Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Het ministerie van waarheid

 

1984, dat jaartal zien we de laatste tijd veelvuldig voorbij komen in de kritische media.

Voor de lezers die niet de betekenis van dat jaartal kunnen duiden, een korte uitleg.

De Engelse schrijver George Orwel schreef in 1949 een boek waarin hij een toekomstperspectief schreef van een overheid die het volk volledig in de greep en onder controle zou hebben.

 

De overheid bepaalt wat de mensen mogen doen, waar en wanneer ze ergens naar toe mogen, met wie ze contact mogen hebben en zelfs wat de mensen mogen denken. Angst en massa-controle zorgde ervoor dat de mensen precies deden wat er van ze werd verlangd.

Herkenbaar????

Eén van de ministeries was The ministry of truth (het ministerie van waarheid). Dit ministerie moest ervoor zorgen dat alles wat er gepubliceerd werd volledig in overeenstemming was met de visie en het beleid van de overheid en alles wat er voorspeld werd precies zo zou uitkomen. Daartoe werd informatie met terugwerkende kracht aangepast.

Herkenbaar????    Nee? Lees maar verder.

Het boek heet Nineteen Eighty-Four (1984) en lag tot voor kort in de boekwinkel bij de afdeling ‘Fictie’.

Anno 2020 ligt het boek bij de afdeling ‘Documentaire’ en binnenkort zal het wel worden verboden.

 

CommonSenseTV is al een tijdje geleden weg gecensureerd van YouTube.

Rob Jensen heeft zijn voorzorgsmaatregelen genomen en plaatst alleen nog maar korte clips met een verwijzing naar zijn website. De Lange Mars is weg gecensureerd en Café Weltschmertz heeft zijn laatste waarschuwing en een publicatieverbod van 2 weken ontvangen. Dus het is nog maar een kwestie van enkele weken totdat ook dit kwaliteitskanaal er definitief af geknikkerd wordt. Blue Tiger Studio zal dit lot ook wel staan te wachten. Blue Tiger Studio en Café Weltschmertz staan bekend om hun goede interviews met specialisten op diverse vakgebieden die met goed onderbouwde argumenten, bewijzen en meningen komen. Argumenten, bewijzen en meningen die soms niet overeenstemmen met het overheidsbeleid.

Er is een keiharde informatie-oorlog aan de gang. Nu is het nog zo dat het de druk van de overheden is die wordt uitgevoerd op de sociale media bedrijven, om te censureren. Maar binnenkort wordt de censuur gewoon wetgeving. Alle uitingen en publicaties die niet stroken met het beleid van de overheden en van bepaalde instellingen worden gewoon verboden.

Corrigeren met terugwerkende kracht:

Danny plaatste op 5 oktober een artikel waarin het telefoongesprek van Peter Grootswagers met de RIVM werd besproken. Als u het telefoongesprek nog niet eerder hebt gehoord, zeker de moeite waard om even te luisteren. (voetnoot 1)

Peter plaatste op 28 september een video van zijn gesprek op social media en die video werd massaal gedeeld en bekeken. Het RIVM en de mainstream media waren er als de kippen bij om te ontkennen dat dit gesprek echt met het corona-informatie nummer van de rijksoverheid had plaatsgevonden. In vervolg hierop maakte Peter op 29 september nog een video met daarin de bel geschiedenis van zijn telefoon en leverde het keiharde bewijs dat het gesprek wel had plaatsgevonden.

Via CommonSenseTV kwam deze video ook bij het RIVM terecht.

En toen zijn de mannen van het ministerie van waarheid in actie gekomen. Ze hebben T-Mobile, de provider van Peter, gedwongen om dit gesprek uit zijn bel geschiedenis te wissen en ervoor te zorgen dat dit gesprek niet op zijn overzichtsfactuur zou verschijnen.

In de zaterdag editie van de Volkskrant (u weet wel, die ‘kwaliteitskrant’ waarvan de hoofdredacteur vindt dat ‘we’ met zijn allen achter het overheidsbeleid moeten staan en geen andere meningen moeten verkondigen (zie voetnoot 2)) verscheen vervolgens een column waarin Peter Grootswagers voor fantast en leugenaar werd uitgemaakt. Andere media besteedden er ook aandacht aan en Peter wilde nogmaals zijn gelijk bewijzen. Maar helaas….. Het ministerie van waarheid had zijn werk al gedaan.

Peter heeft na heel veel telefoontjes en e-mails uiteindelijk bij T-mobile toch de waarheid weer boven tafel weten te krijgen.

Café Weltschmertz en Blue Tiger Studio hebben afgelopen week allebei een uitgebreid interview met Peter afgenomen en gepubliceerd, maar gingen mijns inziens wel erg makkelijk voorbij aan het feit dat de overheid dus zelfs zover gaat dat ze een telefoongesprek uit de bel geschiedenis laten wissen.

En dat alles, dames en heren, voor UW gezondheid. Want dat is waar het ze om te doen is!

Zijn het de Protocollen van de Wijzen van Zion, is het The Great Reset, De vierde industriële revolutie, Orwels 1984, de VN doelstellingen, agenda 2030 die aan de basis ligt van alles wat ons nu aan het overkomen is…..?

Het maakt niet uit waar het op gebaseerd is, maar alles wat er gebeurd rond de corona-hoax is onderdeel van een nauwkeurig bedacht en minutieus georchestreerd plan, waarin de regeringsleiders slechts pionnetjes zijn.

voetnoot 1

RIVM geeft toe: Er is niets aan de hand en corona is geen bedreiging

voetnoot 2

Column – Collateral Damage

De video’s van Café Weltschmertz en Blue Tiger Studio:

Onthullend telefoongesprek met RIVM. Fiona Zwart met Peter Grootwagers en Ferdinand van der Neut.

 

 

 

 

 

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x