CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Chipping – Het Teken van het Beest?

Elektronische microchips, bijna onzichtbaar, worden gebruikt bij tolwegen, bagage labels, OV-kaarten, paspoorten, warenhuis inventaris en om verdwaalde huisdieren weer met hun baasje te herenigen.

Er zijn steeds meer mensen die gealarmeerd zijn over deze technologie en zelfs het werk van de Anti-Christ hier in zien.

Radio Frequency Identification Chips (RFID) worden in christelijke kringen vaak gelinkt aan de Bijbel: het boek Openbaringen.

Er zijn meer connecties met de huidige problematiek waarin wij zijn beland dan men in eerste instantie zal geloven.

De draadloze, digitale methode om gechipte OBJECTEN te identificeren verloopt via RFID-readers die vlakbij staan of een paar meter verderop.

De reader zendt een specifiek signaal uit waardoor de chip geactiveerd wordt. Vervolgens verzendt de chip zijn eigen digitale identificatie code.

Deze chips, ook wel tags genoemd, zijn zo’n beetje overal in de omgeving aanwezig.

In 2018 waren er 10 miljard tags geplaatst verspreid over de hele wereld.

Detailhandel, vooral kledingzaken vormen een grote markt voor de tags. Zij gebruiken de technologie om hun winkel te inventariseren en om winkeldiefstal tegen te gaan.

Veel huisdieren zijn ook gechipt door de dierenarts om bij vermissing snel weer terug te kunnen worden gelegd in hun warme mandje thuis.

Maar er zijn ook mensen die zich hebben laten inenten met micro-chips en dat was de laatste druppel voor sommige Evangelisten.

Gelovigen zien de micro chips gereflecteerd in een passage uit de Bijbel.

“[The beast] causes all, both small and great, rich and poor, free and slave, to receive a mark on their right hand or on their foreheads, and that no one may buy or sell except one who has the mark or the name of the beast, or the number of his name.”
“Verder liet het Beest bij alle mensen jong en oud, rijk en arm, slaaf en vrije een merkteken zetten op hun rechterhand of op hun voorhoofd. Alleen mensen met dat teken – dat wil zeggen de naam van het beest of het getal  van die naam – konden iets kopen of verkopen.”
(OPENBARINGEN 13:15-18)

https://bijbel.eo.nl/bijbel/openbaring/13

Reeds 15 jaar geleden begonnen Christenen zich zorgen te maken over de microchip en linkte RFID aan ‘The Mark of the Beast’.

Dit om voornamelijk twee redenen.

De eerste reden is dat biohackers die een chip hebben laten implanteren dit meestal in hun handpalm laten doen omdat het gemakkelijk is om al zwaaiend langs de RFID readers te lopen om deuren te doen openen of betalingen te verrichten.

De tweede reden is dat er biohackers zijn die chips hebben laten injecteren die creditcard payment information bevatten.

Zoals in de Bijbel staat: het teken wordt aangebracht o.a. op de hand om o.a betalingen te doen.

Er is hier veel aandacht voor geweest begin jaren 2000 en behoorlijk wat lectuur en literatuur over te vinden.

De schrijvers van de bestseller ‘Spychips’ waren niet blij met de alternatieve versie van het boek ‘Spychips’ met een aantal toegevoegde bijbelverzen die refereren aan het teken van het beest.
https://www.thomasnelson.com/9781418551759/the-spychips-threat/

Arts injecteert RFID chip in hand van man

Een bedrijf in Wisconsin riep zijn werknemers op om de elektronische implantaten aan te laten brengen in hun lichaam op kosten van de zaak.

Dit resulteerde in honderden negatieve Google-reviews over het bedrijf waarin veelal werd opgeroepen tot het lezen van de Bijbel, want: een elektronische chip is het ‘eerste teken van het Beest’.

Dat Christenen een verband leggen tussen RFID technologie en de Apocalyps wordt vaak onderbelicht.

Christenen die in de VS heel veel in de melk te brokkelen hebben in de Amerikaanse politiek en cultuur worden überhaupt bijna nooit serieus genomen als het op onderwerpen als technologie aankomt.

Toch hebben zij tezamen met advocatuur, gespecialiseerd in privacy zaken, al veel voor elkaar gebokst wat betreft veranderingen in beleidsprotocollen.

De oorsprong van de angst voor het teken van het beest roept interessante vragen op over het versmelten van computers met het menselijk lichaam.

Het religieuze schrikbeeld dat mensen gechipt moeten zijn alvorens iets te kunnen betalen of zich vrij te kunnen bewegen wordt gedeeld door vele mainstream privacy advocaten.

Het klinkt ook enigszins poëtisch om de microchip waar asielhonden nu allemaal mee rondlopen te vergelijken met het teken van het beest er is immers, na gevaccineerd te zijn,  nauwelijks een onoverkomelijker onderscheid te maken tussen de gezalfden en de verdomden.

Bijbelvers uit OPENBARINGEN 13:18
Hier komt het aan op wijsheid laat iedereen die inzicht heeft het getal van het beest ontcijferen; er wordt een mens mee aangeduid. Het getal is zeshonderdzesenzestig.

Bill Gates zijn cryptocurrencysysteem met gebruikmaking van body activity data publicatie 26 maart 2020 heeft een PATENTNUMMER dat 666 bevat, namelijk om precies te zijn:
–WO/2020/060606

Toeval?

Bronnen:
https://theconversation.com/what-your-pets-microchip-has-to-do-with-the-mark-of-the-beast-114493

Miljarden Readers

Gechipte mensen:
https://dangerousthings.com/

Gratis implantaten Wisconsin:
https://www.cnbc.com/2017/08/11/three-square-market-ceo-explains-its-employee-microchip-implant.html

Bedrijfs protocollen:
https://www.computerworld.com/article/2563700/metro-store-bows-to-pressure-from-anti-rfid-activists.html

Privacy advocaten:
https://www.eff.org/issues/rfid

Patentnummer Bill Gates 666:
https://screenrant.com/coronavirus-microsoft-bill-gates-patent-666-explained/
https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606&tab=PCTBIBLIO

;

4.7 3 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
6 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
6
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven