CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Greta eist Facebook-ban voor iedereen met kritiek

Greta Thunberg dreigt te stoppen met Facebook als het mensen die tegen haar ingaan niet verwijderd.

Volgens het klimaat-orakel maakt Facebook zich schuldig aan aanzetten tot haat. Ook moet het platform meer FACT-CHECKEN, volgens haar.

Deze, en nog vele andere zaken, maken haar boos.

“De constante leugens en complot-theorieën over mij en ontelbare andere personen leiden tot doodsbedreigingen en uiteindelijk tot geweld.”

“Dit kan Facebook makkelijk stoppen als ze dat willen.”

“Ik vind het gebrek aan verantwoording nemen zeer storend. Maar ik ben er zeker van dat als ze genoeg uitgedaagd worden en als we blijven eisen voor verandering, dat die er dan ook zal komen.”

Aldus Greta op Facebook:

De tekst van een 16-jarig kind die onzin uitslaat hoeven we hier niet verder te bespreken. Het hele kind gaat nergens over. Het hele gebeuren gaat nergens over. In een wereld van gezond verstand zou dit compleet genegeerd worden.

Maar in deze wereld, anno 2019, is de gekte en de waanzin op deze aardbol groter dan ooit. Waar je verwacht dat mensen door de jaren heen wijzer worden door met zoveel informatie binnen handbereik, zien we een met geen pen te beschrijven verschijnsel.

Namelijk miljoenen mensen, volwassen mensen die als schapen achter dit fenomeen aanlopen. En dat is lachwekkend maar vooral triest en gevaarlijk.

Lees hier hoe men in Malmö gelooft dat Greta de reïncarnatie is van de Messias.
https://commonsensetv.nl/jezus-van-nazareth-is-gereincarneerd-in-greta-thunberg/

Greta krijgt eigen lettertype gebaseerd op haar handschrift op de spandoeken:
https://adage.com/creativity/work/letters-greta-thunbergs-climate-protest-signs-are-now-typeface-anyone-can-use/2203351

Nieuwsuur met een tenenkrommend item over Greta:
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=kl6_x9_pRd8[/embedyt]

 

De bedreigingen waar ze over schrijft op Facebook zullen vast waar zijn, en dat is ook heel sneu en triest. Maar dit is wel het logische gevolg wanneer machtige mensen en bedrijven zo´n kind gebruiken als campagnemateriaal voor hun politieke agenda.

Buiten dat er ongelooflijk veel wereldvreemde mensen achter dit kind aanlopen, zijn er ook heel veel mensen bij wie ze het bloed onder de nagels vandaan haalt. Het is vrij zot wanneer een kind zich mengt in een uiterst complexe discussie.

Vrijwel alle informatie over wat er precies speelt achter de schermen bij deze massa-indoctrinatie is openbaar toegankelijk. Greta is als propaganda-materiaal ingezet en ze wordt financieel ondersteund door  Al Gore en letterlijk tientallen organisaties en invloedrijke mensen wereldwijd. Alles om deze poppenkast overal ter wereld te kunnen blijven opvoeren om het publiek achter deze religie te krijgen.

De ongemakkelijke waarheid achter Greta en tientallenmensen en bedrijven achter haar

Deze Greta groeit uit naar een verschrikkelijk onverdraagzaam schepsel. De hyena´s om haar heen zouden zich moeten schamen maar voor geld draait vrijwel iedereen om en stelt zijn of haar mening graag bij wat betreft het klimaat. Ondernemers komen er openlijk voor uit dat ze miljoenen extra verdienen door op te ratelen wat ze ook maar willen horen.

Ondernemers verdienen miljoenen aan Greta

We voorspellen een trieste toekomst voor dit meisje.

Er wordt vaak gezegd dat we dat kind met rust moeten laten.

Misschien moet het team met hun poltieke agenda achter Thunberg haar eens met rust laten, in plaats van haar te blijven misbruiken voor hun eigen politieke ideeën.

Nog enkele bronnen over het verhaal achter Greta Thunberg:

Spectator – Het verhaal achter Greta Thunberg
https://notalotofpeopleknowthat.wordpress.com/2019/02/14/whats-behind-climate-change-activist-greta-thunbergs-remarkable-rise-to-fame/

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven