CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Het RIVM verwijdert eigen video met waarschuwing gevaar van mondkapjes

HET RIVM – DOOR EN DOOR CORRUPT

Het RIVM verwijdert eigen video waarin wordt gewaarschuwd voor het gevaar van mondkapjes

Alhoewel zelfs dit nog steeds niet iedereen zal overtuigen, zullen er toch wel weer meer ogen opengaan nadat men ziet hoe door en door corrupt het RIVM en onze regering zijn.

Maar om onbegrijpelijke redenen, blijven er nog steeds medeburgers pleiten voor mondkapjes. Geen idee hebbende wat de gevolgen gaan zijn. Hoeveel schade het gaat aanrichten. Ze zullen, vooral als ze kinderen hebben, zich over 1 a 2 maanden voor hun kop slaan dat ze zo naïef zijn geweest maar nu willen ze nog niet vooruit denken. Een hele trieste zaak.

Wie koopt er nou een doos mondkapjes, terwijl op de doos zelf staat dat ze niet werken? Wat moet er nog gebeuren, voordat het bij die mensen doordringt?

Wat is er aan de hand met onze samenleving??

Blijf proberen uw omgeving wakker te schudden. Het is moeilijk, vooral bij het soort mensen die zo eigenwijs, nog een grote mond hebben ook maar zelf totaal niet doorhebben dat ze zeer slecht geïnformeerd zijn.

Mondkapjes veranderen het leven voor goed. De naïviteit van de mensen die zeggen: “Baat het niet, dan schaadt het niet.” is niet te bevatten.

Kom eens naar Spanje. Ouders weten niet meer wat te doen omdat ze hun eigen kind niet meer terug kennen. Binnen 2 maanden tijd is hun kind zo psychisch gemanipuleerd en beschadigd. Er is geen vrolijkheid meer. Ook niet op de scholen.

Veel kinderen beginnen te huilen wanneer ze iemand zonder mondkapje zien. Ze rennen in paniek weg. Anderen zijn doodongelukkig en verstoppen zich in huis.

Ouders die dit lezen en nog steeds achter mondkapjes staan, denk alstublieft na.

Het RIVM zelf heeft een duidelijke voorlichtingsvideo gemaakt over mondkapjes. Maar deze video hebben ze snel verwijderd.

Stel aan uzelf de vraag: Waarom haalt het RIVM deze video weg?

 

Het kan nog veel erger. Luister naar dit telefoongesprek met het RIVM. (artikel)

En het wordt NOG erger. Het RIVM durft het keihard te ontkennen. Het RIVM LIEGT zonder enige schroom. Alle schaamte allang voorbij.

 

Maar helaas voor het RIVM zijn de burgers niet dom:

Het RIVM is een grote schande voor Nederland. Samen met de regering, voeren zij de grootste misdaad uit tegen de mensheid ooit. Onder leiding van Mark Rutte

We kunnen dit tegenhouden, ware het niet dat een groot gedeelte van onze landgenoten gewoonweg NIET wakker wil worden. Schud ze alstublieft zoveel mogelijk wakker. Deze slapende mensen zijn degenen die ons allemaal naar de afgrond trekken.

Naar het “Nieuwe Normaal” van Mark Rutte.

3.6 16 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
12 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
12
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven