NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Column – Daar gaan de schapen weer!

Wat je aan voelt komen is dat Nederland massaal in een val gaat trappen die de overheid, het RIVM en alle andere ellendelingen daar aan het opzetten zijn.

Een Tweede Golf, Het Nieuwe Normaal. Nieuwe Lockdown. Alles is al in de voorbereiding. En alles kan, want de mensheid heeft laten zien dat veel hersenpannen zwaar overschat werden.

Men gaat ons bang maken terwijl het juist positief is. Nieuwe gevallen van mensen die positief testen is een zegen en geeft nog meer aan hoe nietszeggend dit virus is. Maar men weet dat het gros van de burgers niet verder denkt en dit ziet als een nieuw gevaar al is het tegenovergestelde het waar.

De corona-wet van Hugocaust die op 1 juli 2020 zou worden aangenomen, is voorlopig nog in de ijskast gezet.

Maar aangezien je politici zoals Hugo de Jonge niet kunt vertrouwen, zit hier iets achter.

Een factor zal zeker de druk zijn geweest. De druk vanuit de samenleving. De druk van alternatieve media, onafhankelijke oprechte journalisten en bepaalde YouTube-kanalen zullen ook zeker op deze, over het algemeen gevoelloze mensen, impact hebben.

De gezichten van deze mensen, die er vaak uitzien als coke-snuivende Hooligans, zijn niet vanwege moeheid en behoefte aan vakantie. Ze weten dat ze voor hun eigen belangen aan een heel gevaarlijk spel zijn begonnen. En er is voor hun geen weg meer terug. Dat wordt de schandpaal.

 

Ze breken niet voor ons. Niemand krijgt ze, zonder ze dood te slaan (dit is satire AIVD), van deze plannen af. Want als ze dat doen dan moet men met de billen bloot. En dat worden lange rechtszaken en hoge straffen.

Hoe gaan ze ons dan die lockdown weer induwen?

Tests!! Laat u testen! Gratis testen! Teststraten! Coronatesten drive-in! En daar gaan ze allemaal hoor.

Zodat we met tienduizenden, wellicht honderdduizenden besmettingen zitten en daarmee krijgen ze de Nederlander weer bang en hup! Allemaal ons hok weer in. Misleid!

Dit terwijl dit juist volledig tegen iedere logica ingaat!

Waarschijnlijk hebben dit jaar al meer mensen corona gehad dan griep. Moet bijna wel want ineens zijn de griepcijfers spoorloos verdwenen. Ze worden NIET vrijgegeven.

Maar zeg even dat we miljoenen besmettingen hadden. Dan betekent dat dus dat dit virus nog zwakker is dan we al dachten. Immers gaat het om de doden. En 6.000 (nogmaals, waarvan slechts tussen de 65 en 600 direct aan Corona zijn overleden, gemiddeld 82 jaar).

Maar het wordt zo geframed dat het een groot gevaar is door politici en media. En we hebben het al gezien. Burgers zijn volledig gebrainwashed.

Dit heeft de mensheid helaas al meerdere keren aangetoond.

Ik zie de krantenkoppen alweer voor me:

16.000 BESMETTINGEN IN BRABANT – LOCKDOWN IS INGEZET!

Nee!! Niks lockdown, dit is een feest! Extra carnaval! Want het virus is dus echt slechts een kuchhoestje dat de allerzwaksten en oudsten het laatste zetje geven zoals elke kuchhoest maar geen hond die er verder aan dood gaat.

Open die hap en we letten goed op onze oudjes en onszelf. Hebben we altijd al gedaan en doen we nu weer. Geen regering voor nodig.

Maar… hoe gaat de Nederlandse burger denken? Je kunt het bijna al invullenWant om de één of andere reden bestaat er een enorme collectieve denkfout over besmettingen en doden.

Zie Australië nu:

https://www.ad.nl/buitenland/australie-weer-terug-bij-af-melbourne-zes-weken-in-strenge-lockdown

Hup, daar gaan ze weer. Ze raken nog meer kwijt door een virus dat…huh?…helemaal geen doden veroorzaakt? Ah ja, een paar die al een aantal aandoeningen hadden en vooral oud waren. HEEL oud. Hoeveel? 106. Op 25 miljoen mensen!

Met alle respect, maar een hele lichte griep is deze mensen al fataal.

Dus… hoe meer besmettingen, hoe beter? JA!

Hoe meer besmettingen hoe beter!

Het gaat om de doden! En die zijn al twijfelachtig… Je staat er al op als je met een griep van de trap dood neervalt.

Als men dat niet inziet, die simpele logica, dan spijt het me te zeggen maar… nee, laat ik het maar niet zeggen…Je kunt mensen niet zomaar idioten noemen..

4.7 12 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
5 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Bart

Alles is relatief. Als je als overheid wilt testen, prima. Maar relateer het aantal besmettingen dan aan het aantal direct aanwijsbare direct gerelateerde overledenen. Geef ook weer hoe het aantal besmettingen zich ontwikkelt en vergelijk dat met vorige jaren en zeker met jaren dat er een pandemie was (NB de definitie van een pandemie is gewijzigd, waarom overigens?) Zijn de genomen overheids maatregelen niet “erg” extreem? Wanneer en onder welke conditie eindigt de overheid de lock-down maatregelen? Waarom wordt de media bespeeld (of de media ons) met een 2e lockdown met relatief zo weinig overledenen? Wat heeft de overheid /… Lees verder »

Last edited 3 maanden geleden by Bart
Jeannette

Alles is super extreem. Wereldwijd dienen duizenden overheden en hun aanhangers (in zorg, onderwijs, wetenschap etc) diezelfde agenda. Die kunnen we al jaren open en bloot inzien. Alleen, wisten wij veel. Ja, nu zien we het. De Elite is niet van plan de agenda te wijzigen. No matter what. Hun ‘medewerkers’ houden zich daar ook aan. Dat zijn iig 196 landen. Zij hebben in 2005 voor deze gesimuleerde pandemie getekend. Daarin staat tot in details alles geplanned wat we tot nu toe hebben gezien. Voor Nederland tekende destijds Sigrid Kaag. https://www.youtube.com/watch?time_continue=19&v=X7I5LzLgNSI&feature=emb_logo

Ilone Snikkenburg

Qua verstand zijn we niet geëvalueerd. Meeste hebben het verstand van een schaap. Niet dat ze daar iets aan kunnen doen. Hier zorgen de scholen en media wel voor. Dom houden en indoctrineren. Allemaal gefinancierd door Kill Bill.

Jeannette

Kwam deze op het spoor en denk dat de nachtmerrie nog niet klaar is. Nou is alles maar een perceptie maar toch werkt het niet altijd even geruststellend. https://www.niburu.co/het-complot/15304-het-frankenstein-gehalte-van-coronavaccinaties-nog-erger-dan-gedacht

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x