nl Nederlands

Duizenden agressieve migranten proberen Griekenland binnen te stormen

De agressie van duizenden migranten aan de Griekse grens, is weer in gang gezet.

Na een kleine pauze in afwachting van het debat tussen Merkel en Erdogan, die uitdraaide op 125 miljoen euro meer naar Turkije, (bron) gaat de strijd weer gewoon verder.

Maar ondanks dat een leger van 12.000 migranten met hulp van de Turken blijven proberen de Griekse grenzen over te steken, houden de Grieken stand tegen de invasie.

Het leger migranten maakten afgelopen weekend stormrammen om te proberen zo de Griekse grens door te breken. (bron) (bron)

Er circuleren meerdere video´s op het internet waarin te zien is dat de Turkse politie de illegalen steunt door met traangas te schieten naar de Griekse grenswachten. (bron)

Minder dan 2 weken geleden dook deze video op, waarin te zien is hoe Turkse gepantserde oorlogsvoertuigen de Griekse grens-hekken sloopten om zo de migranten Griekenland in te helpen. De video werd uitgezonden door Greek City Times. (bron)

 

De video hieronder is opgenomen vanaf de Turkse kant van de grens. Opnieuw schiet de Turkse politie traangas richting de Griekse grenswachten terwijl migranten, een paar meter daarvandaan, projectielen gooiden.

https://twitter.com/NIKSOTIROPOYLOS/status/1241994806458560512?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1241994806458560512&ref_url=https%3A%2F%2Fvoiceofeurope.com%2F2020%2F03%2Fwatch-greeks-continue-to-repel-violent-foreign-invaders-along-its-border%2F

Nog een video laat zien hoe de migranten gasmaskers droegen die hoogst waarschijnlijk werden uitgedeeld door de Turken. (bron)

Vanuit de EU komt er geen hulp maar wordt de chantage van Erdogan afgekocht. “Als er meer nodig is, horen we het wel” waren ongeveer de woorden van Angela Merkel tijdens de onderhandelingen met dictator Erdogan. (bron)

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Abonneren op
guest
1 Reactie
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Hansz Pint
Hansz Pint
CSTV Lid
2 maanden geleden

Allemaal naar de vetpotten van Rome… zoals toen … maar dan anders….
Werd Rome… ooit rijk en machtig over de ruggen van onderdrukte volkeren…?
Ging Rome ooit, ten onder aan het leegroven van landen… aan de onontkoombare gevolgen van hun megalomane machtswellust …?
Staat de westerse wereld nu hetzelfde te wachten; de onderdrukten komen hun recht… ? nu Halen ?!?
Of zit het anders ….?
Zoals altijd… zal de tijd het ons leren, vaak met harde hand.
En als gewoon mens… weet je nog niet de hèlft van wat er echt gaande is…

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x