CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Griekenland beschermt Europa met zwaar geschut

Griekenland sluit zijn grenzen en zet het leger in met helikopters en marineschepen om zich te verdedigen tegen de invasie van immigranten.

Dit als gevolg van de escalatie tussen het door Rusland gesteunde Syrische leger en het Turkse regime. Griekenland heeft de grens met Turkije helemaal afgesloten.

De Griekse regering heeft 50 marine-oorlogsschepen en 10 helikopters ingezet om de Griekse Eilanden te beschermen tegen de invasie van immigranten die Erdogan heeft losgelaten.  (bron)

Griekse grens – Vluchtelingen weggejaagd met traangas

Deze drastische maatregelen komen omdat Turkije de grenzen naar Europa open zet voor miljoenen migranten.

Officieel heeft Turkije nog geen statement gemaakt maar veel journalisten hebben al ontdekt dat deze grenzen al open zijn gezet en migranten verder Europa in kunnen trekken. (bron)

De Turkse kustwacht, grenswachten en de politie heeft instructies gekregen niet in te grijpen. (bron)

Dit bericht van de Turkse journalist Ragip Solyu, waarin hij meldt dat de grenzen voor 72 uur open zullen zijn voor iedereen die het continent Europa binnen willen. (bron)

Er zijn verschillende video´s te zien op Twitter waarop te zien is hoe mannelijke migranten clashen met Griekse grenswachten en veiligheidsdiensten.

https://twitter.com/DVATW/status/1233687135909228545?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1233687135909228545&ref_url=https%3A%2F%2Fvoiceofeurope.com%2F2020%2F02%2Fgreece-closes-borders-deploys-army-helicopters-and-naval-warships-to-defend-europe-from-foreign-invaders-sent-by-turkish-regime%2F

Dit alles gebeurt slechts enkele dagen nadat Griekenland bekend had gemaakt dat het nog meer opvangkampen op de Griekse eilanden Lesbos en Chios te bouwen. Daar staken de bewoners een stokje voor en kwamen massaal in opstand.

Zie hier het artikel van afgelopen week daarover:

Grote rellen in Griekenland vanwege nog meer migranten

0 0 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven