Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Hartchirurg, Prof. Dr. Jan Grandjean: “Hier is sprake van Mind Control!”

Verspreid de vrijheid!

Hier is sprake van Mind Control!

“Hier is sprake van Mind Control!” zegt Hartchirurg, Prof. Dr. Jan Grandjean.

Hij is 67 jaar en zwaaide net af bij het Thorax Centrum Twente, hij is internationaal bekend om zijn operaties op een kloppend hart en parttime hoogleraar aan de Universiteit Twente.

We hebben het over niemand minder dan hartchirurg, Professor Dr. Jan Grandjean die vorig jaar ineens in het nieuws kwam omdat hij – samen met collega anesthesioloog en intensivist Dr. Alaattin Ordimir – kritiek uitte op het coronabeleid van de overheid.

En zoals dat dan gaat, kregen ze bakken met kritiek. want tegen de stroom inzwemmen is niet gewenst.

Maar in de meest recente publicatie gaat hartchirurg Jan Grandjean nog een stapje verder en noemt de overheidsaanpak een geregisseerde mindcontrol.

Programmamaker Flavio Pasquino praat met de man die net met pensioen is over de zin en waanzin van de 1,5 meter, de mondkapjes, de pcr test en de rijksvaccinatiecampagne die meer lijkt op een reclamecampagne.

Maar ook bespreken ze de zorgen rondom hartspierontstekingen – myocarditus – die ontstaan als bijwerking van het Pfizer mRNA vaccin.

Maar uiteraard wordt er ook uitvoerig stilgestaan bij zijn uitspraak over “mindcontrol”.

Dr. Grandjean kwam in 2020 al vrij snel in beweging.

“Ik was verbaasd over de dagelijkse cijfers van corona doden. Wetende dat er Nederland elke dag gemiddeld 428 mensen overlijden, namelijk ruim 150.000 per jaar. Een volledig normaal cijfer. Globaal kun je stellen dan elk jaar 1% van de bevolking jaarlijks overlijdt. Daar tegenover staat het goede nieuws dat er in Nederland elk jaar neer dan 160.000 nieuw geborenen zijn. Dit geeft voor Nederland een bevolkingsoverschot van 10.000 personen per jaar”, aldus de professor. Prof. Dr. Jan Grandjean.

Exact wat wij ook al vanaf dag één schrijven. Het was echt vanaf het begin al duidelijk dat dit niet het virus was zoals ons werd voorgeschoteld. Cijfers zeggen alles. Red.

Hij hekelt de angst die momenteel in de maatschappij rondgaat en doet een oproep tot gezond verstand.

“Coronavirussen waren er waarschijnlijk eerder dan de mensheid. We moeten er gewoon mee leren leven en belangrijker nog: iedere mutatie is al minder dodelijk dan de vorige variant. Dat behoren virologen te weten, anders begrijpen ze hun eigen vak niet”.

Grandjean doelt hiermee op de Deltavariant waarmee nu opnieuw angst wordt gezaaid door het RIVM, de overheid en de media.

Tekst van BLCKBX

Klokkenluider

Sinds kort heeft BLCKBX een klokkenluider project gelanceerd.

Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:
https://www.blckbx.tv/klokkenluider

DOEN! U wilt toch ook aan de goede kant van de geschiedenis komen te staan?

 

Wilt u via CommonSenseTV aan de alarmbel trekken? Ook dat kan! Mail naar info@commonsensetv.nl

Deze mailbox wordt slechts door 1 persoon gemonitord en uw privacy wordt u gegarandeerd.


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
5
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x