Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Groot-Brittannië: 4.000 vrouwen last van menstruatieproblemen na Covid-prik

Verspreid de vrijheid!

4.000 vrouwen last van menstruatieproblemen na hun Covid-prik.

Het is stuitend hoe nonchalant bepaalde media dit brengen.

Businessinsider bijvoorbeeld kopt met: Van de 22 miljoen gevaccineerden in het VK hebben 4.000 mensen menstruatieklachten. Een verloskundige zegt dat er geen reden voor alarm is. (bron)

Dit is slechts één van de vele bijwerkingen en daarbij volstrekt onnodig voor iedereen onder de 70 en het vaccin is afgedwongen door overheden en bedrijven. Alle consequenties van deze niet werkende en gevaarlijke prik worden afgedaan als: “valt wel mee.

Hoe kan men dat afdoen als ongevaarlijk terwijl men geen idee heeft wat dit vaccin gaat doen op korte termijn en ook niet op lange termijn? U mag het zeggen. Er is geen enkele interesse voor vanuit de overheden of de media.

Waar zijn de vragen hoe dit komt? Waar komen deze klachten vandaan? Er is iets behoorlijk ontregeld in heel veel lichamen door dit vaccin, niet?

Hoe kan het vaccin voor menstruatieklachten geven? En al zo snel? Wat doet dit op lange termijn? Ze hebben het antwoord daar niet op. En dus moeten ze stoppen want ze zijn letterlijk mensen aan het doden en verminken.

Spike-eiwit reist naar moedermelk en baarmoeder en is schadelijk voor moeder en foetus

De uitvinder van de mRNA technologie, Dr. Malone en zijn collega Dr. Bridle hebben al aangegeven dat in de Pfizer en Moderna vaccins de gegenereerde spike-eiwitten naar alle organen gaat. Inclusief naar de moedermelk en de foetus. Maar naar deze mannen, dé mensen aan wie je het zou moeten vragen, worden niet alleen niet aan het woord gelaten. Ze worden ook direct gecensureerd door Google en YouTube.

Citaat van Dr. Bridle:

“Door mRNA (Pfizer, Moderna) adenoviraal (JNJ AZ) gegenereerde SARS-CoV-2 Spike-eiwit reist naar de hersenen, het hart en de longen en veroorzaakt schade en bloedingen, gaat in de moedermelk, eierstokken en is schadelijk voor de moeder en de foetus.” We wisten niet dat het zo gevaarlijk was.”

“In plaats van op de injectieplaats in de schouder te blijven, wordt het spike-eiwit vaak biologisch actief en circuleert het in de bloedbaan.”

“Als gevolg hiervan bezinkt het spike-eiwit in grote hoeveelheden in kritieke organen en weefsels.” 

Volledige artikel over Dr, Malone, Dr. Bridle en Dr. Vanden Bossche met video´s:
https://commonsensetv.nl/uitvinder-mrna-technologie-alarm-dit-doet-het-vaccin-met-u-en-uw-recht-is-dit-te-weten/

Zieke geesten veroorzaken onschuldige slachtoffers

Britten die het vaccin hebben gekregen, worden slechts gewaarschuwd dat ze een zere arm kunnen krijgen, zich moe, pijnlijk of ziek kunnen voelen, of hoofdpijn kunnen krijgen, maar onregelmatigheden in de menstruatie worden niet vermeld op de lijst met mogelijke bijwerkingen.

Dit is dus vals want wat ze niet wordt verteld maar wat ze wel moeten weten is dat er ruim 15 duizend mensen aan overleden in Europa en anderhalf miljoen bijwerkingen van lichte bijwerkingen tot aan verlammingen toe. Dat recht heeft iedereen want het gaat over zijn of haar lichaam. Het is dan aan de persoon zelf of die het alsnog wil nemen door de zaken tegen elkaar af te wegen.

Vergeet niet te rekenen dat veel mensen hun klacht niet melden, of niet weten waar ze het moeten melden. Daarbij is dit rapport meer dan een maand oud. De werkelijke cijfers liggen nu al hoger.

Moet je nagaan. Het vaccin is niet goedgekeurd door het FDA. Het is nooit getest op bijwerkingen op lange termijn. Er is niet op dieren getest. Aan alle kanten vallen er slachtoffers en één of andere ingehuurde “expert” zegt dat de vaccinatiegegevens van de Britse geneesmiddelenregulatoren suggereren tot nu toe geen ‘verhoogd risico’ op menstruatiestoornissen of onverwachte bloedingen. (bron)

En nog erger:

“‘Het is belangrijk om te onthouden dat deze bijwerkingen mild zijn en vrouwen er niet van moeten weerhouden om het vaccin te krijgen wanneer ze worden opgeroepen.” (bron)

Gewoon in de rij staan, mensen. Het mag je niet tegenhouden ondanks 1.5 miljoen gewonden en 15.000 doden. Sputter je tegen dan wordt je geframed als een “melaatse”.

Hebben ze het echt niet door dat ze misdaden begaan waar ze nooit meer onderuit gaan komen?

Op dit moment worden er zoveel mogelijk mensen volgespoten met dat gif en dagelijks overlijden mensen en door die prik en al anderhalf miljoen gewonden zijn er gemeld door bijwerkingen op korte termijn. Op lange termijn? Geen idee.

Op dit moment sterft er vrijwel niemand aan corona en de griep is foetsie. Maar dag in dag gaan er mensen dood en raken ze gewond door prikken die niet blijken te werken en ook geen enkele zin hebben. We hoeven maar één ding te doen: Onze ouderen boven de 70 beschermen en kwetsbare mensen met aandoeningen (zoals we dat net zo goed met de verdwenen griep deden). Nou, daar zijn wel andere manieren voor te bedenken dan anderhalf jaar lang levens te verwoesten, niet?

Daar hoef een j0nge vrouw van 20 geen prik voor met kans op de gekste bijwerkingen of zelfs de dood. Niet??

Dit zijn de officiële cijfers:

Zet dat naast hugo de jonge met zijn PRIKPLAYLIST:

“Hij is hier! Op veler verzoek: dé Prikplaylist 💉. Nu op Spotify, door jullie samengesteld. De soundtrack van al je zomervakanties van 1987 tot 2003 in één lijst. Voor als je een kwartiertje moet wachten na je prik bij de GGD of wanneer je met je vaccinatiebewijs op weg bent naar Zuid-Frankrijk of Italië.”

Aan de hoogste boom.

LEES OOK:

Zullen we ze maar een spuitje geven?


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x