Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Het Trojaanse paard Kaag

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Het Trojaanse paard Kaag

Rutte overleeft omdat o.a. Seegers (CU) denkt dat Mark onmisbaar is in de geregisseerde coronacrisis.

Seegers vergeet als een Rutte-leerling dat juist Mark niet alleen mede-, maar bovenal hoofdschuldige is aan de hysterie die is uitgebroken, nadat een hele vervelende griep wellicht wat meer oudjes en diverse mensen met onderliggende ziektes zou hebben omgebracht.
De mannenbroeders op Urk en de vele reli-genoten elders op de biblebelt bewijzen elke zondag dat kerkenvol zingende gelovigen niet voor files aan lijkwagens zorgt.

We zijn aan de 3e golf toe, terwijl de griep elk jaar weer op nul begint. De ordinaire griep die nooit tot sluitingen van scholen, kroegen, kappers en andere neringen heeft geleid. Dit constaterend, zou een democratisch gecontroleerde regeringsleider allang naar huis zijn gestuurd. Zeker als blijkt dat hij bloed aan zijn vingers heeft, vanwege al die mensen die gestorven zijn vanwege het feit dat ze met dank aan de covid-idiotie niet de noodzakelijke zorg kregen.

Maar ook de menselijke tragedies en immense materiële schade in Groningen was een ontslag op staande voet waard geweest.
Om over de trauma’s opwekkende houding van de overheid naar ouders, die ten onrechte kapitalen moesten terugbetalen aan vermeend onterecht uitgekeerde toeslagen maar te zwijgen. Rutte noemde al die ouders ooit straffeloos fraudeurs. Mark kon blijven.

Ook werd hij niet aangesproken op 10 jaar bezuinigen op de zorg, waardoor er minimaal 1.000 IC-bedden zijn verdwenen, 4 ziekenhuizen failliet mochten gaan en veel goed opgeleide verpleegkundigen de laan werden uitgestuurd. Door dit coronajaar te wijzen op een tekort aan IC-bedden, ziekenhuisplaatsen en overspannen zorgmedewerkers, kreeg hij lof en een vrijbrief om strenge, echt nooit bewezen maatregelen te treffen. Op een ondemocratische wijze wel te verstaan. Mark kreeg een pluim i.p.v. een symbolisch knieschot.

Maar waar komt overdreven veel ophef over? Een bewust uitgelekt tikwerkje: ‘Omtzigt functie elders’.
Bewust? Ja zeker bewust. Niemand draagt op deze wijze zeer precaire gevoeligheden zo zichtbaar op de arm. Er waren geen journalisten, behalve een in het geheim opgeroepen ANP-fotograaf.
Een incidentje vergeleken met alle eerder genoemde ellende. Uiteraard had Ollongren er een bedoeling mee, uiteraard spint D66 er op termijn garen bij, uiteraard zal Kajsa op termijn beloond worden met een mooie burgemeesterspost, of een goed betaald baantje in Brussel. Is het de lancering van Nova Kaag? Haar haar ster is stijgende.
Mark had veel reuring kunnen voorkomen als hij meteen had aangegeven hoe het precies was gegaan, meteen transparant was geweest. Dan had Alzheimer niet van stal gehaald hoeven worden. Dan was de misser hem ook nu wel weer vergeven. Dan was alleen het CDA voor de bühne even ingehouden kwaad geworden. Dan hadden ze Pieter bescheiden groot gemaakt en als vicepremier naast Mark geplaatst. Was Mark daar bang voor?

Maar nee. Het hele land was van maandag t/m vrijdag in rep en roer. Wie had dat en wie had dit? En die vraag werd maar herhaald en herhaald en herhaald. Een week waarin er amper aan het land werd gedacht. Drie woordjes, open en bloot, bepaalden een werkweeklang de voorpagina’s van de landelijke dagbladen. De tv overlaadde ons met futiliteiten en landszaken lagen stil.
Als Pieter meteen maandag de regie had overgenomen en de zwalkende VVD-premier van alle Nederlanders voor was geweest, had hij echt ballen getoond. Dan was hij met al zijn voorkeurstemmen opgestapt en een eigen partij begonnen. Wellicht waren er nog enkele CDA’ers meegestapt, misschien Kamerleden van andere partijen, waaronder Renske Leijten.
Door echt de burgers centraal te gaan stellen, de uitgangspunten van het AS-systeem uit te dragen, kan voorkomen worden dat na Rutte -zijn houdbaarheidsdatum is ver overtijd- Sigrid Kaag het stokje gaat overnemen. Dat is een Rutte 2.0. Dat is het Trojaanse paard van George Soros en Klaus Schwab binnenhalen.

Als Kaag Nederland met agenda 2030 van WEF (World Economic Forum) in de hand gaat leiden, wordt Nederland van binnenuit afgebroken, nemen de Build Back Better ideologen het hier volledig over. Dan zullen we al binnen een jaar terugverlangen naar een door een porseleinkast fietsende Mark Rutte met zijn onafscheidelijke valse glimlach.

Rients Hofstra

LEES OOK:

Alle columns van Rients Hofstra:
https://commonsensetv.nl/rients-hofstra/


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
33 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
33
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x