Hillary Clinton dikke vrienden met neef Epstein’s hoerenmadam

Het sinistere netwerk van Epstein en groomer en souteneur Ghislaine Maxwell lijkt eindeloos en hangt van connecties en onwaarschijnlijke ‘toevalligheden’ aan elkaar.

Michael Bloomberg bijvoorbeeld staat ook in Epstein’s beruchte kleine zwarte boekje.

Op bladzijde 6 om precies te zijn, prijkt zijn naam in de door Epstein’s butler bijgehouden agenda.

Ook staat Bloomberg veelvuldig op de foto met Ghislaine Maxwell, de compagnon en ex-minnares van Jeffrey Epstein, de ‘twisted’ kinderhandelaar die in augustus vorig jaar naar verluid dood werd aangetroffen in zijn cel in New York.

Bloomberg en Ghislaine Maxwell

 

Veel mensen denken dat er geen sprake is van een zelfdoding. Het lijkt er meer op dat Epstein geëlimineerd werd, als hij überhaupt dood is.

Ghislaine Maxwell reist ondertussen flierefluitend de wereld rond en Israël in en uit. Ze heeft veel op haar kerfstok, maar er schijnt geen haan naar te kraaien. Alhoewel onlangs haar emails werden gehackt.

De paniek onder de Elite werd daarmee weer een beetje opgeport.

De FBI weet waar zij is, maar maakt geen aanstalten om haar te arresteren.

Epstein was een Mossad-agent die wereldleiders op tape vastlegde terwijl zij seks met kinderen hadden op Epstein’s Little St.James Island in de Caribische Zee. Deze ‘sex-trap’ werd uitgezet door een kopstuk van de Israëlische Veiligheidsdienst Ari Ben Menashe.

Met de sextapes chanteerde hij de globalistische elite.

Alexander Djerassi is het neefje van Ghislaine Maxwell.

Hij was topmedewerker van Hillary Clinton en midden-oosten specialist. Hij assisteerde haar bij haar werkzaamheden op haar departement en leidde namens Clinton de ‘Friends of the Syrian People’ en de ‘Friends of Lybia’.

Ironisch genoeg is Hillary Clinton de boeken ingegaan als de Slachter van Benghazi.

Kortgeleden werd Alexander Djerassi, de neef van Ghislaine Maxwell, na lange tijd weer gesignaleerd op de Maagden-eilanden, op een steenworp afstand van Epstein’s sexeiland, Little St. James Island.

Ghislaine Maxwell’s zus en partygirl Isabel Maxwell trouwde in 1984 met Dale Djerassi, de zoon van de joodse uitvinder van de ANTI-CONCEPTIE-pil Carl Djerassi. Na de scheiding van Isabel werd Dale kunstenaar. Terwijl zoon Alexander zich in de politiek stortte.

Beiden zitten in het bestuur van de ‘Djerassi Resident Artists Program’ die sommen geld overmaakte naar Hillary Clinton om haar politieke campagnes te steunen.

De familie van Ghislaine Maxwell heeft nauwe contacten met de Bronfman familie. Zij kwamen hierdoor allemaal onder vuur te liggen.

De joodse zussen Clare en Sara Bronfman investeerden een kwart miljard dollar in het pedonetwerk en sex-sekte NXIVM.

Epstein hielp de Bronfman familie vaak met het opzoeken van mazen in de wet bij het invullen van hun belastingformulieren.

Dale Djerassi, de zwager van Ghislaine Maxwell organiseert geregeld gallerie tentoonstellingen. Waaronder de blasfemische kunsttentoonstelling de ‘Saint Batman Crucifixion’ genaamd.

De Kruisiging van Sint Batman had als doel ‘christen-bashing’: het doelbewust krenken van Christenen door middel van zware godslastering.

Het waren vele foto’s van een piemelnaakte ‘Christus’ met een Batman masker op, die in zijn nakie aan het kruis genageld wordt door Dale Djerassi en een andere man.

Er waren ook foto’s van een naakte Batman Jezus die valt met een groot kruis op zijn rug tijdens de Kruistocht terwijl Djerassi lachend toekijkt.

De kruisiging van St.Batman werd vertoond bij de Dale Djerassi Foundation in Woodside, Californië.

De Dale Djerassi Foundation heet nu de Djerassi Residents Artist Program en werd en wórdt gefinancierd door Amerikaans BELASTINGGELD via de National Education Association (NEA)

Hillary Clinton is dikke vrienden met de Djerassie clan.

Satanistische kunst van vriendjes Hillary Clinton gesponsord met belastinggeld

 

Zij en haar vriendin Suzie Thompkins Buell organiseerden een fondsenwerving om geld in te zamelen voor Hillary’s campagne.

Godslasteraar en kunstenaar Dale Djerassi gaf ook acte-de-présence en doneerde $8.200 voor Hillary’s campagne.

De CATHOLIC LEAGUE dringt er nu bij Hillary Clinton op aan dat zij het door Dale Djerassi gedoneerde bedrag TERUGGEEFT aan de Amerikaanse belastingbetalers.

De Dale Djerassi Foundation; miljonairs die telkens blasfemische en anti-Christ kunst maken, maar wel draaien op belastingcentjes van veelal Christelijke Amerikanen?! Het ging er bij de Katholieken niet in!

Ook werd erop gehamerd dat Hillary Clinton $22.000 moest terugbetalen aan de Belastingdienst die zij als campagne-donatiegeld ontving van de Mexicaanse zakenvrouw en drugsdealer Vivian Mannerud.

Mannerud doneerde vaker grote bedragen aan Clinton om zo haar drugsgeld, verdiend met internationale drugshandel, wit te wassen.

Bronnen:
Bloomberg in Epstein´s Black Book:
https://nationalfile.com/michael-bloomberg-was-in-jeffrey-epsteins-little-black-book/

Gecensureerde versie van de Satanische kunst St. Batman van Djerassi familie, vrienden van Hillary Clinton:
https://storageunit.home.blog/2019/11/09/the-maxwell-family-hillary-clinton-satanic-art/

Djerassi Resident Artists Program:
https://djerassi.org/about/title-1/

Alexander Djerassi:
https://carnegieendowment.org/experts/1088

Elke kamer werd gefilmd:
https://torontosun.com/news/world/epstein-victim-every-single-room-was-being-filmed

Onorthodoxe uitspraken Ghislaine Maxwell:
https://www.telegraph.co.uk/news/2020/02/21/epstein-have-everyone-videotape-ghislaine-maxwell-alleged-have/

Gigantisch netwerk van Ghislaine en haar zussen uitgelegd door Amazing Polly:

Pedofile island drone close-up:

Pedo Island in vogelvlucht:

5 1 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x