NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Hersenspoeling: “Blanke vrouw stapt op “om plaats te maken voor kleurling”

Het Westen leidt aan de unieke ziekte: Schuldgevoel voor wie wij zijn en wat we bereikt hebben. Een luide minderheid valt ervoor en een ander deel wijst op de netto positieve bijdrage die het Westen heeft geleverd op het gebied van wetenschap en levensstandaard, waar zelfs de inwoners van de Derde Wereld van profiteren.

Maar terug naar de zelfbeschuldigende minderheid, die gelooft in gevaarlijke samenzweringstheorieën als “Institutioneel racisme” en “racistische politie”.

Sommigen uit deze groep zijn zodanig gehersenspoeld, dat zij bereid zijn boete te doen of plaats te maken voor bruine mensen.
Zo ook Emma Waslander, die haar plek in de kunstcommissie van Pride Amsterdam op te geven voor iemand van “kleur”
Emma deed dit “om het systeem open te breken” in de strijd tegen “institutioneel racisme”.

Ja, er is institutioneel racisme in Amsterdam, genaamd “positieve” discriminatie. Althans dat is wat de Gemeenteraad opnieuw wil invoeren om het aantal niet-Westerse allochtonen in de hogere regionen van de ambtenarij op te hogen: ‘Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de sollicitant met een niet-Westerse achtergrond’.

De Gemeente Amsterdam deed al eerder aan positieve discriminatie, eind vorige eeuw, maar zonder resultaat.

Waarom werkte het toen niet. En waarom zal het nu ook weer niet werken?

Dat heeft te maken met de eigenschappen van de groepen die je probeert te werven: Door verschillen in cultuur en IQ* produceren deze groepen verhoudingsgewijs minder sollicitanten van “gelijke geschiktheid” dan Oost-Aziaten, Asjkenazische Joden, Nederlanders en andere Westerse Volkeren.

Saul Geiser deed namens “the Center For Studies in Higher Education”, onderzoek naar de impact van ras,, familie-inkomen en opleidingsniveau van 1.1 miljoen studenten die zich tussen 1994 en 2011 inschreven voor de Universiteit van Californië: Meer dan een derde van de verschillen in scores op de toelatingstoets (SAT) had te maken met ras, terwijl men in 1994 nog veronderstelde dat het voor maar een kwart van het verschil in score verantwoordelijk was. Daarmee toont Geiser aan dat ras de belangrijkste voorspeller is van academisch succes, belangrijker dan socio-economische status en het opleidingsniveau van de ouders.**

Bronnen:

*Jordan B Peterson – De impact van je IQ op de kansen in de arbeidsmarkt

 

*Jared Taylor – Verschillen in intelligentie tussen rassen

 

*Nature Genetics – Genen en opleidingsniveau
https://www.nature.com/articles/s41588-018-0147-3/

**Universiteit van Californië – De groeiende correlatie tussen Intelligentie en ras

Amsterdam gaat “positief” discrimineren om meer niet-Westerse allochtonen te werven
https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/06/ondertussen-in-halsema-stad-amsterdam-zet-positieve-discriminatie-in-voor-diverser-bestuur/

Emma Waslander stapt op om plaats te maken voor “kleurling”
Parool, p.17, 27/6/2020

Amsterdam stopt met positieve discriminatie, Het voorkeursbeleid heeft geen effect gehad. Het aantal allochtonen in het gemeenteapparaat is nog steeds ‘bedroevend laag’ (1997)
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/amsterdam-wil-stoppen-met-positieve-discriminatie

Bijlage: “De eeuwige discussie met rasontkenners”

Subscribe
Abonneren op
4 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
Zie alle comments
Bart

Wat is er toch gebeurd met “we kiezen de meest geschikte kandidaat”?

Bart

Ik ben er van overtuigd dat het voor de meeste Amsterdammers het geen zier uitmaakt welke kleur je hebt. Je moet gewoon geschikt zijn voor je baan.

Knalkopje1

De BLM-waanzin gaat altijd nog verder dan je denkt. Zie op DDS: https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/06/beeldenstormgekte-bereikt-nu-ook-romeinse-keizers-constantijn-allicht-van-sokkel-wegens-slavernijverleden/ Heel onderdanig aan extreem links krapuul denkt de Anglicaanse kerk er over een beeld van keizer Constantijn voor de kathedraal van York te verwijderen! Het wordt ‘onderzocht’, nadat klachten waren binnengekomen dat keizer Constantijn een aanhanger van de slavernij was. Waarom die klachten niet meteen in de papiervernietiger gooien? Nee hoor, meteen op de knieën vallen. Daarvoor bestaat een aardige Engelse uitdrukking: ‘Their knee jerk reaction is to fall on their knees’. Begin dan ook maar met het verbranden van alle Bijbels, want de Bijbel was geschreven… Lees verder »

willemjob

Hernnstein en Murray schreven, twee Amerikaanse academici, schreven in 1994 the Bell Curve, een boek over verschillen in intelligentie, met name tussen verschillende bevolkingsgroepen. Het geloei was niet van de lucht, maar zij hielden ferm stand. Het is geen politiek issue, want politici zijn alleen maar brutaal en verkeren in de lagere regionen van de IQ verdeling. Gevolg : er wordt niet nagedacht over oplossingen , maar wel gekwaakt over racisme. 15 % van de blanke bevolking heeft een IQ onder de tachtig. Ze kunnen eten en zich voortplanten, maar daar houdt het ongeveer mee op. Bij negers is dat… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
4
0
Laat jouw mening horen! Maar houdt het netjes.x
()
x