Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Het blijft uiteraard gissen, maar…

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Het blijft uiteraard gissen, maar…

Duidelijk moge zijn dat de arrestatie van Huig Plug de nodige voeten in de aarde heeft, Ferd Grapperhaus is bewust op het deksel van de beerput gaan staan, want hij wil voorzeker geen onafhankelijk onderzoek naar het satanische en sadistische kindermisbruik, er zou wel eens iets aan het daglicht blootgesteld kunnen worden, wat dit kabinet zeer onwelgevallig zou kunnen zijn!

Het deksel van deze beerput, wordt ondanks zijn vadsige lijf erop toch telkens nog omhoog gedrukt en een onwelriekende stank valt duidelijk waar te nemen, het is slechts een kwestie van tijd, dat meneer Grapperhaus het deksel nog op de put kan houden, hij zal straks naar alle waarschijnlijkheid zijn evenwicht verliezen en gaan vallen, en naar ik en wat meerdere mensen hopen, belandt hij dan zelf in de drek die hij verborgen wil houden!

Het deken van advocaten wil het liefst alles maar afdekken, ze wilden Huig Plug dan ook helemaal niet verdedigen, zoiets maakt wel een hele hoop duidelijk, zij veroorzaken de zwijnenstal waar wij in moeten leven en dit heeft niets meer met rechtspraak te maken, net zoals de corona maatregelen niets meer met gezondheid van doen hebben, door alles maar toe te dekken en onder de mat te vegen is Nederland verworden tot een dictatuur!

het gaat dus om de belangen van de happy few, dat wij nog in deze achterlijke EU zitten en in tegenstelling tot een Micha Kat, vermoed ik dat een Huig Plug wel een echte klokkenluider is, maar ik kan me uiteraard vergissen, duidelijk is wel, dat hij niet voor het geld dit in de openbaarheid wenst te brengen, maar dat hier een doel achter zit, het zou geweldig zijn als hierdoor de globalisten het veld moeten gaan ruimen!

Voor wie dit filmpje heeft gezien, zal duidelijk zijn dat sinds die tijd er door de “rechtspraak” voor de verandering eens keihard is gewerkt, maar niet om het recht te laten zegevieren, dat moge toch wel duidelijk zijn, Huig Plug werd gearresteerd op verdenking van “bedreiging”, maar voor wie is deze Huig Plug dan een bedreiging? Als dit balletje gaat rollen, dan gaat daar heel veel door op de schop, niet alleen de rechtspraak maar ook de politiek!

Huig is nu al een dag of drie geheel uit beeld, de paniek heeft duidelijk toegeslagen, want wat moeten we hier mee aan zal de rechtsstatelijke macht zeer waarschijnlijk denken, bij een Micha Kat of een Wouter Raatgever kon men zich nog beroepen op de vele aannames die zij deden, maar bij een Huig Plug wordt het er toch wel een heel ander verhaal en hierdoor begint heel duidelijk te worden wat Gideon van Meijeren (FvD) en Gidi Markuszower (PVV) al eerder aanzwengelden!

Een Micha Kat, Wouter Raatgever, Joost Knevel en Hans Meyer hadden hier nog een verdienmodel aan, gingen het boekje te buiten om er zelf beter van te worden, maar zoiets gaat niet voor Huig Plug op zover ik dit kan zien, de moeder van Lisa steunt hem dan ook onvoorwaardelijk!
Het geeft dus wel duidelijk aan waarom minister Ferd Grapperhaus met zijn vadsige lijf angstig op het deksel van de beerput is gaan staan.

Van belang is, dat wij ons als burgers van ons laten gaan horen, blijven we zwijgen, dan kan ik garanderen dat deze demodictatuur stilzwijgend door blijft gaan, dat ratten als Rutte en consorten blijven zitten, dat we enkel nog maar meer idioterie op ons bordje zullen krijgen, het begint nu al op een totalitaire staat te lijken, maar willen we dit gaan stoppen, dan dient onze stem gehoord te gaan worden, middels een bindend correctief referendum!

Willen we aan een beter klimaat, dan verdient dit EU tuig te verdwijnen, dan kunnen onze boeren weer eens normaal voedsel produceren, want met het verdwijnen van dit soort globalistisch ongedierte wordt Nederland vanzelf weer leefbaar en een mooi land om in te toeven, weg van de Narcostaat en Pedocultuur die ons wordt opgelegd!

Chris Collard.

Lees ook:

Huig trapt het deksel van de Demmink-doofpot

En lees ook wat ze onze kinderen tenewoordig op school aanleren.

De officiële richtlijnen van de WHO en de EU over de opvoeding en lagere school:

WHO en EU promoot MASTURBATIE voor PEUTERS via seksuele richtlijnen voor scholen

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
13 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
13
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x