NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Het RIVM verwijdert eigen video met waarschuwing gevaar van mondkapjes

HET RIVM – DOOR EN DOOR CORRUPT

Het RIVM verwijdert eigen video waarin wordt gewaarschuwd voor het gevaar van mondkapjes

Alhoewel zelfs dit nog steeds niet iedereen zal overtuigen, zullen er toch wel weer meer ogen opengaan nadat men ziet hoe door en door corrupt het RIVM en onze regering zijn.

Maar om onbegrijpelijke redenen, blijven er nog steeds medeburgers pleiten voor mondkapjes. Geen idee hebbende wat de gevolgen gaan zijn. Hoeveel schade het gaat aanrichten. Ze zullen, vooral als ze kinderen hebben, zich over 1 a 2 maanden voor hun kop slaan dat ze zo naïef zijn geweest maar nu willen ze nog niet vooruit denken. Een hele trieste zaak.

Wie koopt er nou een doos mondkapjes, terwijl op de doos zelf staat dat ze niet werken? Wat moet er nog gebeuren, voordat het bij die mensen doordringt?

Wat is er aan de hand met onze samenleving??

Blijf proberen uw omgeving wakker te schudden. Het is moeilijk, vooral bij het soort mensen die zo eigenwijs, nog een grote mond hebben ook maar zelf totaal niet doorhebben dat ze zeer slecht geïnformeerd zijn.

Mondkapjes veranderen het leven voor goed. De naïviteit van de mensen die zeggen: “Baat het niet, dan schaadt het niet.” is niet te bevatten.

Kom eens naar Spanje. Ouders weten niet meer wat te doen omdat ze hun eigen kind niet meer terug kennen. Binnen 2 maanden tijd is hun kind zo psychisch gemanipuleerd en beschadigd. Er is geen vrolijkheid meer. Ook niet op de scholen.

Veel kinderen beginnen te huilen wanneer ze iemand zonder mondkapje zien. Ze rennen in paniek weg. Anderen zijn doodongelukkig en verstoppen zich in huis.

Ouders die dit lezen en nog steeds achter mondkapjes staan, denk alstublieft na.

Het RIVM zelf heeft een duidelijke voorlichtingsvideo gemaakt over mondkapjes. Maar deze video hebben ze snel verwijderd.

Stel aan uzelf de vraag: Waarom haalt het RIVM deze video weg?

 

Het kan nog veel erger. Luister naar dit telefoongesprek met het RIVM. (artikel)

En het wordt NOG erger. Het RIVM durft het keihard te ontkennen. Het RIVM LIEGT zonder enige schroom. Alle schaamte allang voorbij.

 

Maar helaas voor het RIVM zijn de burgers niet dom:

Het RIVM is een grote schande voor Nederland. Samen met de regering, voeren zij de grootste misdaad uit tegen de mensheid ooit. Onder leiding van Mark Rutte

We kunnen dit tegenhouden, ware het niet dat een groot gedeelte van onze landgenoten gewoonweg NIET wakker wil worden. Schud ze alstublieft zoveel mogelijk wakker. Deze slapende mensen zijn degenen die ons allemaal naar de afgrond trekken.

Naar het “Nieuwe Normaal” van Mark Rutte.

3.6 16 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
12 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Bibi

Het is een GROOT schandaal! Ik heb een paar jongere collega’s tussen de 20 en 30 jaar die echt bang zijn Ze WILLEN mondkapjes en wat ik ook aandraag of probeer uit te leggen het helpt niet Zelfs als ik ze de tekst laat lezen op de doos van de kapjes geven ze aan dat het toch beter is dan geen kapjes dragen De ANGST regeert Want straks zijn er niet enoeg IC bedden en worden de patienten naar Duitsland gebracht en moet er gekozen worden wie wel en niet geholpen kan worden en laten ze je sterven En wie… Lees verder »

Franq

Hebben jullie al een Brighteon account/kanaal bij Natural news van Mike Adams? Dat kan ook in het Nederlands. Daar word je nooit vanaf geschopt.

Chrisdev

Ik ben benieuwd of https://brandnewtube.com/ ook zo’n interessant alternatief kanaal zal blijken te zijn.

ignorant

Als zij hiermee gaan beginnen dan volgt er een goede raad Verwijder dan ook de opsomming van de virusinfecties in Nederland ,waarin alle infecties van de laatste week van september gemeld worden . Als eerste kwam uit de bus : chlamydia , een schimmelinfectie van de geslachtsdelen met vele duizenden gevallen , covid 19 stond nagenoeg onderaan de lijst met minder dan 100 bevestigde gevallen die week en hoeveel besmettingen roeptoeterden Rutte , de Jonge en van Dissel diezelfde week : Duizenden ! Behalve dat de charlatan Jaap van Dissel gewoon maar wat lult , wat in zijn kraam te… Lees verder »

Hetzalwelweer

Idd, wanneer gaat de teller weer op nul? Voor de griep hanteren ze altijd een periode. Voor Corona niet?

ignorant

Corona is er elk jaar in het voorjaar , in het najaar niet dan heb je het verkoudheidsvirus , het rhinovirus , Vermoedelijk geeft de pcr-test , die het RIVM en de GGDs gebruiken ook een positieve uitslag bij het Rhinovirus , vandaar de gespeelde paniek bij onze regering en gezondheidsauthoriteiten . Als je engels spreekt is het wellicht interessant op brighteon.com te clicken en daar het verhaal van Dr Reiner Fuellmich op te zoeken , een filmpje van een half uur , dat alles duidelijk maakt over de cornazwendel . Veel succes !

Hetzalwelweer

Maar even een vraag aan jullie, mijn moeder moet gevaccineerd worden met de “griepprik”, ik heb haar gevraagd wat zit er in. Dat weet ze niet. Een griepvirus staat op het intake formulier. Maar voor de rest niets. Waar krijg ik de info vandaan waar onze oudjes mee ingespoten worden?

ignorant

Beste vriend , Waarom vraag je de behandelend arts niet naar de inhoud? Je mag toch veronderstellen , dat je hier niet met een robot te maken hebt , nietwaar ? , maar met iemand met verstand van zaken , die voor zijn patienten geen geheimen heeft ! Of is dit tegenwoordig anders ? Trouwens de oudjes in Bergamo , die nogal heftig getroffen werden door het coronavirus waren de maand daarvoor ingeent tegen een griepvirus , omdat het type griep , wat jaarlijks opduikt , steeds verandert onder invloed van mutaties , die ook uit het heelal kunnen komen… Lees verder »

corpluym

Wist U dat er nog steeds oorlogsmisdadigers zijn die nog altijd overtuigd zijn dat ze aan de goede kant stonden(staan)?

Men heeft deze mensen ook niet met overtuigen en ouwehoeren verslagen, maar door te vechten.

Hetzalwelweer

Corona en/of Covid worden gebruikt om onze gedachten en manier van leven te veranderen. Het is een soort van herprogrammeren van onze manier van denken en leven. Je kunt het ook wel conditionering noemen. “Conditionering is in de leerpsychologie een verzamelterm voor leerprocessen waardoor een organisme zich aanpast aan de omgeving. Geconditioneerd gedrag verwijst naar gedrag dat in functie staat van omgevingscondities. Wikipedia“. Conditionering wordt vooral gebruikt om gewenst gedrag te vertonen. Wanneer jij je aan de regels houdt dan wordt je beloond, doe je dit niet dat krijg je straf. De media en de politiek werken graag mee aan dit… Lees verder »

Arendsoog

Zelfs de Duitse mainstream begint zich achter de oren te krabben: https://www.youtube.com/watch?v=pn8zQ7qY_fY&feature=youtu.be&ab_channel=HallelujahTV%C3%96sterreich

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x