Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Een wereld vol toeval. Wat een ¨Wondere Wereld¨ Deel II

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Eenmaal aan serie reeksen begonnen, schijnen ze interesanter maar ook steeds duisterder te worden.

Groeiende lijst met moorden op COVID-19-onderzoekers

De recente dood van de Russische wetenschapper, Alexander ‘Sasha’ Kagansky, draagt ​​bij aan de groeiende lijst van mensen die betrokken zijn bij coronavirusonderzoek en vielen onder mysterieuze omstandigheden om het leven.

Alexander Kagansky werkte aan een COVID-19-vaccin voordat hij naar verluidt werd neergestoken en uit het raam van zijn flat op de 14e verdieping werd gegooid.

Hieronder zal ik nog vijf gevallen opnoemen van mensen die betrokken waren bij COVID-19-onderzoek of nauw verband hielden met de gebeurtenissen sinds de pandemie, en die ofwel zijn vermoord of onder mysterieuze omstandigheden dood zijn aangetroffen:

2. Canadese wetenschapper Frank Plummer

Begin februari werd de beroemde wetenschapper Frank Plummer, die een Saudi SARS Coronavirus-monster ontving en werkte aan het Coronavirus (HIV) -vaccin in het Canadese laboratorium in Winnipeg, vermoord in Kenia, kort nadat in het onderzoek van GreatGameIndia was onthuld dat Frank Plummer de sleutel was tot een Chinese Biologische spionagezaak in Winnipeg’s National Microbiology Laboratory.

Het was vanuit dit Canadese laboratorium dat het coronavirus werd gesmokkeld door Chinese Biowarfare-agenten en bewapend in Wuhan.

3. PROFESSOR BING LIU, UNIVERSITEIT VAN PITTSBURGH

In mei werd professor Bing Liu van de Universiteit van Pittsburgh, die aan de vooravond stond van een doorbraak in de wetenschappelijke kennis van het nieuwe coronavirus, doodgeschoten.

Hij werd gevonden in zijn herenhuis met schotwonden aan het hoofd, nek, romp en ledematen.

“Bing stond op het punt zeer belangrijke bevindingen te doen om de cellulaire mechanismen te begrijpen die ten grondslag liggen aan SARS-CoV-2-infectie en de cellulaire basis van de volgende complicaties”, aldus zijn collega’s van de afdeling Computationele en Systeembiologie van de universiteit.

4. GITA RAMJEE, EEN HIV-WETENSCHAPPER

Gita Ramjee, een hiv-wetenschapper, stierf aan het coronavirus toen ze in maart in Londen was om een ​​lezing te houden. Bij haar terugkeer in Zuid-Afrika voelde ze zich onwel en werd ze in het ziekenhuis opgenomen.

Haar specialisatie in onderzoek naar hiv-preventie en -behandeling leidde haar tot de uitbreiding van fase I door middel van fase III klinische onderzoeken naar hiv-preventie en -behandeling in het grotere gebied van Durban als hoofdonderzoeker van de Clinical Trials Unit.

5. BESTUURDER DIE CORONAVIRUS-MONSTERS VERVOERDE, IS DOOD

Een chauffeur van het WHO met Coronavirus-monsters werd in mei doodgeschoten in Myanmar.

Het voertuig van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) met coronavirus-testmonsters werd aangevallen, waarbij de bestuurder om het leven kwam en een overheidsfunctionaris ernstig gewond raakte.

Pyae Sone Win Maung bestuurde een goed gemarkeerd voertuig van de Verenigde Naties toen het werd geraakt door geweerschoten in de staat Rakhine.

6. VACCINE WHISTLEBLOWER BRANDY VAUGHAN

Vaccine klokkenluider Brandy Vaughan, een voormalig sales executive voor het farmaceutische bedrijf Merck en de oprichter van LearnTheRisk.org, een website die mensen informeert over de risico’s van vaccins, werd dood aangetroffen in haar huis naast haar negenjarige zoon op 8 december.

Maandag kondigde het Sheriff’s Office van Santa Barbara County een onderzoek aan naar de omstandigheden rond haar dood.

INTERESSE IN CORONAVIRUSONDERZOEK

Er zijn ook interessante onderzoekers die zouden kunnen worden onderzocht vanwege hun duistere rol bij het veroorzaken van de wereldwijde pandemie van angst. Hieronder lichten we er een paar uit die cruciaal zijn voor het onderzoek naar het Coronavirus.

PETER DASZAK, ECOHEALTH ALLIANCE

De voorzitter van EcoHealth Alliance, Peter Daszak, is degene die de mythe orkestreerde dat COVID-19 van natuurlijke oorsprong is.

E-mails die zijn verkregen door US Right to Know laten zien dat een verklaring in The Lancet, geschreven door 27 vooraanstaande volksgezondheidswetenschappers, waarin “complottheorieën die suggereren dat COVID-19 geen natuurlijke oorsprong heeft” werd veroordeeld door medewerkers van EcoHealth Alliance.

Interessant genoeg is EcoHealth Alliance dezelfde non-profitorganisatie die miljoenen dollars aan Amerikaanse belastingbetalers heeft ontvangen om coronavirussen genetisch te manipuleren met wetenschappers van het Wuhan Institute of Virology.

NEDERLANDSE VIROLOOG RON FOUCHIER

De Nederlandse viroloog Ron Fouchier is een controversieel figuur op het gebied van Viroscience. Hij creëerde ’s werelds dodelijkste virusstam en zijn onderzoek leidde tot een wereldwijde controverse om dergelijke experimenten te financieren en stop te zetten.

Deskundigen hebben juridisch hun bezorgdheid geuit dat dergelijke experimenten niet alleen zouden kunnen leiden tot een wereldwijde pandemie, maar ook tot bioterrorisme.

Ron Fouchier is echter ook een sleutel tot het COVID-19-onderzoek. Hij isoleerde het uit Saoedi-Arabië gesmokkelde SARS-coronavirus dat naar de Canadese wetenschapper Frank Plummer werd gestuurd, die een week nadat het rapport van GreatGameIndia was gepubliceerd, dood stierf.

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
6 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
6
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x