Help ons! – Over CommonSenseTV

Beste lezers en kijkers,

CommonSenseTV is opgericht om o.a. te strijden tegen het globalisme, politieke correctheid, de waanzinnige toestanden in Nederland en in de wereld(zoals de klimaatreligie en indoctrinatie in het onderwijs) en de corrupte media.

Op dit moment zijn we nog met een kleine groep. Wij krijgen geen subsidie en zijn volledig afhankelijk van kijkers en lezers.

De potentie om heel groot te worden, die is er bij CSTV. De bezoekersaantallen zijn veel hoger dan we ooit hebben durven dromen in zo´n korte tijd, en deze blijven stijgen.

Maar wij hebben steun nodig. Daar komen wij niet onderuit.

Mocht je ons willen steunen, dan kan dat hier:
https://getfunded.nl/doPayment/7302-commonsensetv-wij-gaan-nederland-wakker-schudden

Maar er zijn ook andere (gratis) manieren. Lees de Steun Ons en Over Ons pagina´s voor meer informatie.
Steun ons: https://commonsensetv.nl/steun-ons/
Over ons: https://commonsensetv.nl/over-cstv/

De mainstream media krijgen subsidies. Ons maken ze het moeilijk en ze zien ons liever gaan. Daarbij willen wij altijd onafhankelijk blijven.

We ontvangen van tijd tot tijd gulle donaties van onze achterban en we zijn ze daar heel dankbaar voor. We begrijpen ook heel goed dat niet iedereen zomaar even wat geld kan missen.

Maar ook een kleine donatie van €1 kan het verschil maken. Stel dat iedereen die tevreden is over ons maandelijks €1 zou bijdragen… Dan is CSTV binnen de kortste keren een enorm groot platform.

Wat doen wij met de donaties?

De donaties worden gebruikt om de kosten van de website te betalen, verbeteringen aan te brengen aan ons platform maar vooral willen we uitbreiden.

Dat houdt in: Méér content, méér video´s en de nieuwsvoorziening veel breder trekken. Verslag uit de hele wereld en 24/7 online en actief zijn. Met geld kunnen we professionaliseren om dit geluid groot te maken en andere alternatieve media een handje te helpen door ze een platform te bieden.

Waardeer jij ons en vind je het belangrijk? Geef ons af en toe een rondje.

Voor wie echt niets kan missen, jullie zijn ons even lief. Ook het lezen en delen van onze content is ontzettend belangrijk.

We hopen op wat steun. Wij doen dit voor ons allemaal.

Vergeet niet dat we naast deze site ook nog een Youtube-kanaal hebben.
http://www.youtube.com/c/CommonSenseTV

Help mee aan de bewustwording. Het is nog niet te laat!

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x