Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Het komt allemaal goed

Verspreid de vrijheid!

Alles komt goed

De laatste tijd zie ik veel positieve dingen gebeuren zowel in Nederland als wereldwijd.

Of beter kan ik zeggen: k zie dingen gebeuren die voor een positieve afloop zullen gaan zorgen, want de meeste gebeurtenissen zijn niet zo fijn.

Maar het komt allemaal goed en wij komen hier beter uit. Ik zie een grote groep van de mensheid die opstaat en langzaam aan het opstaan zijn.

Ik zie dat mensen hun politieke verschillen aan de kant zetten en mensen die wij vorig jaar bijvoorbeeld nog “linkse dametjes” (of wellicht nog iets ongenuanceerder) noemden, die staan nu hand in hand met wie zij toen nog extreem rechts noemden.
Ik zie, en heel Nederland ziet, het Mona Keizer gebeuren. (al doet de politiek er weinig toe, de mensen zien het wel).
Ik zie dat er in Nederland uitzonderlijk veel mensen en groepen dagelijks bezig zijn tegen deze tirannie, vaak totaal verschillend van meningen die nu even aan de kant kunnen om hier tegen op te staan. Dit is uniek en vindt je niet in zulke getale terug in andere landen zover mijn kennis reikt. Wel op straat maar niet zo ijverig qua het opzetten van initiatieven.
Ik zie online eigenlijk nog maar een zwak groepje trollen en overheidsfiguren die enorm voor paal staan. Het zal er van af hangen waar je woont maar offline zie ik mensen die, zelfs nu in Spanje, ronduit alles en iedereen uitlachen die nog gelooft in deze nonsens.

Ik zie Waku Waku (zie video van Weltschmerz hieronder). Het ultieme voorbeeld. Dit is hoe het werkt. Dit is hoe we hier uitkomen. De massa is de baas. Dat is een democratie.

Wees burgerlijk ongehoorzaam. Massaal. Ook in het openbaar vervoer met die idiote mondkapjes. Mensen dragen geen kapjes. Weg met die dingen.

Gedonder? Vorder je boete TERUG! Ze kunnen geen kant op. Het haalt de rechter niet eens. Massa is ontstaan.

Horeca, ga open en doe niet mee met hun QR spel. Laat je niet intimideren. Het land staat achter jullie.

Boeren, sta op! Ze willen je land voor immigranten met hun stikstof nonsens. Het land staat achter jullie.

We staan achter elkaar en de geest is uit de fles. We hebben het nu allemaal gezien. Corona is nooit een medische crisis geweest. Het heeft een ander doel. Een doel dat gaat falen.

We weten nu hoe het moet en we trappen niet meer in varianten en andere corona leugens en “gevallen” die nergens terug te vinden zijn, behalve in de corrupte media. We weten dat de PCR test een farce is.

Problemen met andere mensen door te kappen met alles wat met corona te maken heeft? Vergeet één ding niet: Jij bent degene die normaal doet. Niet zij. En ze gaan het beseffen of beseffen het inmiddels al. Het gelijk is aan jouw zijde. Doe het. STOP met mondkapjes.

We doen het nog zo slecht niet in Nederland al denken we vaak van wel. We zijn in slaap gesukkeld maar niet zwak. Zwak gemaakt in de afgelopen decennia maar eenmaal wakker zijn we weer dezelfde mensen waar we zo bekend om stonden. Nederland kan wel weer eens toonaangevend worden.

En als we hier eenmaal uit zijn, dan zullen wij allen, links, rechts, zwart, blank, wie dan ook, heel anders tegen bepaalde zaken aankijken en ik zie ons veel meer verbonden raken met elkaar. Bij ons kán het. Wij zijn Nederland.

Ik hoor dat  mensen die hier in het voorseizoen waren, mij toen nog een “complotgek” noemden maar die nu in het naseizoen aan mijn lippen hangen als ik tekst en uitleg geef, waar ik me goed op heb voorbereid met verschillende manieren voor verschillende soorten mensen. Zolang je maar de waarheid spreekt, zullen ze het ooit accepteren en zien.

En die groep zal nooit meer slinken maar alleen maar groeien. Miljoenen prachtige mensen die van nature goed en geweldloos zijn. Is de media weer een knokpartijtje aan het uitvergroten? Het doet er niet meer toe. Wij weten wij wij zijn.

Absurde wetten

Al komen al die wetten er (voor nu) door. De mensen zijn het zat en zijn steeds meer bereid steeds verder te gaan. 

Zij zullen zich altijd blijven verzetten tegen die wetten. En dan kan het geen stand houden. Dat is onmogelijk.

Word je bedreigd dat je nu iets verliest als je niet in de pas meeloopt? Je krijgt het zo weer terug in plaats van iets te doen wat onomkeerbaar is. De mensen staan achter je.

Overspoel ze met burgerlijke ongehoorzaamheid! Het belangrijkste legale wapen in een oorlog tegen de mensheid. 

Die idiote QR maatschappij, de vaccins (laten we God op onze knieën bidden dat die eerste paar niet al te veel schade berokkenen), de politieke leugens iedere dag weer? Het is gezien. De maskers zijn af. Wij stoppen met deze poppenkast. We zijn volwassen mensen met gezond verstand. Dit groepje wereldvreemde idioten in de Tweede Kamer, die niet in staat zijn om 1 level verder te denken dan: “Ohh, je mag niet over de oorlog praten!”, die mogen nooit, maar dan ook nooit ons land leiden. Die zijn ongeschikt en levensgevaarlijk voor een samenleving.

 

Stop er mee, mark. Het kost je je kop.

Politici die keer op keer betrapt worden en vol in beeld de mensen die de waarheid spreken letterlijk de rug toekeren. Het is allemaal gezien.

mark rutte wordt bedreigd. Heel erg, maar niets minder erg dan hoe anderen bedreigd worden. En die bedreigingen gaan ver. Heel ver. Doden zijn gevallen. We kennen de geschiedenis. Hoe vaak denk je dat wij zijn bedreigd? En waar dreigen rutte en zijn gevolg zelf mee richting de samenleving?

Het land wordt het zat, mark. En niet alleen jou zijn ze zat. Jullie allemaal. Ik veroordeel de bedreigingen maar het is een logisch gevolg en ik kan er geen nacht van wakker liggen. Politiek incorrect? Lig jij wakker over ons dan?

Hoe langer je hiermee doorgaat, hoe meer je over je schouder heen zult moeten kijken je leven lang. Is een goede baan in de toekomst dat waard?

Kom uit de kast

BN´ers, artsen, wetenschappers, politie, militairen en andere mensen die wij nodig hebben om “uit de kast” te komen maar die hun mond houden terwijl ze beter weten… kom maar naar voren. Het zal je belonen. De belangen die je ziet zijn slechts voor korte termijn.

Sta op en wees een waardig persoon. Doe je het niet? Je zult worden gezien als de nazi´s in de Tweede Wereldoorlog.  Doe jezelf en je familie dat niet aan. Goede mensen kunnen slechte dingen doen. Maar wees niet te laat. Morgen is het te laat.

Alles zal tegen je worden gebruikt en mensen zullen je met de nek aankijken. Kom naar voren. Nu! Denk goed na.

Useful idiots? We zullen ze altijd blijven houden. Laat maar gaan.

De collectieve bewustwording is aan het groeien.

Bekijk deze prachtige uitzending van Café Weltschmerz:

Bron:
https://www.youtube.com/c/CafeWeltschmerz/videos


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
24 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
24
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x