NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Duizenden agressieve migranten proberen Griekenland binnen te stormen

De agressie van duizenden migranten aan de Griekse grens, is weer in gang gezet.

Na een kleine pauze in afwachting van het debat tussen Merkel en Erdogan, die uitdraaide op 125 miljoen euro meer naar Turkije, (bron) gaat de strijd weer gewoon verder.

Maar ondanks dat een leger van 12.000 migranten met hulp van de Turken blijven proberen de Griekse grenzen over te steken, houden de Grieken stand tegen de invasie.

Het leger migranten maakten afgelopen weekend stormrammen om te proberen zo de Griekse grens door te breken. (bron) (bron)

Er circuleren meerdere video´s op het internet waarin te zien is dat de Turkse politie de illegalen steunt door met traangas te schieten naar de Griekse grenswachten. (bron)

Minder dan 2 weken geleden dook deze video op, waarin te zien is hoe Turkse gepantserde oorlogsvoertuigen de Griekse grens-hekken sloopten om zo de migranten Griekenland in te helpen. De video werd uitgezonden door Greek City Times. (bron)

 

De video hieronder is opgenomen vanaf de Turkse kant van de grens. Opnieuw schiet de Turkse politie traangas richting de Griekse grenswachten terwijl migranten, een paar meter daarvandaan, projectielen gooiden.

Nog een video laat zien hoe de migranten gasmaskers droegen die hoogst waarschijnlijk werden uitgedeeld door de Turken. (bron)

Vanuit de EU komt er geen hulp maar wordt de chantage van Erdogan afgekocht. “Als er meer nodig is, horen we het wel” waren ongeveer de woorden van Angela Merkel tijdens de onderhandelingen met dictator Erdogan. (bron)

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x