Griekse burgemeesters plannen demonstraties tegen niet stoppende migratie

Locale authoriteiten op de Griekse Egeische eilanden maken plannen een groot protest tegen de niet stoppende instroom van migranten op de, nu al, overvolle eilanden.

Iedere week komen er honderden tot duizenden migranten bij. Alleen de afgelopen 4 dagen al hebben meer dan 1.000 migranten voet gezet op de Griekse eilanden. (bron)

De situatie op de eilanden Lesbos, Samos en Chios is zo verslechterd dat zelfs de burgemeesters radeloos zijn en massa-demonstraties gaan organiseren.

Ook komt er geen toerist meer die kant op. De prachtige Griekse eilanden zijn veranderd van een mooie toeristische oorden naar vluchteling-eilanden. Het straatbeeld heeft niets meer met Griekenland te maken. (bron)

De regionale gouverneur Konstantinos Moutzouris plant deze protesten namens de burgemeesters van de gemeentes op de drie eilanden.

Afgelopen week blokkeerden de burgemeester van Leros Michalis Kollias samen met zijn burgers een veerboot vol met migranten. Als de regering geen bescherming meer biedt dan doen de mensen het zelf wel. Zelfs de burgemeesters.

Alleen in het asielzoekerskamp van Leros zitten al 2.280 migranten. Leros zelf heeft 8.130 inwoners (bron)

Een onhoudbare situatie. Vooral omdat deze mensen altijd zullen clashen met onze westerse waarden en cultuur. Dat is een gegeven die de globalisten bewust negeren.

Tegelijkertijd leven er op het eiland Lesbos 17.000 migranten in het Moria opvangcentrum dat is gebouwd voor maximaal 2.800 personen.

Terwijl de dagen voorbij gaan wordt de situatie op de eilanden steeds grimmiger, gevaarlijker en onhoudbaarder.

Afgelopen week overleed een 27-jarige Afghaanse vrouw tijdens een, waarschijnlijk aangestoken, brand in een containerwoning op Lesbos.

Donderdag ontmantelden de authoriteiten ook een groep professionele criminelen de medische nep-documenten maakten en verkochten aan migranten die snel naar het vaste land willen om zo verder te trekken en hun kansen te zoeken.

De criminelen waren geen smokkelaars maar twee advocaten en een psycholoog. In totaal hebben ze 538 nep-documenten verkocht. In deze documenten stond dat de migranten een post-traumatische storing hebben. Dit is een reden om naar het vaste land gebracht te worden. Voor ieder document werd tussen de €550 en €950 betaald. Aldus de politie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Steun CommonSenseTV
0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x