Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Het is oorlog, de oorlog van ons allen tegen ons allen….

Verspreid de vrijheid!

Het is de oorlog die gecreëerd is door de regimes.

Het lijkt de oorlog tussen de regimes en het volk, maar dat is niet juist.

Het regime staat alleen maar aan de zijlijn om de boel verder op te hitsen, om het volk te verdelen en het volk zelf de oorlog te laten uitvechten.

Het is de oorlog van ons allen tegen ons allen.

Misschien merkt u er in Nederland nog niet veel van maar het komt rap dichterbij. hugo de jonge zit al likkebaardend te wachten op wat er komen gaat na 25 september, de invoeringsdatum van de medische apartheid, zijn ‘fraaiste’ nazidaad tot nu toe.

Hij hoopt en verwacht dat er rellen gaan optreden als mensen de deur wordt geweigerd van café’s, restaurants, musea en weet ik veel wat voor openbare gelegenheden nog meer. Hij heeft zijn knokploegjes klaarstaan om meteen in te grijpen. Want voor mensen die kunnen nadenken, mensen die wel onderzoek doen, mensen die het allemaal niet vertrouwen, daar heeft hugo nul begrip voor.

Iedereen moet hetzelfde denken. Iedereen moet denken en geloven dat hugo de enige is die weet hoe het zit. Iedereen moet zijn terreurbewind accepteren. Onderzoek mag niet. Analyseren mag niet. Meningen van specialisten mogen niet. Getuigen worden op zijn best gecensureerd, maar vooral geridiculiseerd.

Dit soort ‘untermenschen’ moeten keihard worden aangepakt. 

Voor de mensen die wel mee gaan doen aan het toegangspas beleid heb ik ook slecht nieuws. Dit is nog maar het begin. Er is al aangekondigd dat de QR code uw BSN gaat vervangen. Alles gaat worden vastgelegd in dit systeem. Overal en altijd wanneer u ergens naar binnen wilt gaan wordt uw volledige doopceel gelicht. En als u denkt dat dat niet zo erg is, heb ik nog meer slecht nieuws voor u. Zelfs daar houdt het niet bij op. Verdiept u zich maar eens in het social credit systeem van China.

 

Ook dat nog

Royal huichelaar w.a. van buren, u weet wel, die gast die in mei 2020 nog een sprakje hoop bracht bij het Nederlandse volk, heeft ook weer de nodige verbale diahree over ons uitgestort. Maar tussen de regels door waren er enkele belangrijke boodschappen waar te nemen.

Een analyse uit de telegraaf:

Hij prees de vele initiatieven in het land om te helpen en mensen uit hun isolement te halen. Belangrijk is ook dat dit blijft bestaan in de komende fase, aldus de vorst.

Welke komende fase? Is die jouw al bekend? Wat staat ons nog meer te wachten?

Oh, hier komt het antwoord al:

De koning keek ook verder vooruit: „Hoe zorgen we dat we paraat staan voor een volgende pandemie, daarvoor werkt de regering aan een plan. De tweede vraag is hoe de zorg in de toekomst van hoge kwaliteit blijft.”

Ok, dus de volgende ‘pandemie’ is al gepland. Ze werken al aan dat plan. De tweede vraag is natuurlijk volstrekte onzin. De 3 verwoestende kabinetten rutte hebben de hoge kwaliteit van de zorg tot het minimum afgebroken en het ziet er niet naar uit dat ze van plan zijn om daar iets aan te doen. Meer geld naar boa’s voor de handhaving van de terreurmaatregelen. Niets voor investeringen in de zorg.

Maar gelukkig was er ook het een en ander te zien om het publiek af te leiden van zijn woorden: De malle hoedjesparade! kaag is de winnaar.

 

hij heeft een tijdje geleden ook nog een toespraakje gehouden over Freedom Awards. Uw tenen gaan ervan krom staan en houdt een kotsbakje binnen handbereik als u naar deze video kijkt:

Vrijheid is niet comfortabel en ook niet simpel. Vrijheid is geen zorgeloos bezit. En vrijheid betekent niet dat je je eigen ding mag doen.

We hebben onze vrijheid uit vrije wil opgegeven!

 

Dat is vrijheid wat hem betreft. Wat ons betreft zijn onze vrijheden afgepakt door een stel gewetenloze terroristen onder jouw goedkeurende blik.

Maria Ressa is een van de prijswinnaars vanwege haar inzet om het recht op vrije meningsuiting af te pakken door middel van censuur.

Loze praatjes lijken het, maar in feite zijn het enge praatjes. Een goed verstaander merkt op dat hij in zijn verhaal uitbreiding van de huidige oorlog aankondigd.

Het eerste oorlogsslachtoffer is altijd de waarheid!

“niet normaal maken wat niet normaal is” vertelde hij ons vorig jaar mei.

Normaal maken wat niet normaal is, dat is nu het nieuwe normaal van deze ******.

hij heeft vast een paar lesjes gekregen van mark……

 

In Frankrijk wordt nog steeds massaal gedemonstreerd tegen de corona pas en de bijbehorende uitsluiting van groepen mensen.

Uit eerdere ervaringen weten we dat de Fransen volhardend zijn als ze het met het beleid van de overheid niet eens zijn en meermaals heeft de overheid moeten zwichten.

Maar bij de agenda die macron nu moet uitrollen is zwichten geen optie. De demonstraties worden dan ook met grof geweld bestreden. Demonstranten worden zelfs bij elkaar gejaagd en vergast.

Ik had in dit artikel

https://commonsensetv.nl/we-zijn-er-nog-niet-hoor-er-komt-nog-meer/

al eens melding gemaakt van de demonstratie in Toulouse waarbij opeens een groep als demonstranten verklede huurlingen opdoken die de anderen met stokken te lijf gingen.

Volgens de mainstream media waren het sympathisanten van het beleid van macron. Wij weten wel beter.

Ik kwam deze video tegen met een compilatie van geweldadig optreden van de Gendarmerie tegen demonstranten. Kijk en huiver.

 

Link video:
https://www.facebook.com/LoicCitations/videos/869988666975582

In Australië is de oorlog ook in volle hevigheid gaande.

De terreur van het regime aldaar is één van de ergste van de wereld. Mensen demonstreren en protesteren overal tegen de spuitplicht en de regimes treden met harde hand op.

 

 

Maar ze kunnen er niets aan doen, ze doen ‘gewoon’ hun werk:

 

 

Nee, dit is geen gewone ochtendspits:

 

 

Is er nog hoop?

Ja, maar dan moeten wij ophouden met ons uit elkaar te laten spelen door de regimes. Dat kan alleen maar als we niet klakkeloos aannemen wat de mediakanalen van de regimes ons voorschotelen.

Dat kan alleen maar als er meer mensen opstaan zoals deze dappere verpleegkundige die de waarheid naar buiten heeft gebracht en haar baan op het spel heeft gezet. Wellicht hebben velen de video al gezien. Hij is ook al verschenen in de commentaren, maar ik plaats ‘m hier toch:

 

Nu nog op youtube te zien, maar dat zal niet lang meer duren. Haar instagramm post is al verwijderd wegens het ‘verspreiden van schadelijk nepnieuws’. Zover zijn we al gekomen, mede door de inzet van prijswinnaar Maria Ressa. Een klokkenluider die uit eigen ervaring en met eigen opnames misstanden openbaart wordt weggezet als leugenaar en ontslagen.

Hier is nog een video, een opname bij haar thuis, waarin de censuur aan de kaak wordt gesteld. Het goede nieuws is dat een fundraising voor deze dappere verpleegster al $ 60,000.- heeft opgebracht. Hopelijk zet dit veel meer mensen uit de medische sector aan om met hun ervaringen naar buiten te komen. (dank aan Ano voor de videolink)

https://odysee.com/@ProjectVeritas:7/james-o’keefe-hhs-insider-jodi-o’malley:1

https://odysee.com/@ProjectVeritas:7/james-o’keefe-hhs-insider-jodi-o’malley:1

 

 

We gaan hele sombere en geweldadige tijden tegemoet. De regimes moeten zich wel gaan realiseren dat de tijd van demonstraties met vlaggetjes en bloemetjes voorbij is. Als het oorlog is wat jullie willen, dan gaan jullie het krijgen ook.

En ik heb goed nieuws voor de mensen en slecht nieuws voor de regimes:

Wij gaan ons, vroeger of later, verenigen.

Ondanks alle verdeeldheid die jullie hebben gezaaid, gaan jullie uiteindelijk de strijd verliezen.

 

Kijk vooral ook even naar de nieuwe Jasper Experience die ook weer een aantal verrassende ontdekkingen en observaties heeft gedaan:

 

 

Eerdere artikelen over de politie in Nederland:

https://commonsensetv.nl/politiehelden-onze-jongens/

 

https://commonsensetv.nl/geweldsmonopolie/


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
31 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
31
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x