NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Alle wetenschappelijke onderzoeken stellen vast: HCQ WERKT!

ALLE studies naar HCQ hebben als resultaat opgeleverd dat het ZEER effectief werkt tegen covid (en andere griepvirussen).

Zo bevestigt ook Dr. Harvey Risch. Professor Epidemiologie, kankerspecialist en professor Public Health op de Yale School of Public Health en Yale School of Medicine.

Verder valt het geen gezonde cellen aan maar wel kankercellen.

Het niet willen toedienen, en zelfs niet willen bespreken, van dit uiterst effectieve en goedkope medicijn, is bewust meer mensen laten overlijden dan nodig en ontmanteld de werkelijke bedoelingen van onze regeringen. Geen enkel alternatief is zo effectief en kan heel snel toegepast worden.

Het nadeel van HCQ? De farmaceutische industrie mist een hele hoop geld en met HCQ kan men ons DNA niet aanpassen en andere plannen verwezenlijken.

4.3 11 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
4 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
wilboo

deze satanische regering weet dit al sinds april/mei maar omdat ze een 2de agenda hebben zal HCQ nooit goedgekeurd worden. Het maakt niet uit wat dr Harvey Risch en anderen zeggen en bewijs leveren over HCQ.Wat het zo wrang maakt is dat we opgescheept zitten met een stel schapen in het parlement (op een enkeling na). Eigenlijk zijn die minstens even crimineel als de regering want op die positie is onwetendheid geen excuus. Je bent volksvertegenwoordiger om dit soort zaken te weten.

JetsD

“Eigenlijk zijn die minstens even crimineel als de regering want op die positie is onwetendheid geen excuus. Je bent volksvertegenwoordiger om dit soort zaken te weten.”

Perfect verwoord. Twee duimen op.

Jeannette

Helaas zijn die enkelingen er ook niet meer. Ik heb niemand, maar dan ook niemand het op horen nemen voor hun achterban. De term volksvertegenwoordiging is niet meer dan een woord. Het heeft voor deze lui geen enkele waarde, geen enkele betekenis. Het is alleen een makkelijk verdienmodel geworden. En, zeker zijn ze net zo schuldig als het kabinet. Ze hebben iedere dag opnieuw de keus gemaakt hun mond te houden. Dat is beschamend.

Jan Janssen

Hydroxychloroquine + azithromycin + zink[sulfaat] – allemaal lang bekende middelen –
heeft, bij vroegtijdige toediening,
bewezen behoorlijk succesvol te zijn tegen dit “corona”-virus.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x