CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Heibel in de tent op links

Kijk ze gaan

Nog steeds praat CNN bijna dagelijks over Donald Trump. Ze kunnen hem maar niet missen. Maar er is niet zo veel te vertellen op het moment.

CNN Baas Jeff Zucker, die de aanstichter is van de hetze namens CNN tegen Donald Trump, vindt het leven zo zinloos zonder Trump dat hij er ook maar mee stopt tegen het einde van het jaar. (bron)

Nu vliegen ze elkaar in de haren en dat is leuk om te zien.

Andrew Cuomo , de man die het een goed idee vond om coronapatiënten (of grieppatiënten) massaal bij gezonde mensen te zetten in bejaardenhuizen en daarmee heel veel doden heeft veroorzaakt, is niet meer welkom bij CNN.  Cuomo is ook de man die de New Yorkers volledig heeft uitgeknepen met één van de meest zware lockdowns op aarde. Vervolgens laat hij een boek over zijn heldendaden schrijven. De horeca is weggevaagd. Mondmaskers afdoen daar staat bijna de doodstraf op (behalve voor Cuomo zelf). Een soort hugo de jonge. Een Tribunaal-kandidaat.

Ook hield hij cijfers achter over die verpleeghuizen. Het zijn de traditionele door en door corrupte politici van het arrogantste soort.

Maar nu is Cuomo niet meer zo welkom bij CNN. Ze moeten hem helemaal niet. Leuke TV van hypocriete liberalen en de media en een Rob Schmitt die het altijd leuk brengt. Een fragment uit Newsmax. (Nederlands ondertiteld):

video

 

En Dr. Judy. Overal waar ze komt wordt ze gebanned. Ze spreekt grote zorgen uit over de vaccins. Dit is één van de video´s die veel mensen hun YouTube kanaal kostte. Ze mag dit niet publiekelijk uitspreken.

video

 

Werkt de videoplayer op de MAC nu wel? Ondervinden jullie nog problemen met de speler? 

4.5 13 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
8
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven
Hide picture