NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Column – Daar gaan de schapen weer!

Wat je aan voelt komen is dat Nederland massaal in een val gaat trappen die de overheid, het RIVM en alle andere ellendelingen daar aan het opzetten zijn.

Een Tweede Golf, Het Nieuwe Normaal. Nieuwe Lockdown. Alles is al in de voorbereiding. En alles kan, want de mensheid heeft laten zien dat veel hersenpannen zwaar overschat werden.

Men gaat ons bang maken terwijl het juist positief is. Nieuwe gevallen van mensen die positief testen is een zegen en geeft nog meer aan hoe nietszeggend dit virus is. Maar men weet dat het gros van de burgers niet verder denkt en dit ziet als een nieuw gevaar al is het tegenovergestelde het waar.

De corona-wet van Hugocaust die op 1 juli 2020 zou worden aangenomen, is voorlopig nog in de ijskast gezet.

Maar aangezien je politici zoals Hugo de Jonge niet kunt vertrouwen, zit hier iets achter.

Een factor zal zeker de druk zijn geweest. De druk vanuit de samenleving. De druk van alternatieve media, onafhankelijke oprechte journalisten en bepaalde YouTube-kanalen zullen ook zeker op deze, over het algemeen gevoelloze mensen, impact hebben.

De gezichten van deze mensen, die er vaak uitzien als coke-snuivende Hooligans, zijn niet vanwege moeheid en behoefte aan vakantie. Ze weten dat ze voor hun eigen belangen aan een heel gevaarlijk spel zijn begonnen. En er is voor hun geen weg meer terug. Dat wordt de schandpaal.

 

Ze breken niet voor ons. Niemand krijgt ze, zonder ze dood te slaan (dit is satire AIVD), van deze plannen af. Want als ze dat doen dan moet men met de billen bloot. En dat worden lange rechtszaken en hoge straffen.

Hoe gaan ze ons dan die lockdown weer induwen?

Tests!! Laat u testen! Gratis testen! Teststraten! Coronatesten drive-in! En daar gaan ze allemaal hoor.

Zodat we met tienduizenden, wellicht honderdduizenden besmettingen zitten en daarmee krijgen ze de Nederlander weer bang en hup! Allemaal ons hok weer in. Misleid!

Dit terwijl dit juist volledig tegen iedere logica ingaat!

Waarschijnlijk hebben dit jaar al meer mensen corona gehad dan griep. Moet bijna wel want ineens zijn de griepcijfers spoorloos verdwenen. Ze worden NIET vrijgegeven.

Maar zeg even dat we miljoenen besmettingen hadden. Dan betekent dat dus dat dit virus nog zwakker is dan we al dachten. Immers gaat het om de doden. En 6.000 (nogmaals, waarvan slechts tussen de 65 en 600 direct aan Corona zijn overleden, gemiddeld 82 jaar).

Maar het wordt zo geframed dat het een groot gevaar is door politici en media. En we hebben het al gezien. Burgers zijn volledig gebrainwashed.

Dit heeft de mensheid helaas al meerdere keren aangetoond.

Ik zie de krantenkoppen alweer voor me:

16.000 BESMETTINGEN IN BRABANT – LOCKDOWN IS INGEZET!

Nee!! Niks lockdown, dit is een feest! Extra carnaval! Want het virus is dus echt slechts een kuchhoestje dat de allerzwaksten en oudsten het laatste zetje geven zoals elke kuchhoest maar geen hond die er verder aan dood gaat.

Open die hap en we letten goed op onze oudjes en onszelf. Hebben we altijd al gedaan en doen we nu weer. Geen regering voor nodig.

Maar… hoe gaat de Nederlandse burger denken? Je kunt het bijna al invullenWant om de één of andere reden bestaat er een enorme collectieve denkfout over besmettingen en doden.

Zie Australië nu:

https://www.ad.nl/buitenland/australie-weer-terug-bij-af-melbourne-zes-weken-in-strenge-lockdown

Hup, daar gaan ze weer. Ze raken nog meer kwijt door een virus dat…huh?…helemaal geen doden veroorzaakt? Ah ja, een paar die al een aantal aandoeningen hadden en vooral oud waren. HEEL oud. Hoeveel? 106. Op 25 miljoen mensen!

Met alle respect, maar een hele lichte griep is deze mensen al fataal.

Dus… hoe meer besmettingen, hoe beter? JA!

Hoe meer besmettingen hoe beter!

Het gaat om de doden! En die zijn al twijfelachtig… Je staat er al op als je met een griep van de trap dood neervalt.

Als men dat niet inziet, die simpele logica, dan spijt het me te zeggen maar… nee, laat ik het maar niet zeggen…Je kunt mensen niet zomaar idioten noemen..

Interessant? Like en deel dit geluid! Reageer en hou het netjes en respectvol.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
5
0
Laat jouw mening horen maar houdt het netjes!x
()
x