Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Het is echt oorlog nu! En we worden zo ongelofelijk belazerd.

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

Dit bericht is even een bonte verzameling van de meest opmerkelijke dingen die ik de afgelopen dagen tegenkwam.

Allereerst las ik in een flutkrantje een jubelverhaal over Portugal. Portugal is na Gibraltar het meest bespoten land van Europa. En Portugal moet natuulijk in de schijnwerpers gezet worden wegens de behaalde successen.

Kijk zelf maar naar de spectaculaire daling van het aantal covid overlijdens sinds de toepassing van de gifspuit:

 

Goed he? Sinds de gifspuiten geen overlijdens meer.

Ik had in eerdere analyses van de beschikbare cijfers al eens de conclusie getrokken dat er eigenlijk geen peil op te trekken valt of de vaccins iets goeds doen of niet. In een latere analyse was ik wat meer somber. Slechts enkele landen toonden een uitzondering op de rest waar allemaal bleek dat de resultaten na de spuitcampagnes alleen maar verslechterden.

Maar goed, u ziet het: Portugal.

Alles onder controle daar!

 

Dus niet, ook daar is de firma list en bedrog aan het werk.

Kijk maar even naar deze chart:

 

De oversterfte is hoger dan ooit en Portugal spant de kroon. Alle overledenen in Portugal krijgen gewoon simpelweg een ander labeltje om de grote teen gehangen. Probleem opgelost. Lekker doorgaan met de gifspuiten.

De CEO van Pfizer is trouwens niet opgepakt. Die conclusie had ik al direct na het hoax bericht getrokken aan de hand van de beurskoers van Pfizer. Maar de CEO van Pfizer heeft zich vandaag wel echt uitgesproken over iedereen die de ‘vaccins’ in twijffel trekt. Dan zijn volgens hem geen ontkenners of anti-vaccers. Volgens deze volslagen idioot zijn mensen die de schadelijkheid van zijn gifspuiten aan de kaak stellen CRIMINELEN.

Deze gewetenloze massamoordenaar doet hetzelfde als zoveel dictatorial regimes inclusief hufter de jonge, de vlucht naar voren.

De vele vele doden en gewonden zijn niet de schuld van ons, maar de schuld van degenen die ons gif niet in hun lijf willen ingespoten krijgen.

 

Luister en kijk liever naar deze video van een dapper meisje met een messcherpe observatie over de gekte die gaande is:

video

 

Hulde aan jou Daniella!!!

 

Beginnen we al een klein beetje door te krijgen dat dit alles alleen maar terrorisme is?

Het heeft helemaal niets te maken met de griep en met hoeveel mensen er met de griep in het ziekenhuis belanden.

 

Dit artikel is niet het vaccin dashboard maar toch meldt ik even dat er in de VS nu zo’n 20.000 overlijdens zijn gemeld door de spuiten.

Ook zijn er zo’n 2.500 doodgeboren kindjes gerapporteerd. Oh, maar er is wel weer een nieuw rapportje gepubliceerd dat het ‘vaccin’ geen kwaad kan voor zwangere vrouwen en hun ongeboren vruchten. Niet aan de hand mensen, gewoon doorspuiten!

Oh jee, ik ben nu zeker een crimineel in de ogen van albert bourla!

Well, albert bourla: Fuck you!!!! and hufter too!!!!!!!

 

De ziekenhuizen zijn niet meer bezet dan in voorgaande jaren. Natuurlijk schommelt dat van jaar tot jaar. Het ene jaar is de griep wat forser dan het andere jaar. In een heftig griepjaar lagen de ziekenhuizen en de ic’s helemaal vol en stierven er veel (voornamelijk oude en zwakke) mensen. Precies hetzelfde als het afgelopen jaar. Nou, niet eens helemaal. Vorig jaar was het op de ic’s een stuk rustiger:

 

 

Dit jaar is het wel anders. De ziekenhuizen stromen vol met (maar dat mag niet hardop gezegd worden) mensen met ernstige spuitschade.

hufter de jonge kan liegen wat hij wil. De waarheid kan hij niet onder het tapijt blijven vegen. hufter de jonge, dat is pas echt een CRIMINEEL. Ik kan geen straf gruwelijk genoeg bedenken die deze psychopatische terrorist verdient.

Oh, had ik al vermeld dat hij mede verantwoordelijk is voor de gigantische afschaling van de zorg de afgelopen jaren. En dat moet u dan ook nog in het perspectief zien van een groeiende bevolking en een stijgende gemiddelde leeftijd. Maar voor meer verpleegsters en meer ziekenzorg is geen ruimte, geen geld, geen zin.

hufter heeft hele andere plannen met zijn budgetten: 5.000 boa’s (dat noemden ze vroeger bruinhemden) extra en beveiligers om uw ausweiss te controleren. Tijdelijk zeker?

 

Hier nog een video van Mike Yeadon. Een microbioloog, vaccin en medicijn wetenschapper met 40 jaar ervaring. Hij heeft ons al vele malen gewaarschuwd voor de gifspuiten en doet dat nogmaals op een indringende manier. Ook een crimineel zeker, bourla? (helaas is de video zonder ondertiteling. Als ik voldoende tijd heb zal ik een transcriptie maken, maar dat kan ik niet beloven)

Zou hufter de jonge maar eens een uur uittrekken om naar de wijze woorden van deze echte wetenschapper te luisteren. Maar daar heeft hij helemaal geen boodschap aan. hij voert zijn opgedragen agenda uit en daar staan andere opdrachten in.

video

 

En ons voorland lieve mensen, als u zich daar een beeld van wilt vormen, kijk naar Australië. Kijk naar wat daar gebeurt. Is dat voor onze gezondheid? Nee, dat gaat om een andere agenda die niets met uw en mijn welzijn en gezondheid te maken heeft. Het Australische volk smeekt de internationale gemeenschap om hulp.

 

video

 

Last but not least nog de video van onze Jasper die een aantal interessante mensen geïnterviewd heeft tijdens de manifestatie afgelopen zondag in Den Haag.

 

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
29 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
29
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture