CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Hoe Amsterdam steeds een beetje minder Nederland wordt

Hoe Amsterdam steeds een stukje minder Nederland wordt.

Steeds vaker lees ik in het nieuws en merk ik in het dagelijkse leven dat onze hoofdstad van het Nederland dat wij kennen en willen behouden steeds verder afdwaalt van de, zo zou ik het willen omschrijven, “fatsoenlijke” westerse wereld.

In Amsterdam wonen verschillende mensen met verschillende culturen, religies, normen en waarden. Een stad waar iedereen welkom is. LGBT-Pride’s die in Amsterdam plaats vinden, zijn één van de grootste van Europa, zo niet de hele wereld. Dit wordt samengevoegd met moskeeën, die momenteel pleiten voor een gebedsoproep met versterkte luidsprekers. Voeg hier een synagoges en christelijke kerken aan toe, dan heb je een massale mix van het multiculturele Nederland.

In Amsterdam worden deze mensen gerespecteerd, wordt iedereen gelijk behandeld, en zijn alle soorten mensen dus welkom.

Hoe is het dan in Godsnaam mogelijk dat wij onze eigen normen en waarden dan niet meer respecteren maar in de ban doen. Het belachelijke lijstje dat is afgeschaft door de achterlijke linkse politieke overtuiging begint erg lang te worden. Het afschaffen van Zwarte Piet, het kruis op de mijter van Sinterklaas, de J.P. Coenschool, een VOC-café, het Nederlands op universiteiten hoor je nog amper en woorden als ‘Hottentot’ en ‘slaaf’ mag je niet meer uitspreken in Amsterdam. Het afschaffen van de Nederlandse cultuur is een dagelijks ding, dat door de rest van Nederland wordt verafschuwd.

In Amsterdam meten ze ook met twee maten. Amsterdam is zo langzamerhand een stukje Nederland geworden waar Nederlandse wetten niet meer gelden. Zo wordt het boerkaverbod niet gehandhaafd, terwijl dat in Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland wel gebeurd. Waarom geldt deze wet niet in Amsterdam? Het linkse bolwerk maakt zelf uit wat het bepaald. Het is tevens toch een motie die door Geert Wilders werd ingediend, dus wat maakt het uit?

Klimaatactivisten worden rustig van de straat geplukt door de politie. Na ongeveer een halve dag wachten was het dan zover. Het beeld dat het merendeel van Nederland graag wilt zien. Dit ging anders dan wat er met de blokkeerfriezen is gebeurd. DNA afnemen, Openbaar Ministerie eist werkstraffen voor blokkeerfriezen. Maar wat is nou daadwerkelijk het verschil met deze twee demonstraties?

Klimaatactivisten demonstreren natuurlijk voor het klimaat. Klimaat op nummer één. Mensen die daar staan hebben natuurlijk een lekker dagje vrij genomen van hun 40-uur baantje, of een lekker dagje vrij gekregen van school. Deze demonstratie was echter niet goedgekeurd door Femke Halsema. Na het arresteren van circa 90 mensen werden al deze mensen vrijgelaten.

De blokkeerfriezen krijgen het echter anders voorgeschoteld. Op de A7 bij Joure hadden de Friezen drie bussen geblokkeerd met daarin tegenstanders van Zwarte Piet. Ze zijn daarom strafbaar voor het feit dat ze het demonstratierecht hebben geschonden, en ernstig gevaar op de weg hebben veroorzaakt.

Dit is nou een voorbeeld van hoe er in Amsterdam met twee maten wordt gemeten. In Amsterdam werd weliswaar geen snelweg geblokkeerd, maar wel een gewone weg, waar ook gewoon ambulances overheen moeten kunnen rijden.

De conclusie is duidelijk: Amsterdam onderscheidt zich van de rest door middel van eigen regeltjes, het verafschuwen van de Nederlandse cultuur en het grootbrengen van de eigen elitaire macht. De linkse elitaire macht.

4 2 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven