met marginale invloed om rechters en media te slim af te zijn, en ondertussen de echte fraude ongezien toe te passen door software manipulatie van de stemcomputers.

Het is een aloud systeem. Zakkenrollers doen het ook. Ze raken uw schouder aan, of overhandigen u een bloemetje, op het moment dat ze uw portemonnee uit uw zak halen.

Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat de verkiezingsfraude die heeft plaatsgevonden in de USA ook onderdeel is van het grote WEF plan (daar kom ik zo meteen nog op terug). Donald Trump wilde er niet aan meewerken, dat snapten ze zelf ook wel. Daarom is er een geavanceerd computerfraudesysteem opgezet met als rookgordijn een paar democraten die stembiljetten zelf aan het invullen waren, nog eens een paar stembiljetten van personen die al overleden waren en zo hier en daar nog wat incidenten. Stembiljetten die opzettelijk opvallend na sluitingstijd werden binnengebracht, waarnemers die niet mochten waarnemen. Dat was alleen maar afleiding want dat ging over tientallen, misschien honderden, of soms zelfs duizenden gevallen van stemfraude, maar die zouden de verkiezingsuitslag niet wezenlijk beïnvloeden. Daardoor konden de lokale rechters de aanklachten gemakkelijk afwijzen als zijnde: ‘niet significant’.

15

Michael Osterholm is de adviseur van Joe Biden en die beveelt nu aan om het hele land dicht te gooien. ‘Australian style lockdown’. Minimaal zes weken. Jacinda Ardern, de premier van Nieuw Zeeland, heeft Joe Biden, haar gelukwensen overgebracht en hem de ‘coronaexpertise’ aangeboden die haar land opdeed. Biden is erg te spreken over de manier waarop Nieuw-Zeeland de pandemie het hoofd heeft geboden, zegt Ardern. Het hele land op slot gooien om niks. Biden liet doorschemeren graag met Ardern verder te praten over deze aanpak.

16

Wereldleiders hebben massaal hun steun en inzet toegezegd aan Bill Gates en de grote farma-bedrijven om volgend jaar wereldwijd de vaccinatieprogramma’s uit te rollen.

17

Hoe kan het zijn dat zelfs de paus verklaart dat alle landen hun macht moeten overdragen aan ‘De nieuwe wereld orde’ onder leiding van de VN?

18

‘De ‘Great Reset’ is een strategie die ene Klaus Schwab, de oprichter van World Economic Forum, samen met de Wereldbank, het IMF, de Gates Foundation, George Soros, de VN en de WHO aan het uitvoeren zijn. Dit is geen theorie van doemdenkers of complotdenkers. Klaus Schab is misschien voor de meeste mensen een onbekende maar hij is al 50 jaar bezig om de wereld op een dictatoriale wijze naar zijn hand te zetten. In 1970 heeft hij het European Management Forum opgericht dat hij later herdoopt heeft als het World Economic Forum. De man is 82 nu. Al die jaren kreeg hij slechts deels voet aan de grond om de wereld naar zijn ideeën te herschapen maar kijk maar wat hij er nu van zegt.

Hij is vriendjes met Gates, Soros, vele (wereld)leiders, captains of industrie, vooral met de farmaceutische sector. Hoe kan dat? Hoe kan dit mengsel van Hitler en Mao dit bereiken? Eén keer per jaar worden al zijn vriendjes uitgenodigd in Davos, waar elk jaar een geheime vergadering wordt belegd en waar zijn vriendjes op ongelofelijke wijze gefêteerd worden. Oh, en Willempie en Mark mogen er sinds kort ook bij zijn.

Overheden lopen aan de leiband van dit groepje miljardairs en keren zich tegen de bevolking. Vernietigen de samenleving. Vernietigen het welzijn van de mensen. Alles ten dienste van Klaus Schwab en zijn vrienden die de wereldmacht willen hebben en alles naar hun hand willen zetten.

Klaus Schwab is opgegroeid in Hitler Duitsland, geboren in Ravensburg in 1938.

Schwab lijkt zijn leven te hebben gewijd aan het opnieuw uitvinden van de Hitler machtswellust, niet alleen voor Duitsland, maar voor de hele wereld.

En, zoals u kunt zien, gebruiken hij en zijn medeplichtigen de Covid-19-crisis om nu snel de plannen erdoor te drukken, oppositie te negeren, hun agenda te versnellen en deze tegen onze wil aan de rest van de mensheid op te leggen in wat hij noemt een ‘Grote Reset “.

19

Wat te denken van de Dan David-prijs van $ 1 miljoen die hij in 2004 door Israël ontving. Zijn ideologie lijkt wel erg op die van de (fictieve?) Protocollen van de wijzen van Sion. In dat opzicht wijkt hij wel af van Hitlers ideologieën.

Zijn nieuwe fascisme wordt geopenbaard in de gedaante van mondiaal bestuur, bio-veiligheid, het “nieuwe normaal”, de “New Deal voor de natuur” en de “vierde industriële revolutie”. Hij weet zijn praatjes mooi te verkopen. Ik word er bang van.

Schwab zette zijn agenda al in 1971 uiteen, in zijn boek Moderne Unternehmensführung im Maschinenbau, waar zijn gebruik van de term ‘stakeholders’ (die Interessenten) in feite mensen opnieuw definieerde. Niet als burgers, vrije individuen of leden van gemeenschappen, maar als secundaire deelnemers in een enorme commerciële onderneming.

Met als doel om de rijkdom van de kapitalistische elite te beschermen en te vergroten.

Dit werd allemaal nog duidelijker in 1987, toen Schwab zijn European Management Forum hernoemde tot World Economic Forum.

Het WEF beschrijft zichzelf op zijn eigen website als “het wereldwijde platform voor publiek-private samenwerking”, met bewonderaars die beschrijven hoe het “partnerschappen creëert tussen zakenlieden, politici, intellectuelen en andere leiders van de samenleving om belangrijke kwesties op het gebied van de wereldwijde agenda te realiseren”

De ‘partnerschappen’ die het WEF creëert, zijn bedoeld om de democratie te vervangen door een mondiaal leiderschap van zorgvuldig geselecteerde en niet-gekozen individuen, wiens plicht het is niet om het publiek te dienen, maar om de regel van de 1% op te leggen aan dat publiek.

 

20

Avondklok, mondkapjes, alle maatregelen, het lijkt wel oorlog. En dat is het ook. Het is een oorlog van de machthebbers tegen het volk. Zij zeggen dat het onzichtbare virus de vijand is. We zijn zo bang gemaakt voor iets wat we niet kunnen zien. Maar doen ze iets aan het oplossen van het virus probleem? Nee. Het is psychologische oorlogsvoering. De meeste mensen zijn oorlogsgevangenen. Psychologische krijgsgevangenen.

Mensen zijn gevangen in de hypnose van de terroristische propaganda van de overheden. En als dit nou in één land zou plaatsvinden dan zouden we nog kunnen denken, zeggen, dat het een stel idioten zijn. Maar bijna iedereen doet mee aan het creëren van de massahysterie. Bijna alle landen doen mee aan dezelfde onzinnige maatregelen. Overal wordt de angst aangejaagd met de onzinnige PCR-testen. De vaccins moesten er komen, terwijl het is bewezen dat het nergens voor nodig is. Met wat er nu overal gebeurt kunnen we toch niet meer zeggen of denken dat ‘ze’ dit allemaal doen voor ons aller welzijn?. Het kan toch niet anders dan dat hier een plan achter zit?

Dit zijn nog lang niet alle puzzelstukjes, maar ik denk dat we toch al een aardig eind op weg zijn om ze te gaan leggen.

Misschien is het wel waar…

Misschien gaat het niet goed op deze manier waarop we leven en zijn we misschien met veel te veel mensen op deze wereld.

Weet u dat in het jaar 1900 de wereldpopulatie uit ongeveer 1 miljard mensen bestond?

En weet u dat in 1950, na 2 verwoestende oorlogen en de Spaanse griep, de wereld uit 2 miljard mensen bestond?

Nu, in 2020, 70 jaar later zijn we met bijna 8 miljard en de groei van de bevolking is nog nooit zo hoog geweest als nu.

Wie weet heeft Bill Gates wel gelijk dat we met veel te veel mensen zijn op aarde. Maar wat mij betreft…

…wat mij betreft, als hij dat roept…: “Geef jij en je familie dan maar het goede voorbeeld”. Toe maar, ga maar! Je weet vast wel welk spuitje jij en je familie kunnen nemen om de populatie te verminderen. Ok, het is maar een druppel op de gloeiende plaat, maar het is een nobel voorbeeld, als je zo overtuigd bent van je gelijk.

Of wil jij alleen maar over andermans leven beschikken?

Daar lijkt het meer op, nietwaar Bill. Jij, en George en Klaus willen de wereld naar jullie hand zetten en daar hoort het gros van dat domme volk niet bij. Dat volk dat alleen maar de lucht, de grond en de zee vervuild. Problemen veroorzaakt. Nee, jullie willen genieten van alle goeds van moeder natuur en geen last hebben van alle gepeupel.

Tenzij het gepeupel precies doet wat jullie willen. Jullie het gepeupel volledig onder controle kunnen hebben. En met al jullie geld kunnen jullie makkelijk domkoppen als Mark Rutte en zelfs domkoppen als Merkel en Macron omkopen. En kijk ook maar eens naar die idioten van Canada, Nieuw Zeeland en Australië. En gelukkig hebben jullie sleepy Joe kunnen laten winnen. Want met de VS onder leiding van Trump zouden jullie plannetjes toch een stuk lastiger uitvoerbaar worden. Wat goed dat jullie elk jaar in Davos bij elkaar zijn  gekomen om jullie duistere plannen te smeden. Hier is al 50 jaar aan gewerkt en nu is het allemaal echt aan het gebeuren. Als het nog zou kunnen zou Klaus spontaan een orgasme krijgen.

Dit is mijn observatie als analist, geen complotdenker. Kunt u de puzzelstukjes op een andere manier leggen?

Zeg het me maar.

 

Marcel van Tol

 

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x