Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Het trieste verhaal van Judy Mikovits, Mis dit niet!

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Een mis dit niet video. Verbluffend!

Vanwaar die haat tegen Dr. Judy?

Vrij simpel. Ze is controversieel en niet bang om tegen de stroom in te gaan. Mikovits is altijd kritisch geweest op bepaalde vaccins maar is in het algemeen geen anti-vaxxer. Gek woord overigens.

Ze spreekt een aantal aantoonbare waarheden over AIDS en over dr. Fauci en Judy is dapper en heeft een heel sterk verhaal maar ze speelt met vuur.

We zullen niet te veel verklappen en moedigen u aan deze video te bekijken (als u hem nog niet heeft gezien).

Wanneer je haar Wikipedia pagina leest, krijg je de indruk dat je met een gestoord persoon te maken hebt. Sinds corona in ons leven is verschenen zijn vele Wikipedia pagina´s aangepast en een ieder die niet meeloopt met het officiële (ongeloofwaardige) verhaal wordt ook in de encyclopedie volledig afgebrand zonder voetnoten of bewijs. Om het maar even te zeggen zoals het is. (bron)

 

Samenzweringstheorieën worden haar aangeschreven. Wanneer je het stuk oprecht leest in de Wikipedia dan zie je dat het stuk Encyclopedie onwaardig is. Het is een vijandig artikel. Een triest feit dat het zelfs in een encyclopedie, geschreven door de mensen zelf als we het goed begrijpen, zo moet gaan.

[the_ad id=”36617″]

Wie is Judy Mikovits?

In 1980 behaalde Mikovits haar Bachelor of Arts  in scheikunde aan de Universiteit van Virginia .

Ze werkte van 1986 tot 1987 als laboratoriumtechnicus bij Upjohn Pharmaceuticals in Kalamazoo, Michigan  en vertrok na een geschil over het rundergroeihormoonproduct van het bedrijf .

In 1988 werkte ze als laboratoriumtechnicus bij het National Cancer Institute (NCI) in Frederick, Maryland onder leiding van Francis Ruscetti, die later haar PhD-supervisor was.

In 1991 ontving ze een PhD in biochemie van de George Washington University .

Haar proefschrift was getiteld “Negative Regulation of HIV Expression in Monocytes”. Mikovits verklaarde dat ze van 1993 tot 1994 als postdoctoraal onderzoeker werkte in het laboratorium van David Derse. In 1996 was Mikovits werkzaam als wetenschapper bij Ruscetti’s Laboratory of Leukocyte Biology bij het NCI.

In mei 2001 verliet Mikovits het NCI om te gaan werken bij EpiGenX Biosciences in Santa Barbara, CA, een bedrijf dat geneesmiddelen ontdekt. In 2006 werd ze de onderzoeksdirecteur van het Whittemore Peterson Institute , gevestigd in Reno, Nevada.

Nadat ze in 2009 een paper had gepubliceerd, raakte ze verwikkeld in controverses. Ze werd in 2011 ontslagen bij het Whittemore Peterson Institute.

Een aardig CV. Een iets betere achtergrond dan onze baas van gezondheid hugo de jonge.

En deze vrouw wil ons iets vertellen en ons ergens voor waarschuwen.

Sindsdien is ze vooral bezig met het waarschuwen van mensen en betrokken bij diverse onderzoeken die waarvan de uitslagen niet bespreekbaar mogen zijn en onder het tapijt worden geschoven.

Dr. Judy Mikovits

video

 

[the_ad id=”42813″]

Wat mensen moeten doorstaan wanneer ze een aantal zaken in twijfel trekken is onbeschrijflijk. Je leven wordt volledig kapot gemaakt.

Probeert u deze video of een andere van Dr. Judy maar eens te uploaden en u krijgt een insta-strike. De YouTube bots zijn zo afgesteld dat deze vrouw daar volledig monddood is gemaakt.

Dit geldt overigens voor vele namen en onderwerpen. Corona en het vaccin zijn net betwistbaar. En de controle en de druk die YouTube er op zet is gewoonweg eng. Soms instant, soms na een paar uur, maar je video gaat weg.

Deze video waarin een burger, gewoon een persoon die zijn mening geeft over de situatie, werd direct verwijderd.

video

Dit mag dus niet meer op YouTube. Je uitspreken op de meest fatsoenlijke manier mogelijk, is verboden.

Wanneer je wordt gecensureerd dan komt dat omdat je waarheden uitspreekt of laat zien. Mensen die ervaring hebben met de censuur van YouTube door dit geluid te verkondigen, zullen beamen dat de hetze bizar is en dat je er al niet eens meer van opkijkt wanneer je video weer eens weg is.


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
13 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
13
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture