NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Het dagelijkse straatbeeld van het nieuwe normaal

Moeten we dit wel plaatsen? Helemaal uit Australië?

Ja! JUIST omdat het aan de andere kant van de wereld gebeurt. We zien daar namelijk exact hetzelfde wat hier gebeurd. Het Nieuwe Normaal wordt ingezet.

Dit zijn inmiddels dagelijkse gebeurtenissen en gerechtigheid, vrijheid van meningsuiting, feiten en logica worden vervangen door één mening, vrijheid van meningsuiting bestaat niet meer, één systeem en op weg naar een socialistisch/communistisch Europa.

 

Iedere kritische mening wordt ofwel gecensureerd, ofwel met geweld de kop ingedrukt. GROOTSCHALIG. Politie, de media, YouTube, Google, Facebook, Twitter maar ook andere multinationals. Zelfs Bol.com kiest de kant van de afbraak van onze democratie.

Al sta je alleen met een bordje omhoog te filmen en heb je een kind bij je. Iedere regering heeft de juiste bloedhonden op de juiste plek weten te krijgen.

In Nederland Hugocaust. Of er nou gefraudeerd moet worden met de stemmen, dat doet er niet meer toe. Het gaat om het doel. En dat heiligt de middelen. De media en politici zijn alle schaamte allang voorbij.

Irrationeel, niet eerlijk en niet logisch? Geeft niet. We overspoelen jullie ermee zodat je zelfs DAAR aan went.

De video heeft verder geen beschrijving nodig.
Het meest zorgwekkende is dat we dit wereldwijd dagelijks  zien gebeuren.

Van Australië en Nieuw Zeeland tot Amerika en de EU en ook zeker in Nederland.

Kinderen die uit huis worden gehaald met hun hele familie en in quarantainekampen komen. Bejaarde stellen die elkaar nooit meer zullen aanraken en alleen nog via glas mogen praten met beveiliging erbij.

De politie, ook hier, die het recht heeft vrijwel alles te doen. We zijn beland in een samenleving waar rede, gezond verstand en feiten niet meer tellen maar waar de mening van de uitvoerders van het Nieuwe Normaal en van één bepaalde mening tellen. Een eigen mening of vrijheid van meningsuiting is voorbij.

Nogmaals een oproep aan al die mensen die dit negeren: JIJ word er op aangepakt en men zal ook voor JOU komen als deze strijd eenmaal gewonnen is. De waarheid wint altijd.

Maar we gaan het heel moeilijk krijgen de komende maanden omdat het veel langer duurt door het laffe gedeelte van de bevolking. Door slapende burgers en burgers die het wel zien maar zich laten intimideren door “boetes” of gewoon niets doen. Onrechtmatige boetes en andere drogredenen tellen niet. Onze toekomst en die van onze kinderen. Dat telt!

Luister nog maar eens wat deze Hoofdcommissaris van Politie zegt over mensen die het weten maar hun mond hebben gehouden tijdens de Tweede Wereldoorlog.

 

5 7 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
3 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Knalkopje1

Nog een video over de Nieuwe Orde, oeps, ik bedoel het Nieuwe Normaal uit Nederland. Een feestje in de open lucht waarvoor de gemeente Haarlem eerst toestemming gaf en er daarna toch met groots machtsvertoon door de politie een eind aan liet maken. 15 man politie en een aantal honden! En de heren politieagenten houden zich zelf niet aan datgene waar ze zo heilig in geloven en dat ze er het liefst bij iedereen in knuppelen: de 1,5 m regel!
https://www.youtube.com/watch?v=pyXMLt2dQ6g&feature=youtu.be

Last edited 1 maand geleden by Knalkopje1
tonysMelody TM

Ich bin ein Berliner ! All Day 

Knalkopje1

Naar Parijs hoef je vanaf morgen niet meer te gaan. Vanaf vrijdagmorgen 08:00 uur zijn in de hele stad, zowel binnen als buiten, mondkapjes verplicht. Annuleer maar gauw je reis naar Parijs!
https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Buitenland/mondkapjes-verplicht-vanaf-vrijdagmorgen-in-heel-parijs/ar-BB18qRcf

Last edited 1 maand geleden by Knalkopje1

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x