NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Hoe druk is het nou eigenlijk in de teststraat???

In mijn column: “Wereldnieuws, maar het is een dubbeltje op zijn kant” heb ik bericht over 22 wetenschappers die overtuigend aantonen dat de PCR test volledig ongeschikt is voor hetgeen het wordt gebruikt. Dat zou het moment moeten zijn om op te houden met deze onzin. Het feit dat dat niet gebeurt en dat ze gewoon doorgaan alsof we niks ontdekt hebben, daaruit kan ongerust de conclusie worden getrokken dat ze koste wat het kost doorgaan met de uitrol van hun plannen.

Er wordt ook nog eens sterk in twijfel getrokken of het angstwekkend stijgende aantal ‘besmette patiënten’ wel op daadwerkelijke testresultaten is gebaseerd. Verschillende mensen hebben mij verteld dat het in de teststraat bijna ‘uitgestorven’ is. De GGD bevestigd ook dat de capaciteit in de teststraten vele malen groter is dan dat er vraag naar is. En ook de Rijksoverheid wekt niet de indruk dat het erg druk is. Bij het maken van een afspraak kunnen mensen meestal nog dezelfde dag terecht.

En iets anders heel bizars is dat een half jaar geleden ongeveer 1% van de testkandidaten positief testte. Tegenwoordig test ruim 12% positief. Hoe dat komt weten de oplettende lezers wel. Verschillende aanpassingen van de PCR test, heeft geleid tot nog meer vals-positieve resultaten. Dat zijn er inmiddels ongeveer 12.000 per dag. Jawel, beste mensen, die 12.000 zijn bijna allemaal vals positieven. Maar dat betekent wel dat er zich dagelijks zo’n 100.000 mensen (in auto’s) komen langsrijden. Dat zijn er nu dus zo’n 600.000 per week.

Ok, het testen is naar hun zeggen de laatste tijd flink opgeschaald maar ze zijn hier nu toch al een week of 40 mee bezig. Dat zou dan toch mathematisch moeten betekenen dat zo onderhand heel Nederland, jong en oud zich inmiddels al heeft laten testen…….

Ze zullen toch niet….? Ze zullen toch niet liegen??

Tja, wie kan er nou controleren of de getallen waarop de nieuwe lockdown en alle andere onzin op gebaseerd is wel echt kloppen? Met Mark en Hugo weet je het maar nooit. Ik sta nergens meer van te kijken. Ik heb zelfs van iemand vernomen die een afspraak had gemaakt om zich te laten testen, maar door omstandigheden de afspraak niet kon nakomen. Maar weet je wat, ze werd de volgende dag gebeld werd met de mededeling dat ze positief was getest.

Dr. Drosten (u weet wel, die van de covid-PCR test) is in elk geval van mening dat het noodzakelijk is om de schrik erin te houden bij de bevolking, ondanks dat er eigenlijk niet zo veel aan de hand is. “Maar het probleem is dat de mensen de leugens niet meer geloven”.

 

De Bataafse Courant heeft een oproep gedaan aan teststraat medewerkers om te getuigen. Dat naar aanleiding van dit bericht dat ze hadden ontvangen:

Ook wij doen die oproep: Zijn er mensen, bezoekers en/of medewerkers, die kunnen getuigen over de teststraten en de vermeende drukte?

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Site” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

 

Wereldnieuws, maar het is een dubbeltje op zijn kant…..

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x