Grote rellen in opvangcentrum migranten Malta

In Malta zijn er afgelopen nacht grote rellen geweest waarbij auto´s in de brand werden gestoken en een politieagent gewond raakte.

Dit gebeurde in Hal Far, een Britse legerbarak vlakbij het Maltese vliegveld. 

De reden? De migranten eisten hun vrijheid op. Een “dronken immigrant” zou de aanstichter geweest zijn van deze rellen volgens de bronnen van de NOS. Hij probeerde het kamp binnen te komen met geweld. Een verwarde man.

Vanochtend was de situatie weer onder controle, volgens de politie.

40 immigranten zouden gearresteerd zijn.

De kampen raken steeds voller en voller vanwege de  grote stroom migranten vanuit Afrika en het Midden-Oosten. Omdat de EU de immigranten weer welkom heet blijven ze de overtocht riskeren. Salvini is daar speciaal voor afgezet. Hij was een sta in de weg van de globalisten.

 

Ook in Spanje blijft de migrantenstroom doorgaan. De toekomstige tandartsen en advfocaten stromen bij bosjes het land binnen. Wat zal er gebeuren wanneer deze opgeleide immigranten een Spaanse vrouw in kort rokje zien?

 

Direct na de afzetting van Salvini heeft Malta een deal met Italië gemaakt over de verdeling van deze toekomstige verrijkers van ons continent. Toch zitten de meesten van deze opbouwers van de toekomst nog steeds in Malta.

Bron:
https://www.maltatoday.com.mt/

 

 

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x