Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Hoe gaat dit verder? Het sociale kredietsysteem

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Voor vandaag had ik 3 artikelen/opiniestukken gepland en voorbereid. Maar ik ben getroffen door de griep.

Maar dat kan dan weer niet meer want de influenza is van de aardbodem verdwenen. Dan heb ik dus corona. Doodsbang, want er is nu een kans van 0,0001% dat ik kom te overlijden. Dat was met het influenza virus voorheen ook zo. Maar de televisie vertelde dat niet. Een troost is dat de loterij winnen, waarschijnlijker is, al doe ik nooit mee met de loterijen van de staat om verschillende redenen.

Het is even zweten samen met mijn partner en we hopen de nacht zonder problemen door te komen. Maar iets in mij zegt dat ik er wel weer bovenop kom en morgen weer kerngezond ben.

Ik maak mij drukker om de mensen die zich hebben laten vaccineren. En dan vooral zij die zich hebben laten injecteren met het mRNA-vaccin.

Na verklaringen van o.a. de uitvinder van de mRNA-techniek, de Spaanse wetenschappers en de gecensureerde wetenschap in het algemeen, ben ik bang dat mensen die gevaccineerd zijn een ontzettend groot risico lopen om grote problemen te krijgen wanneer zij getroffen worden door een griepvirus aankomend griepseizoen. (bron)

De ellende die dan ontstaat zou verkocht worden als een nieuw virus of een nieuwe variant met een mooie naam. Maar verkoop dat verhaal maar eens wanneer duidelijk wordt dat dit alleen gebeurt bij gevaccineerden.

Het zou verschrikkelijk zijn als dat de les heeft moeten zijn om het eindelijk in te zien maar van de andere kant is het maar te hopen. Want het kan nog erger. Dan kies ik liever de minst erge oplossing voor het collectief ontwaken.

Er is paniek want het aantal mensen dat zich niet wil, en nooit zal, laten vaccineren is groter dan waar men op rekende,

“Men” zijn die mensen die zich op een dag zullen moeten verantwoorden. Dat idee krijg ik steeds meer door te spreken met mensen.

Er vanuit gaande dat er geen gevaren zijn voor niet gevaccineerden dóór gevaccineerden. Er gaan veel verhalen de rondte en het is soms moeilijk informatie van desinformatie te scheiden.

Dit was één van de onderwerpen waar ik over uit wilde wijden maar… Marcel van Tol was mij voor met een ZEER treffend stuk. Ik kom tot dezelfde conclusie wanneer ik de puntjes met elkaar verbind.

Laten we hopen dat we er allebei naast zitten. Maar reken er maar niet op. Wat we schrijven zijn slechts samenvattingen van feiten uitgesproken door exact díe mensen waar je het aan moet vragen en waar je naar moet luisteren. En die mensen heten geen van Dissel of Gommers.

Een ander stuk dat ik wilde schrijven gaat over hoe samen te komen. We zijn met velen, maar toch voelen velen zich alleen staan, omringt door de andere 85% die met de wind het televisiekastje en de kranten meewaaien. (percentage is een schatting).

Stel, 15% is klaarwakker is. Dat is veel. Genoeg. Maar we moeten elkaar wel opzoeken. We moeten elkaar wel vinden. We moeten iets doen wat we wellicht al jaren niet meer gedaan hebben, en dat is actief vreemde mensen opzoeken, aanspreken en vriendjes maken. En dat hoeft niet moeilijk te zijn. Je pikt elkaar er zo tussenuit.

We móeten samenkomen voordat we ook echt iets kunnen doen. De strijd wordt op meerdere vlakken gestreden. Via rechtszaken, via wakkere opkomende media. Door ons, en met ons bedoel ik ons allemaal, niet CSTV, doordat we uitstralen naar buiten toe hoe wij er in staan. Maar als we samen kunnen komen, dan kunnen we een grote extra steen bijdragen. Als ik dit overleef zal ik vertellen hoe ik dit zelf heb gedaan de afgelopen maanden (inmiddels al bijna een jaar).

Velen hebben spijt, dat is in ieder geval wat ik merk in mijn omgeving, na hun eerste (vaak AstraZeneca) spuit en zijn er klaar mee. Om de één of andere reden zijn zij kritischer geworden. Zij gaan dus niet mee met de, steeds hilarischer wordende, propaganda om een mRNA vaccin te nemen.

Er wordt gesteld dat 85% van Nederland inmiddels gevaccineerd is maar ik geloof daar helemaal niets van. De paniek is groot, de propaganda straalt zoveel wanhoop uit en is zo debiel, iets zit daar niet lekker voor ze. Maar zij die allang overtuigd het vaccin, zoals deze gen-therapie in de volksmond heet, niet te nemen die trek je met geen mogelijkheid meer over de streep.

Dan hebben we nog 2 zeer interessante mails ontvangen die morgen en overmorgen behandeld zullen worden. Vandaag moet ik mijn gri.. corona uitzitten.

Het sociale kredietsysteem

Één van de doeleinden waarvoor deze crisis is gecreëerd, naast andere doeleinden zoals het uitdunnen van de bevolking,  is het Sociale Kredietsysteem van China.

Jasper heeft hier een goede video over gemaakt:

Dit is het kanaal van Jasper:

https://www.youtube.com/channel/UCNaDcHJARtgQtmd-D-ZAL9g

LEES OOK:

Ik ben bang dat het zo zachtjesaan te laat aan het worden is…..

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
28 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
28
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x