Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Het Covid-vaccin had nooit aan het publiek mogen worden vrijgegeven

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Dr. Roger Hodkinson

Het Covid-vaccin had nooit aan het publiek mogen worden vrijgegeven omdat het experimenteel van aard is, en het geeft aanleiding tot dermate ernstige complicaties en bezorgdheid over toekomstige risico’s dat de verspreiding ervan onmiddellijk moet worden stopgezet.

Aldus Dr. Roger Hodkinson, een zeer ervaren gepensioneerd patholoog die voorzitter is van een Amerikaans biotechnologiebedrijf dat zowel een Covid-test verkoopt als tests ontwikkelt voor de vroege diagnose van kanker, schrijft Neville Hodgkinson.

Zijn waarschuwing komt op een moment dat er bij de Britse regelgevende instantie op wordt aangedrongen de Covid-vaccins “onveilig voor gebruik bij de mens” te verklaren vanwege het grote aantal sterfgevallen (1.253) en bijwerkingen (888.196, met 256.224 individuele meldingen) die in de vijf maanden tot 26 mei door vaccins zijn veroorzaakt. Hodkinson beschrijft dit rapport, van Dr. Tess Lawrie, als “een vernietigende analyse van de hele puinhoop“.

In een indringend interview met de voormalige BBC- en ITV-journaliste Anna Brees zegt Dr. Hodkinson dat een “groot aantal” artsen niet gelooft in de “idiotie” van de wereldwijde vaccinatiecampagne, maar zich niet wil uitspreken omdat ze vrezen voor hun baan. De druk om zich te conformeren is afkomstig van politici, de massamedia en de medische faculteiten.

U kunt het interview hier bekijken.

[the_ad id=”45634″]

Er gaan koppen rollen

Hodkinson kwam vorig jaar onder hevige kritiek te staan toen hij Covid vergeleek met “een slecht griepseizoen” toen hij probeerde te weerleggen wat hij de “volstrekt ongegronde hysterie onder het publiek door de media en politici” noemde.

Brees heeft ook te maken gehad met censuur voor wat zij haar “burgerjournalistiek” noemt. Ze werd door tv-presentator Piers Morgan afgeschilderd als een “samenzweringstheorie-verspreidende imbeciel” toen ze zijn steun voor de lockdown van afgelopen kerst betwistte.

Dr. Roger Hodkinson

Hodkinson vertelt haar in het interview: “Dit is niet zomaar een nieuwsverhaal. Dit is het grootste verhaal van onze tijd. Het is een tragedie dat journalisten in het algemeen uw voorbeeld niet volgen”.

Hij verzekert haar dat hij geen eenzame stem is, maar deel uitmaakt van een internationale groep artsen die zich inspant om te proberen een einde te maken aan de uitrol van het vaccin, dat zij beschouwen als een tragisch verraad aan de medische ethiek.

In een oproep aan politici zegt Hodkinson dat het bewijs van schade door de Covid-vaccins “zo overweldigend is dat het nu tijd is voor een leider om zijn of haar standaard in de grond te zetten en te zeggen: “Ik had het mis. Ik werd op een dwaalspoor gebracht door mijn adviseurs, die mij vreselijke informatie hadden gegeven om op te handelen. Als je die moedige stap zet, zullen veel mensen je vergeven voor je eerlijkheid, en kan je ster voor de volgende verkiezingen zelfs rijzen”.

Over het vaccin zegt hij:

“Dit is natuurlijk een experimenteel vaccin. Het had nooit vrijgegeven mogen worden. Het was nooit een noodsituatie die aan de ontwikkeling van het vaccin ten grondslag lag. En zoals met alle vaccins zijn er complicaties, die voorspelbaar waren, met de tijd. Maar er was nooit genoeg tijd gegeven voor de klinische proef, die slechts 4-6 maanden duurde.

In het bijzonder komen er nu complicaties naar boven die zeer verontrustend zijn. De meest recente, de laatste dagen, beginnend in Israël, is de frequentie van myocarditis bij jonge volwassen mannen. En het wordt erger naarmate ze jonger zijn, bij tieners.

Myocarditis is een medische term voor ontsteking van het hart. Het is nooit mild, zoals zij het beschrijven – wat betekent dat het niet erg significant is. De hartcellen die de hartspieren vormen regenereren nooit. Het is niet zoals de lever, of de nieren, die regenereren. Als een hartspier sterft, is hij dood. En hij wordt nooit vervangen. Dus spiercellen in het hart zullen afsterven. Het aantal is moeilijk te bepalen, omdat de persoon nog leeft.

Maar ik kan u met stellige zekerheid zeggen dat myocarditis totaal onvoorspelbaar is wat betreft de gevolgen op lange termijn. Het kan pas 20 jaar later optreden, omdat de reserve van het hart vernietigd is. We hebben het hier over hartritmestoornissen, abnormale hartslagen, hartfalen enzovoort. Dit is een zeer verontrustende ontwikkeling. En het is precies het soort complicatie dat zou zijn voortgekomen uit een normaal klinisch onderzoek naar een vaccin, dat normaal gesproken een aantal jaren duurt”.

Voor de media en bigtech is dit uiteraard “allemaal niet waar”. Google de naam Dr. Roger Hodkinson eens in Google en daarna met een andere zoekmachine en de bias van Google is overduidelijk.

Lees hier verder en zet Frontnieuws zeker in uw favorieten:
https://www.frontnieuws.com/dit-ongeteste-vaccin-had-nooit-vrijgegeven-mogen-worden-de-waarheid-zal-aan-het-licht-komen-en-er-zullen-koppen-rollen/

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x