NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Griekse Marine in hoogste staat van paraatheid!

De Griekse Marine heeft 6 Turkse vrachtschepen gespot die zich voorbereiden om migranten naar de Griekse eilanden te smokkelen.

Athene maakt zich zorgen dat het scenario, van een incident half maart, zich gaat herhalen. Een vrachtschip dat vertrok vanuit Çanakkale in Turkije strandde in de haven van dichtbij Tzia. (bron)

Deze migranten moesten door de Griekse authoriteiten naar het binnenland worden gebracht.(bron)

Nu vrezen de Griekse authoriteiten dat er in de komende dagen één of twee vrachtschepen vol migranten worden gedropt op één van de Griekse eilanden. (bron)

De Griekse Marine is daarom gestart intensieve voorbereidingen te treffen om ook daar Griekenland de migranten tegen te houden.

Wederom staat Griekenland ervoor om ook de EU te beschermen tegen deze migrantengolf. Hoe wrang moet het zijn om te horen dat Merkel nog rustig met flappen staat te zwaaien voor Erdogan.

Zie daarover dit artikel:

Merkel door de knieën voor Erdogan: Meer geld naar Turkije

De Griekse kustwacht en de Marine staan dus in hoogste staat van paraatheid.

In het geval dat het Griekenland niet lukt de mensensmokkelaars af te schrikken dan zullen oorlogsschepen worden ingezet als antwoord op deze crisis. Dit kán inhouden dat de Turkse Kustwacht en Turks Marine-personeel geïntimideerd worden. (bron) (bron)

Eerder deze maand dreigde Erdogan alweer dat hij direct na de Coronacrisis migranten richting Europa zal sturen. (bron)

Ondertussen is de EU achter de schermen hard bezig de Grieken… Nee hoor, dat was een grapje.

Daar gaat het vooral over de GreenDeal, het tellen van Corona-doden, de rechten van de migranten opdringen aan de lidstaten tijdens de lockdowns ten koste van de eigen bevolking en het oplossen van het zoveelste probleem tussen Noord en Zuid dat laat zien dat de EU een waardeloos gedrocht is die alle landen tegen elkaar opzet.

Zweden gehoorzaamt al netjes met hun sociaal-democratische President Stefan Löfven en laat illegalen vrij zodat ze in de massa kunnen opgaan met alle gevolgen van dien. Ook Nederland heeft uiteraard al gehoor gegeven. Iets met globalisme…

Zweden gehoorzaamt EU – Illegalen vrijlaten uit detentie

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x