Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Heeft u even 4 minuutjes de tijd voor de waarheid? Het zal u verlossen!

Verspreid de vrijheid!

Jullie zijn allemaal gek geworden!

En daar zegt Thierry niets te veel mee. Wat een infantiele leeghoofden zitten daar in die politiek, zeg. Je houdt het niet meer voor mogelijk.

De complete gekte in een notendop. 

Zat men niet in een angstpsychose dan zou iedereen trots zeggen: Dat is nou gezond boeren verstand. De video had ruim 100k views maar… YouTube censureerde Baudet en haalde de video weg. Doodsbang dat té veel mensen dit zien en eindelijk het lichtje gaat branden.

Maar we hebben hem.

video

U kunt hem downloaden als u ingelogd bent.

We hebben hem ook op Rumble geplaatst:
https://rumble.com/vjm141-baudet-jullie-zijn-allemaal-gek-geworden.html?mref=mjftr&mc=dnkdv

Dit was de YouTube-link:

Wat moeten we nou met dat FvD aan?

Hij praat alsof hij een wijntje op had. Verstandig. Ik zou het daar nog geen kwartier volhouden zonder een krat bier daar tussen dat volk.

Nu is de politiek, in dit huidige systeem, een circus. Nederland is niet meer soeverein en we gaan niet meer over ons eigen beleid. We hebben geen leiders maar uitvoerders in de regering. Daarbij zien we geen échte politici met idealen maar domme mensen, ongeïnteresseerde mensen, valse eigenheimers en passanten die een CV nodig hebben.

Ik heb altijd tegen mijzelf gezegd dat ik pas weer enig vertrouwen zou kunnen krijgen in bepaalde mensen in de politiek als zij zelf inzien dat dit politieke systeem, waarin zij zichzelf ook bevinden, niet werkt, op de schop moet, en daar ook actief aan mee gaan werken om dat te proberen.

In het begin was het FvD wel een verademing omdat we eindelijk mensen in de Tweede Kamer zagen die gezond verstand uitspraken. En al was je wel wakker en wist je dat het toch allemaal weinig zin had, velen hadden nog een soort hoop. Ik ook. Mens eigen.

Aan het begin van deze, direct duidelijke, coronahoax was ik persoonlijk echt klaar met de enige partij waar ik nog enige sympathie voor had.

Later liep de partij ook nog eens vol met hyena´s. Carrièrepolitici. Valse profeten. Allemaal van hetzelfde laken een pak.

Nu heb ik, na veel interviews en bijdrages gezien te hebben waarachtig het idee dat mensen als Gideon van Meijeren en Thierry Baudet dit hele systeem ook oprecht het liefst zien omvallen. Baudet blijf ik moeilijk vinden want het is mosterd na de maaltijd. Wist hij toen echt niet beter? Is het besef echt pas zo laat gekomen? Het kan. Ik weet het echt niet.

Van de andere kant: na een aantal lange gesprekken en interviews met Baudet te hebben gezien heb ik nou ook niet het idee dat ik naar een carrière-politicus zit te kijken of dat hij controlled is. Gideon van Meijeren komt ook wel heel lekker binnen.

Hebben ze oprecht de beste bedoelingen om Nederland uit deze zieke situatie proberen te halen? Hebben ze oprechte idealen waar ze voor willen gaan om in ieder geval alles op alles te zetten om dit land te redden? Zijn ze bereid de bevolking ook in beweging te brengen?

Ik heb niets met politici. Ik bewonder integere personen die ergens voor staan.

We moeten naar mijn mening altijd proberen te leven in het nu. In het geval van deze politici is eigenlijk maar één vraag belangrijk: Zijn ze integer?

Zijn ze oprecht in hun bedoelingen? Wat denkt u?


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
46 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
46
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture