Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Good morning Vietnam

Tekst, cijfertjes, tabelletjes en grafiekjes….

Daarmee kan je eigenlijk alles recht liegen wat krom is.

Als iemand iets zegt of beweert, dan kan de toehoorder dat voor waar aannemen, in twijfel trekken of ronduit verwerpen.

Maar als er vervolgens een document bij gehaald wordt waarop de bewering staat geschreven, dan krijgt de bewering opeens veel meer gewicht en wordt de aanname kans bij de toehoorder, die het in dit geval zelf kan nalezen, opeens een stuk groter.

Daarom worden er zoveel rapporten geschreven over allerhande onderwerpen. Als het geschreven staat in een document, dan moet je van goede huize komen om de inhoud te betwisten. In discussies, onder andere ook in de 2e slaapkamer, werkt dat ook.

Iemand beweert iets, een ander betwist het, diegene die met een document of een rapport kan zwaaien en beweert dat het ‘daar in staat’, die wint de discussie.

Terwijl dat document of rapport net zo goed volledig uit onzin kan bestaan.

 

Waar het ook vaak misgaat is met correlatie. Daarmee kan ‘van alles worden aangetoond’ terwijl er in werkelijkheid niets van klopt.

Vaak wordt correlatie misbruikt om een oorzakelijk verband te leggen. Een klein simpel voorbeeld:

2 mensen hebben vorige week boodschappen gedaan bij Albert Heijn en 2 mensen hebben vorige week boodschappen gedaan bij de Aldi.

Eén van de 2 mensen die naar de Aldi zijn geweest is kort na het bezoek overleden. De 2 mensen die naar Albert Heijn zijn gegaan is niets overkomen. De conclusie is dat de kans op overlijden bij een bezoek aan de Aldi 50% groter is dan de kans op overlijden na een bezoek aan de Albert Heijn.

Iedereen kan bedenken dat bovenstaande conclusie onzin is. Maar tijdens deze corona hoax worden al dit soort tactieken gebruikt om de mensen voor te liegen.

De grote vraag is natuurlijk: Waarom moeten we worden voorgelogen? Als ‘ze’, de regimes, werkelijk begaan zouden zijn met ons welzijn, dan zou correcte verzameling van informatie en correcte analyse daarvan op de eerste plaats moeten komen. Maar in werkelijkheid buigen en draaien ze getallen, verzinnen ze verhalen en conclusies, stellen rapportjes op, censureren en saboteren ze relevante informatie, allemaal met als doel om u bang te maken voor een virus en u aan te zetten om een gifspuit te laten injecteren.

We zouden er toch bovenop moeten zitten en onderzoeken hoeveel mensen er nou werkelijk aan het vermeende virus zijn overleden en we zouden er nog meer bovenop moeten zitten hoeveel mensen er overlijden door de spuit-experimenten.

In plaats daarvan worden alle mensen die, om wat voor reden dan ook komen te overlijden, een wattenstaaf in de neus geduwd en bij (vals)positief, is covid de doodsoorzaak. Ongeacht welke overige (vaak levensbedreigende) aandoeningen deze persoon had.

Tegelijkertijd worden alle verdachte overlijdens na het ontvangen van één of meer gifspuiten weggemoffeld onder het kopje: natuurlijke dood. Als er al een wattenstaafje aan te pas komt, dan wordt het aantal cycli van de test dusdanig verlaagd dat er (vrijwel) geen vals positieve uitslag meer kan ontstaan.

Zo kunnen ze de mythe in stand houden dat het aantal covid overlijdens onder gevaccineerden spectaculair lager ligt.

Over Israël is al veel geschreven en gepubliceerd. Een ieder die observeert en analyseert wat daar gebeurt nadat vrijwel de gehele bevolking is ingespoten, weet dat het experiment is mislukt. Maar in plaats van ten halve keren, moeten er nog meer spuiten worden gezet.

 

Ik heb eens gekeken naar 2 andere landen. Vietnam en Cambodia (waar ik nog een tijdje gewoond heb).

Vietnam heeft vorig jaar wel meegedaan aan alle lockdown idioterie, ondanks dat dat nergens voor nodig was. Het regime claimt dat het uitblijven van de pandemie aan de grondige maatregelen te danken is. Buurland Cambodia heeft niet meegedaan aan de maatregelterreur. Daar konden de mensen zich vrij bewegen en er gebeurde ook helemaal niets.

Maar in de loop van dit jaar is de situatie grondig veranderd. De spuit terreur heeft ook daar zijn intrede gedaan. In grote delen van Vietnam mogen de mensen inmiddels hun huis niet meer verlaten. Zelfs niet om boodschappen te doen. Als ze levensmiddelen nodig hebben (dat hebben de meeste mensen gelukkig niet zo nodig) dan moeten ze die bestellen en soldaten van het Vietnamese leger komen ze dan voor de deur afleveren.

U kunt er zelf denk ik wel een voorstelling bij maken dat dit tot gigantische wantoestanden leidt.

 

 

In Cambodia lijkt er spraken te zijn van een enorme uitbraak. In het prachtige dorp Krong Kep, in het zuiden van Cambodia, was vorig jaar helemaal niets, maar dan ook niets aan de hand. En nu is het halve dorp ziek en puilen de klinieken en ziekenhuizen uit.

 

Kijkt u maar eens mee naar deze 2 landen waar de gifspuiten van Pfizer, ModeRNA en AstraZeneca sinds kort zijn opgedrongen.

Zo’n beetje vanaf maart zijn ze begonnen met spuiten.

 

In Vietnam is er nog een lange weg te gaan, maar in Cambodia is zowat iedereen ingespoten.

 

En wat gebeurde er een tijdje later……

 

U ziet het, voor de spuit experimenten gebeurde er helemaal niets, niets, niets in deze landen. Lockdown (Vietnam) of geen lockdown (Cambodia) heeft geen verschil gemaakt.

Vanaf het moment dat de spuiten gezet zijn is het beginnen fout te gaan. Nog steeds geen reden voor veel paniek, maar het begin van de spuitcampagne heeft dus wel verschil gemaakt….

 

 

Ook hier mogen de overlijdens natuurlijk niet toegedicht worden aan de gifspuiten. Nee, het zijn covid-overlijdens!

Maar wacht even…….

In Cambodia is toch iedereen gevaccineerd?

 

 

Maar in Nederland gaat alles goed toch? Daar beschermt het virus tegen ziek worden en tegen overlijden. Toch hugo?

 

 

Trekt u zelf uw conclusie maar.

 

Bonus:

Het toppunt van idioterie. Zelfs als je niet besmet bent ben je al besmettelijk:

Het zit dus zo, ik ben niet besmet maar ik besmet wel een ander, die vervolgens mij besmet.

Of was ik al besmet door de ander, die niet besmet was, voordat ik die had besmet?!?!?!

Zucht!!!!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
13 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
13
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x