CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Heeft een vaccinatie-experiment met Amerikaanse soldaten de “Spaanse griep” veroorzaakt?

Excuses voor de vertaling, maar goed leesbaar art.

Heeft een vaccinatie-experiment met Amerikaanse soldaten de “Spaanse griep” veroorzaakt?

Het bacteriële vaccin-experiment van 1918-1919 heeft mogelijk 50-100 miljoen mensen gedood

De “Spaanse griep” heeft naar schatting 50-100 miljoen mensen gedood tijdens een pandemie van 1918-1919. Wat als het verhaal dat ons is verteld over deze pandemie niet waar is?

Wat als, in plaats daarvan, de dodelijke infectie noch de griep noch de Spaanse oorsprong was?

Uit recent geanalyseerde documenten blijkt dat de “Spaanse griep” mogelijk een mislukt militair vaccin-experiment was.

Als we terugkijken op de 100ste verjaardag van het einde van de Eerste Wereldoorlog, moeten we dieper graven om dit mysterie op te lossen.

Overzicht

  • De reden dat moderne technologie er niet in is geslaagd de dodelijke griepstam van deze pandemie te achterhalen, is omdat griep niet de moordenaar was.
  • Tijdens WOI stierven meer soldaten door ziekte dan door kogels.
  • De pandemie was geen griep. Naar schatting 95% (of meer) van de sterfgevallen werd veroorzaakt door bacteriële longontsteking, niet door influenza / a-virus.
  • De pandemie was niet Spaans. De eerste gevallen van bacteriële longontsteking in 1918 zijn terug te voeren op een militaire basis in Fort Riley, Kansas.
  • Van 21 januari – 4 juni 1918 werd een experimenteel vaccin tegen bacteriële meningitis, gekweekt bij paarden door het Rockefeller Institute for Medical Research in New York, geïnjecteerd bij soldaten in Fort Riley.
  • Tijdens de rest van 1918, toen die soldaten – die vaak onder slechte hygiënische omstandigheden leefden en reisden – naar Europa werden gestuurd om te vechten, verspreidden ze bacteriën bij elke stop tussen Kansas en de loopgraven aan de frontlinie in Frankrijk.
  • Een studie beschrijft soldaten “met actieve infecties (die) de bacteriën  die hun neus en keel koloniseerden, aërosol vormden  , terwijl anderen – vaak in dezelfde” ademruimten “- zeer vatbaar waren voor invasie van en zich snel door hun longen verspreiden. of de koloniserende bacteriën van anderen. ” (1)
  • De “Spaanse griep” viel gezonde mensen in hun bloei aan. Bacteriële longontsteking valt mensen aan in hun beste jaren. Griep valt jong, oud en immuungecompromitteerd aan.
  • Toen WW1 eindigde op 11 november 1918, keerden soldaten terug naar hun thuisland en koloniale buitenposten, waardoor de dodelijke bacteriële longontsteking wereldwijd werd verspreid.
  • Tijdens WO1 stuurde het Rockefeller Institute het antimeningokokkenserum ook naar Engeland, Frankrijk, België, Italië en andere landen, waardoor de epidemie wereldwijd werd verspreid.

Tijdens de pandemie van 1918-1919 doodde de zogenaamde “Spaanse griep” 50-100 miljoen mensen, waaronder veel soldaten.

Veel mensen realiseren zich niet dat ziekte aan alle kanten veel meer soldaten heeft gedood dan machinegeweren of mosterdgas of iets anders dat typisch met WO I wordt geassocieerd.

Ik heb een persoonlijke band met de Spaanse griep. Onder degenen die in 1918-1919 door ziekte zijn omgekomen, zijn leden van de families van mijn ouders.

Aan de kant van mijn vader stierf zijn grootmoeder Sadie Hoyt in 1918 aan een longontsteking. Sadie was Chief Yeoman bij de marine. Door haar dood werden mijn grootmoeder Rosemary en haar zus Anita opgevoed door hun tante. Sadie’s zus Marian ging ook bij de marine. Ze stierf in 1919 aan “de griep”.

Van mijn moeders kant stierven twee van haar vaders zussen in de kindertijd. Alle overleden familieleden woonden in New York City.

Ik vermoed dat veel Amerikaanse gezinnen, en veel gezinnen over de hele wereld, op vergelijkbare wijze zijn getroffen door de mysterieuze Spaanse griep.

In 1918 was ‘influenza’ of griep een verzamelnaam voor een ziekte van onbekende oorsprong. Het had niet de specifieke betekenis die het tegenwoordig heeft.

Het betekende een of andere mysterieuze ziekte die uit de lucht kwam vallen. In feite is influenza van het middeleeuwse Latijnse “invloedrijk” in astrologische zin, wat een bezoek onder invloed van de sterren betekent.

WAAROM IS WAT ER 100 JAAR GELEDEN IS GEBEURD NU BELANGRIJK?

Tussen 1900-1920 waren er enorme inspanningen gaande in de geïndustrialiseerde wereld om een ​​betere samenleving op te bouwen. Ik zal New York als voorbeeld gebruiken om drie belangrijke veranderingen in de samenleving te bespreken die in die tijd in New York plaatsvonden en hun impact op sterfte door infectieziekten.

1. Schoon water en sanitaire voorzieningen

In de late 19e eeuw tot het begin van de 20e eeuw bouwde New York een buitengewoon systeem om schoon water naar de stad te brengen vanuit de Catskills, een systeem dat nog steeds in gebruik is. New York City bouwde ook meer dan 6000 mijl riool om afval af te voeren en te behandelen, wat het drinkwater beschermt. De Wereldgezondheidsorganisatie erkent het belang van  schoon water en sanitaire voorzieningen  bij het bestrijden van infectieziekten. (2)

2. Elektriciteit

In de late 19e eeuw tot het begin van de 20e eeuw bouwde New York een elektriciteitsnet en bedraad de stad zodat er in elk huis stroom beschikbaar was. Elektriciteit zorgt voor koeling. Koeling is een onbezongen held als voordeel voor de volksgezondheid. Wanneer voedsel van boer tot bord wordt gekoeld, wordt het publiek beschermd tegen mogelijke infectieziekten. Goedkope hernieuwbare energie is om vele redenen belangrijk, waaronder de bestrijding van infectieziekten.

3. Farmaceutisch

In de late 19e eeuw tot het begin van de 20e eeuw werd New York de thuisbasis van het Rockefeller Institute for Medical Research (nu Rockefeller University). Het instituut is waar de moderne farmaceutische industrie werd geboren. Het Instituut was een pionier op het gebied van veel van de benaderingen die de farmaceutische industrie tegenwoordig gebruikt, waaronder de bereiding van vaccinserums, in positieve of negatieve zin. Het vaccin dat in het Fort Riley-experiment met soldaten werd gebruikt, was gemaakt bij paarden.

Gegevens over sterftecijfers in de VS vanaf het begin van de 20e eeuw tot 1965 geven duidelijk aan dat schoon water, toiletten doorspoelen, effectieve rioleringen en gekoeld voedsel allemaal gecombineerd zijn om de sterfte door infectieziekten effectief te verminderen VOORDAT vaccins voor die ziekten beschikbaar kwamen.

Hebben artsen en farmaceutische fabrikanten de eer op zich genomen voor het terugdringen van sterfte door infectieziekten die rechtmatig toebehoort aan sandhogs, loodgieters, elektriciens en ingenieurs?

Als de hoogmoed bij het Rockefeller Institute in 1918 leidde tot een pandemie die miljoenen mensen doodde, welke lessen kunnen we dan leren en toepassen op 2018?

DE ZIEKTE WAS NIET SPAANS

Toen ik een paar maanden geleden een aflevering van American Experience op PBS bekeek, was ik verrast om te horen dat de eerste gevallen van “Spaanse griep” plaatsvonden in Fort Riley, Kansas in 1918. Ik dacht: hoe is het mogelijk dat deze historisch belangrijke gebeurtenis 100 jaar geleden zo verkeerd genoemd en nooit gecorrigeerd?

Waarom “Spaans”?

Spanje was een van de weinige landen die niet bij de Eerste Wereldoorlog betrokken waren. De meeste bij de oorlog betrokken landen censureerden hun pers.

Vrij van bezorgdheid over censuur, kwamen de eerste persberichten over mensen die in grote aantallen aan een ziekte stierven uit Spanje. De strijdende landen wilden de troepen niet extra bang maken, dus waren ze tevreden om Spanje tot zondebok te maken. Soldaten aan alle kanten werd gevraagd om niemandsland over te steken in machinegeweervuur, wat beangstigend genoeg was zonder te weten dat de loopgraven een broedplaats voor ziekten waren.

Honderd jaar later is het lang geleden dat we het “Spaans” uit alle discussies over deze pandemie moeten laten vallen. Als de griep begon op een militaire basis van de Verenigde Staten in Kansas, dan zou en zou de ziekte toepasselijker kunnen en moeten worden genoemd.

Om toekomstige rampen te voorkomen, moeten de VS (en de rest van de wereld) goed kijken naar de oorzaak van de pandemie.

Het is mogelijk dat een van de redenen waarom de Spaanse griep nooit is gecorrigeerd, is dat het de oorsprong van de pandemie verhult.

Als de oorzaak van de pandemie een vaccinatie-experiment met Amerikaanse soldaten was, dan noemen de VS het misschien liever Spaanse griep in plaats van The Fort Riley Bacteria uit 1918 of iets dergelijks. De Spaanse griep begon op de locatie waar dit experimentele bacteriële vaccin werd toegediend, waardoor het de hoofdverdachte is als de bron van de bacteriële infecties die zo velen hebben gedood.

Het zou veel moeilijker zijn om de marketingmantra van “vaccins redden levens” te handhaven als een vaccinatie-experiment uit de Verenigde Staten tijdens de jaren van primitieve fabricage de dood zou veroorzaken van 50-100 miljoen mensen.

“Vaccins redden levens … behalve dat we misschien 50-100 miljoen mensen hebben gedood in 1918-19” is een veel minder effectieve verkoopslogan dan de al te simplistische “vaccins redden levens.”

DE ZIEKTE DIE ZOVEEL DOODDE, WAS GEEN GRIEP OF VIRUS. HET WAS BACTERIAAL.

Halverwege de jaren 2000 werd er veel gesproken over “voorbereiding op een pandemie”. Fabrikanten van griepvaccins in de Verenigde Staten ontvingen miljarden dollars van de belastingbetaler om vaccins te ontwikkelen om ervoor te zorgen dat we niet nog een dodelijke pandemische “griep” krijgen, zoals die in 1918-1919.

Door te profiteren van het ‘griep’-deel van de Spaanse griep, konden vaccinfabrikanten cheques van miljarden dollars van regeringen afnemen, hoewel wetenschappers destijds wisten dat bacteriële longontsteking de echte moordenaar was.

Ik ben niet van mening dat bacteriële longontsteking de echte moordenaar was – duizenden autopsies bevestigen dit feit.

Volgens een paper van het National Institute of Health uit 2008 was bacteriële longontsteking de moordenaar in minimaal 92,7% van de beoordeelde autopsies van 1918-1919. Het is waarschijnlijk hoger dan 92,7%.

De onderzoekers keken naar meer dan 9000 autopsies en “er waren geen negatieve (bacteriële) longkweekresultaten.”

“… In de  68 autopsieseries van hogere kwaliteit , waarin de mogelijkheid van niet-gerapporteerde negatieve culturen kon worden uitgesloten, was 92,7% van de autopsie-longculturen positief voor ≥1 bacterie. … In een studie van ongeveer 9000 proefpersonen die werden gevolgd van klinische presentatie met influenza tot resolutie of autopsie, verkregen onderzoekers met steriele techniek culturen van ofwel pneumokokken of streptokokken uit 164 van 167 longweefselmonsters.

Er waren 89 zuivere culturen van pneumokokken; 19 culturen waaruit alleen streptokokken werden gewonnen; 34 die mengsels van pneumokokken en / of streptokokken opleverden; 22 die een mengsel van pneumokokken, streptokokken en andere organismen opleverden (voornamelijk pneumokokken en niet-hemolytische streptokokken); en 3 die alleen niet-hemolytische streptokokken opleverden. Er waren geen negatieve resultaten van de longkweek. ” (3)

Pneumokokken of streptokokken werden gevonden in “164 van (de) 167 longweefselmonsters” autopsie. Dat is 98,2%. Bacteriën waren de moordenaar.

WAAR IS DE SPAANSE GRIEP BACTERIËLE PNEUMONIE VAN 1918-1919 OORSPRONG?

Toen de Verenigde Staten in april 1917 de oorlog verklaarden, had de prille farmaceutische industrie iets wat ze nog nooit eerder hadden gehad: een groot aanbod van menselijke proefpersonen in de vorm van het eerste ontwerp van het Amerikaanse leger.

Voor de oorlog in 1917 telde het Amerikaanse leger 286.000 man. Na de oorlog in 1920 ontbond het Amerikaanse leger en telde 296.000 man.

Tijdens de oorlogsjaren 1918-1919 steeg het Amerikaanse leger tot 6.000.000 man, waarbij 2.000.000 man overzee werden gestuurd. Het Rockefeller Institute for Medical Research profiteerde van deze nieuwe pool van menselijke proefkonijnen om vaccinexperimenten uit te voeren.

EEN RAPPORT OVER ANTIMENINGITISVACCINATIE EN OPMERKINGEN OVER AGGLUTININEN IN HET BLOED VAN CHRONISCHE MENINGOCOCCUS-DRAGERS
door Frederick L. Gates
van het Base Hospital, Fort Riley, Kansas, en het Rockefeller Institute for Medical Research, New York.
Ontvangen 1918 juli 20

(Opmerking van de auteur: lees alstublieft  de Fort Riley-paper  in zijn geheel zodat u de onzorgvuldigheid van de experimenten op deze troepen kunt waarderen.)

Tussen 21 januari en 4 juni 1918 doet Dr. Gates verslag van een experiment waarbij soldaten 3 doses van een bacterieel meningitisvaccin kregen. Degenen die het experiment op de soldaten uitvoerden, waren gewoon spuugels van een vaccinserum gemaakt bij paarden.

Het vaccinatieregime was bedoeld voor 3 doses. 4.792 mannen kregen de eerste dosis, maar slechts 4.257 kregen de tweede dosis (een daling van 11%), en slechts 3702 kregen alle drie de doses (een daling van 22,7%).

In totaal waren 1.090 mannen er niet voor de derde dosis. Wat is er met deze soldaten gebeurd? Werden ze vanuit Kansas met de trein naar het oosten verscheept om aan boord van een schip naar Europa te gaan? Waren ze in het ziekenhuis van Fort Riley? Dr. Gates ‘rapport zegt het ons niet.

Een artikel bij de uitzending van American Experience die ik heb gezien, werpt enig licht op waar deze 1.090 mannen zich zouden kunnen bevinden. Gates begon zijn experimenten in januari 1918.

In maart van dat jaar kwamen er “100 man per dag” de ziekenboeg van Fort Riley binnen.

Ontbreken sommige van deze mannen in het rapport van Dr. Gates – degenen die de 2e of 3e dosis niet hebben gekregen?

“… Kort voor het ontbijt op maandag 11 maart zou de eerste dominosteen vallen, wat het begin betekent van de eerste golf van de griep van 1918.

Bedrijfskok Albert Gitchell meldde zich bij de ziekenboeg met klachten over een “zware verkoudheid”.

Vlak achter hem kwam korporaal Lee W. Drake met soortgelijke klachten.

Tegen het middaguur had kampchirurg Edward R. Schreiner meer  dan 100 zieke mannen  aan zijn handen, die allemaal blijkbaar aan dezelfde ziekte leden … ”(5)

Gates meldt wel dat verschillende mannen in het experiment griepachtige symptomen hadden: hoesten, braken en diarree nadat ze het vaccin hadden gekregen.

Deze symptomen zijn een ramp voor mannen die in barakken leven, met treinen naar de Atlantische kust reizen, naar Europa varen en in loopgraven leven en vechten.

De onhygiënische omstandigheden bij elke stap van de reis zijn een ideale omgeving om een ​​besmettelijke ziekte zoals bacteriële longontsteking te verspreiden.

Uit het rapport van Dr. Gates:

“Reacties.–… Er werden verschillende gevallen van loszittende darmen of voorbijgaande diarree opgemerkt. Dit symptoom was nog niet eerder opgetreden. Nauwkeurig onderzoek in individuele gevallen leverde vaak de informatie op dat mannen die klaagden over de effecten van vaccinatie, leden aan milde coryza, bronchitis, enz., Op het moment van injectie. ”

“Soms werd de reactie geïnitieerd door een koude of koude sensatie, en een aantal mannen klaagde over koorts of koortsige sensaties gedurende de volgende nacht.

De volgende frequentie was misselijkheid (soms braken), duizeligheid en algemene “pijn en pijn” in de gewrichten en spieren, die in enkele gevallen vooral in de nek of de lumbale regio waren gelokaliseerd, wat een stijve nek of een stijve rug veroorzaakte. Enkele injecties werden gevolgd door diarree.

De reacties simuleerden daarom af en toe het begin van epidemische meningitis en verschillende gevaccineerde mannen werden als verdachte naar het Base Hospital gestuurd voor diagnose. ”(4)

Volgens Gates injecteerden ze willekeurige doseringen van een experimenteel vaccin tegen bacteriële meningitis in soldaten. Naderhand hadden sommige soldaten symptomen die meningitis “simuleerden”, maar Dr. Gates voert de fantastische bewering aan dat het geen echte meningitis was.

De soldaten kregen griepachtige symptomen. Bacteriële meningitis, toen en nu, staat erom bekend griepachtige symptomen na te  bootsen . (6)

Misschien is de gelijkenis van vroege symptomen van bacteriële meningitis en bacteriële longontsteking met griepverschijnselen de reden waarom de vaccinexperimenten in Fort Riley al 100 jaar aan onderzoek als mogelijke oorzaak van de Spaanse griep zijn ontsnapt.

HOE VERSPREID DE “SPAANSE GRIEP” ZO RUIM ZO SNEL?

Er is een element van een perfecte storm in de manier waarop de Gates-bacteriën zich verspreiden. WWI eindigde slechts 10 maanden na de eerste injecties. Helaas voor de 50-100 miljoen die stierven, bewogen de soldaten die met paarden geïnfuseerde bacteriën waren geïnjecteerd, snel gedurende die 10 maanden.

Een artikel uit 2008 op de website van de CDC beschrijft hoe zieke WOI-soldaten de bacteriën aan anderen konden doorgeven door ‘cloud-adulten’ te worden.

“Ten slotte werden de aangetaste gastheren gedurende korte perioden en in verschillende mate“ volwassen wolken ”  die de aerosolisatie van koloniserende bacteriestammen, in het bijzonder pneumokokken, hemolytische streptokokken, H. influenzae en S. aureus, verhoogden.

Gedurende verscheidene dagen waren tijdens lokale epidemieën – vooral in drukke omgevingen zoals ziekenhuisafdelingen, militaire kampen, troepenschepen en mijnen (en loopgraven) – sommige personen immunologisch vatbaar voor, besmet met of herstellende van infecties met het griepvirus.

Personen met actieve infecties verstoven de bacteriën die hun neus en keel koloniseerden, terwijl anderen – vaak in dezelfde ‘ademruimten’ – zeer vatbaar waren voor invasie van en snelle verspreiding door hun longen door hun eigen of andermans koloniserende bacteriën. ” (1)

In zijn rapport over het Fort Riley-vaccin-experiment stelt dr. Gates driemaal dat sommige soldaten een “ernstige reactie” vertoonden die duidde op “een ongebruikelijke individuele gevoeligheid voor het vaccin”.

Hoewel het vaccin velen ziek maakte, doodde het alleen degenen die er vatbaar voor waren. Degenen die ziek werden en het overleefden, werden ‘wolkvolwassenen’ die de bacteriën naar anderen verspreidden, waardoor er meer volwassenen in de wolken ontstonden, zich verspreidden naar anderen waar het de vatbaren doodde, de cyclus herhaalden totdat er geen onhygiënische omstandigheden meer waren in oorlogstijd en er niet langer meer waren. miljoenen soldaten om mee te experimenteren.

De tol voor Amerikaanse troepen was enorm en is goed gedocumenteerd. Dr. Carol Byerly beschrijft hoe de “griep” als een lopend vuurtje door het Amerikaanse leger reisde. (vervang “bacteriën” voor Dr. Byerly’s “influenza” of “virus”):

Toen soldaten in de loopgraven ziek werden, evacueerden de militairen hen uit de frontlinies en vervingen ze door gezonde mannen.

Dit proces bracht het virus voortdurend in contact met nieuwe gastheren – jonge, gezonde soldaten waarin het zich kon aanpassen, zich kon voortplanten en extreem virulent kon worden zonder gevaar voor doorbranden.

… Voordat er een reisverbod kon worden opgelegd, vertrok een contingent vervangende troepen vanuit Camp Devens (buiten Boston) naar Camp Upton, Long Island, het ontschepingspunt van het leger voor Frankrijk, en nam griep met zich mee.

Medische officieren in Upton zeiden dat het “abrupt” arriveerde op 13 september 1918, met 38 ziekenhuisopnames, gevolgd door 86 de volgende dag en 193 de volgende.

Ziekenhuisopnames piekten op 4 oktober met 483, en binnen 40 dagen stuurde Camp Upton 6.131 mannen naar het ziekenhuis voor griep. Sommigen ontwikkelden een longontsteking zo snel dat artsen de diagnose lieten stellen door simpelweg de patiënt te observeren in plaats van naar de longen te luisteren … ”(7)

De Verenigde Staten waren niet het enige land dat in het bezit was van het experimentele bacteriële vaccin van het Rockefeller Institute.

In een rapport uit 1919 van het Instituut staat: “ Er dient op te worden gewezen dat voordat de Verenigde Staten in de oorlog kwamen (in april 1917) het Instituut de bereiding van antimeningokokkenserum had hervat om te voldoen aan de verzoeken van Engeland, Frankrijk, België, Italië en andere landen.”

In hetzelfde rapport staat: “Om te voldoen aan de plotseling toegenomen vraag naar de genezende serums die in het Instituut werden ontwikkeld, werd snel een speciale paardenstal opgericht …” (8)

Een experimenteel antimeningoccisch serum gemaakt bij paarden en geïnjecteerd in soldaten die de benauwde en onhygiënische levensomstandigheden van oorlog zouden binnendringen… wat zou er mogelijk mis kunnen gaan?

Wordt het bacteriële serum gemaakt in paarden van het Rockefeller Institute dat werd geïnjecteerd in Amerikaanse soldaten en gedistribueerd naar tal van andere landen die verantwoordelijk waren voor de 50-100 miljoen mensen die in 1918-1919 door bacteriële longinfecties zijn omgekomen?

Het instituut zegt het bacteriële serum tijdens WOI naar Engeland, Frankrijk, België, Italië en andere landen te hebben verspreid. Er is onvoldoende bekend over hoe deze landen met hun soldaten experimenteerden.

Ik hoop dat onafhankelijke onderzoekers deze vragen eerlijk zullen bekijken.

DE WEG NAAR DE HEL IS GEPLAATST MET GOEDE VOORNEMEN

Ik geloof niet dat iemand die bij deze vaccinatie-experimenten betrokken was, iemand probeerde te schaden.

Sommigen zullen de naam Rockefeller zien en schreeuwen. “Illuminati!” of “ruimen van de kudde!”

Ik geloof niet dat dat is gebeurd.

Ik geloof dat de standaard medische hoogmoed verantwoordelijk is – doktoren die “voor God spelen”, denkend dat ze de natuur kunnen temmen zonder onverwachte problemen te creëren.

Met medische hoogmoed denk ik niet dat de situatie de afgelopen 100 jaar wezenlijk is veranderd.

WAT NU?

De vaccinindustrie is altijd op zoek naar menselijke proefpersonen. Ze hebben het meeste succes wanneer ze populaties kunnen vinden die niet kunnen weigeren.

Soldaten  (9), baby’s, gehandicapten, gevangenen, mensen in ontwikkelingslanden – iedereen die niet kan weigeren.

Experimenten met vaccins op kwetsbare bevolkingsgroepen behoren niet tot het verleden. Bekijk deze videoclip van Dr. Stanley Plotkin waar hij beschrijft hoe hij experimentele vaccins gebruikt bij weeskinderen, verstandelijk gehandicapten, gevangenen en mensen onder koloniaal bestuur.

De afzetting vond plaats in januari 2018. De hoogmoed van de medische gemeenschap is nu hetzelfde of erger dan 100 jaar geleden.

Kijk hoe Dr. Plotkin toegeeft te schrijven:

“De vraag is of we experimenten moeten laten uitvoeren op volledig functionerende volwassenen en op kinderen die mogelijk een bijdrage leveren aan de samenleving, of dat we eerste studies moeten uitvoeren bij kinderen en volwassenen die een menselijke vorm hebben, maar niet een sociaal potentieel.”

Bekijk alstublieft de gruwelijke videoclip.   (10)

 

Gedeeltelijk omdat de wereldwijde gemeenschap zich terdege bewust is van medische hoogmoed en zich terdege bewust is van de slechte staat van dienst op het gebied van medische ethiek, heeft de  Universele Verklaring over Bio-ethiek en Mensenrechten  internationale normen ontwikkeld met betrekking tot het recht op geïnformeerde toestemming voor preventieve medische procedures zoals vaccinatie.

De internationale gemeenschap is zich er terdege van bewust dat de farmaceutische industrie fouten maakt en altijd op zoek is naar menselijke proefpersonen. De verklaring stelt dat individuen het mensenrecht hebben om in te stemmen met elke preventieve medische interventie zoals vaccinatie.

Artikel 3 – Menselijke waardigheid en mensenrechten

1. De menselijke waardigheid, mensenrechten en fundamentele vrijheden moeten volledig worden gerespecteerd.
2. De belangen en het welzijn van het individu dienen voorrang te hebben boven het belang van de wetenschap of de samenleving.

Artikel 6 – Toestemming

1. Elke preventieve, diagnostische en therapeutische medische interventie mag alleen worden uitgevoerd met de voorafgaande, vrije en geïnformeerde toestemming van de betrokken persoon, op basis van adequate informatie. T

De toestemming moet, waar passend, uitdrukkelijk zijn en kan door de betrokken persoon te allen tijde en om welke reden dan ook zonder nadeel of vooroordeel worden ingetrokken. (11)

Schoon water, sanitaire voorzieningen, toiletten doorspoelen, gekoeld voedsel en gezonde voeding hebben veel meer gedaan en doen nog steeds om de mensheid te beschermen tegen infectieziekten dan welk vaccinprogramma dan ook.

Dokters en de vaccinindustrie hebben zich krediet toegeëigend dat rechtmatig toebehoort aan loodgieters, elektriciens, sandhogs, ingenieurs en stadsplanners.

Om deze redenen zouden beleidsmakers op alle overheidsniveaus de mensenrechten en individuele vrijheden van individuen moeten beschermen om zich af te melden voor vaccinatieprogramma’s door middel van vrijstellingen.

De overmoed van de medische gemeenschap zal nooit verdwijnen. Beleidsmakers moeten weten dat vaccins, zoals alle medische interventies, niet onfeilbaar zijn.

Vaccins zijn geen magie. We hebben allemaal een verschillende vatbaarheid voor ziekten. Mensen zijn niet one size fits all.

In 1918-1919 experimenteerde de vaccinindustrie met soldaten, waarschijnlijk met desastreuze gevolgen.

In 2018 experimenteert de vaccinindustrie elke dag met zuigelingen. Het vaccinatieschema is nooit getest zoals het wordt gegeven. De resultaten van het experiment zijn:  1 op de 7 Amerikaanse kinderen  volgt een of andere vorm van speciaal onderwijs en meer dan 50% heeft een vorm van chronische ziekte. (12)

In 1918-1919 was er geen follow-up van de veiligheid nadat vaccins waren afgeleverd.

In 2018 is er vrijwel geen veiligheidsopvolging nadat een vaccin is afgeleverd.

Wie gaf je precies die griepprik bij Rite Aid? Heb je het mobiele nummer van de winkelmedewerker als er iets misgaat?

In 1918-1919 was de fabrikant geen aansprakelijkheid voor verwondingen of overlijden veroorzaakt door vaccins.

In 2018 is er geen aansprakelijkheid voor vaccinfabrikanten voor verwondingen of overlijden veroorzaakt door vaccins,  wat in 1986 werd geformaliseerd . (13)

In 1918-1919 was er geen onafhankelijk onderzoek dat het officiële verhaal betwistte dat “Spaanse griep” een mysterieuze ziekte was die uit de lucht kwam vallen. Ik vermoed dat velen van het Rockefeller Institute wisten wat er was gebeurd, en dat veel van de doktoren die de vaccins aan de troepen toedienden, wisten wat er was gebeurd, maar die mensen zijn allang dood.

In 2018 is de farmaceutische industrie de grootste campagnedonor van politici en de grootste adverteerder in alle vormen van media, dus er is in 100 jaar niet veel veranderd.

Dit verhaal zal waarschijnlijk door de reguliere media worden genegeerd omdat hun salarissen worden betaald door farmaceutische advertenties.

De volgende keer dat u iemand hoort zeggen “vaccins redden levens”, bedenk dan alstublieft dat het ware verhaal van de kosten / baten van vaccins veel gecompliceerder is dan hun slogan van drie woorden. Bedenk ook dat vaccins in 1918-1919 mogelijk 50-100 miljoen mensen hebben gedood. Als dat waar is, wogen die kosten veel zwaarder dan de eventuele baten, vooral als je bedenkt dat loodgieters, elektriciens, sandhogs en ingenieurs het echte werk deden en blijven doen dat de sterfte door ziekte vermindert.

Vaccins zijn geen magie. Mensenrechten en bio-ethiek zijn van cruciaal belang. Beleidsmakers moeten de geschiedenis van medische hoogmoed begrijpen en de individuele en ouderlijke mensenrechten beschermen zoals beschreven in de Universele Verklaring over Bio-ethiek en Mensenrechten.

——

Kevin Barry is de president van First Freedoms, Inc. a 501.c.3. Hij is een voormalige federale advocaat, een vertegenwoordiger op het VN-hoofdkantoor in New York en de auteur van  Vaccine Whistleblower: Exposing Autism Research Fraud bij de CDC . Steun ons werk op www . eerste vrijheden . org

Gelieve media-vragen te richten aan kb151@protonmail.com.

Oorspronkelijk gepubliceerd op  FirstFreedoms.org . Overgenomen met toestemming.

Heeft een militair experimenteel vaccin in 1918 50-100 miljoen mensen gedood die de schuld kregen van “Spaanse griep”? Deel 2

Referenties

1. Sterfgevallen als gevolg van bacteriële longontsteking tijdens 1918-1919 Grieppandemie
John F. Brundage * en G. Dennis Shanks † Aansluitingen
auteur: * Armed Forces Health Surveillance Center, Silver Spring, Maryland, VS; † Australian Army Malaria Institute, Enoggera, Queensland, Australië
https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/14/8/07-1313_article

2. Wereldgezondheidsorganisatie: onveilig drinkwater, sanitaire voorzieningen en afvalbeheer
http://www.who.int/sustainable-development/cities/health-risks/water-sanitation/en/

3. J Infect Dis. 2008 1 oktober; 198 (7): 962-970.
Overheersende rol van bacteriële longontsteking als
doodsoorzaak bij pandemische griep: implicaties voor paraatheid voor pandemische griep David M. Morens, Jeffery K. Taubenberger en Anthony S. Fauci
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/ artikelen / PMC2599911 /

4. PDF van Fort Riley Study (1918)
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2126288/pdf/449.pdf

5. American Experience, “The First Wave” , PBS
https://www.pbs.org/wgbh/americanexperience/features/influenza-first-wave/

6. Mayo Clinic: Meningitis
www.mayoclinic.org/diseases-conditions/meningitis/symptoms-causes/syc-20350508

7.  Volksgezondheid Rep . 2010; 125 (suppl 3): 82-91.
Het Amerikaanse leger en de grieppandemie van 1918-1919
Carol R. Byerly , PhD
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2862337/

8. Rockefeller Institute pamflet PDF (1919)
https://digitalcommons.rockefeller.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1005&context=rockefeller-institute-descriptive-pamphlet

9. Is militair onderzoek gevaarlijk voor de gezondheid van veteranen? Lessen die een halve eeuw beslaan, een personeelsrapport opgesteld voor de Commissie veteranenzaken, Senaat van de Verenigde Staten, december 1994
https://www.hsdl.org/?abstract&did=438835

10. Dr. Stanley Plotkin: vaccinatie-experimenten op weeskinderen, verstandelijk gehandicapten en anderen (januari 2018)
https://youtu.be/yevV_slu7Dw

11. Universele verklaring over bio-ethiek en mensenrechten (19 oktober 2005)
http://portal.unesco.org/en/ev.php-URL_ID=31058&URL_DO=DO_TOPIC&URL_SECTION=201.html

12. CDC biedt nieuwe statistieken over de prevalentie van handicaps
https://www.disabilityscoop.com/2016/03/14/cdc-disability-prevalence/22034/

13. 1986 Vaccin Injury Compensation Act
https://worldmercuryproject.org/news/childhood-vaccine-injury-act-protect/

5 5 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x