NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Grieken hebben nieuw wapen tegen migranten en Turken

De Griekse veiligheidsdiensten hebben een nieuw wapen gevonden in hun strijd tegen de migranten én Turkije, de NAVO-bondgenoot die de migranten op criminele wijze helpen Europa binnen te komen. (bron)

Omdat Griekenland door de EU volledig in de steek gelaten wordt, is het afhankelijk van individuele landen die opstaan om te hulp te schieten en heeft het land geluk dat het ook nog eens op de volle steun van de Griekse burgers kan rekenen.

Sinds dagen worden de Griekse veiligheidsdiensten ook bekogeld met Molotov-cocktails en traangas, verstrekt door de Turken.
Zie dit artikel: https://commonsensetv.nl/migranten-vallen-grenspolitie-aan-met-vuurbommen-en-hulp-turkije/

Ook hebben de Grieken Turkije beschuldigd van het feit dat de Turkse politie zelf ook nog eens actief vecht tegen de Griekse veiligheidsdiensten. (bron)

Ondanks al deze tegenslagen en ondanks de nalatigheid van de laffe Europese Unie (von der Leyen zou woensdag op bezoek gaan maar cancelde vanwege het Coronavirus (bron)

Nieuw wapen: Enorme fans!

Om de traangasaanvallen van de Turken en de migranten af te weren, worden er nu enorme fans ingezet. Deze worden normaal gebruikt om parachutisten te trainen maar nu worden zegeladen op jeeps en ingezet aan de grenzen.

En het werkt!

Michalis Chrisochoidis, Minister van Burgerveiligheid van Griekenland, blijft Turkije beschuldigen de migranten als een pion te gebruiken. (bron)

MEER GRIEKENLAND:

https://commonsensetv.nl/hongarije-tsjechie-polen-en-slowakije-in-de-bres-voor-griekenland/

https://commonsensetv.nl/dries-van-langenhove-bezoekt-griekse-grens-geen-vrouwen-en-kinderen-hier/

https://commonsensetv.nl/erdogan-bezoekt-brussel-turkije-dringt-aan-op-steun-van-de-nato/

Subscribe
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x