Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Goede raad is duur!

Goede raad is duur!

Mogelijk zullen de nodige lezers het al vernomen hebben dat Wouter Raatgever is opgepakt in Groningen en dat hij vastzit in alle beperkingen.

Dat ik daar niet bepaald rouwig om ben zullen menig column lezer ook wel van mij weten, want ik gruwelde gewoon van de talloze ongefundeerde verdachtmakingen die Wouter Raatgever, Micha Kat, Hans Meyer en Joost Knevel per regelmaat deden.

Nog niet zo lang geleden werd Rypke Zeilmaker ook opgepakt, maar hem moesten ze heel snel al weer vrijlaten, alle respect voor deze man, die straight is en een waardig strijder is voor onze vrijheden.

Wouter is dus al gepakt en het ziet ernaar uit dat Micha straks ook weer voet op Nederlandse bodem zal gaan zetten, mogelijk hebben deze lieden meer te vrezen van wat ze met Wees de Weerstand, Revolutionair Online en Red Pill Journal hebben neergezet, dan die zes maanden cel, die nog steeds openstaan voor Micha, op de nodige filmpjes hiervan zijn namelijk de nodige beschuldigingen geuit, werden er mensen opgehitst en is dus de nodige smaad en laster jegens personen haarscherp door henzelf vastgelegd, welke hoofdzakelijk gebaseerd zijn op aannames.

Het zou dus zomaar eens kunnen dat mensen als een Jaap van Dissel, of een Joris Demmink of anderen een proces tegen ze gaan aanspannen.

Hierbij krijgen we dus de omgekeerde wereld, waarbij deze verzetsstrijders, die nagenoeg alleen maar vanachter hun pc opereerden, copy paste hanteerden vanaf het internet nu zelf ter discussie zullen komen te staan, dat is uiteraard zeer wrang voor hun volgelingen, maar niet ondenkbeeldig.

Er is dus een bom geplaatst onder het Red Pill Journal, want echt een Wouter Raatgever is niet de tough guy die hij pretendeert te zijn, niet de leider waar hij voor door wil gaan, dat zagen we al vorig jaar, toen zijn volgelingen “Hugootje” dachten te gaan halen, een echte leider had daarbij aanwezig geweest, maar Wouter brak deze belofte en liet zich daar niet zien!

Tja, echte leiders die worden dat ook niet middels een leiderschapscursus, die staan op, zoals een Rypke Zeilmaker of een Willem Engel, om er maar een paar te noemen, mooie benamingen zoals Avatar zeggen in de werkelijke wereld niet zoveel, wat heel erg jammer is, dat is wel dat Wouter in beginsel best wel goede ideeën had, maar naarmate de tijd verstreek, hij steeds extremer begon te worden, hetzelfde geldt ook voor Micha Kat, want ze begonnen doodleuk nagenoeg alle oppositie zwart te maken, nu verwacht ik niet dat een Willem Engel ze een proces aan zal spannen, maar van Blue Tiger studio, Café Weltschmerz, Jensen tot Lange Frans aan toe, kregen regelmatig de drek over zich heen en het stempel controlled opposition.

Dat ging dus zover, dat de nodige mensen een bloedhekel aan ze begonnen te krijgen, ze begonnen te bestoken op hun sites en Micha Kat eigenlijk een einde aan de Revolutionair Online wilde maken, want tegenover elke positieve reactie, was er bijna altijd wel een negatieve reactie te vinden.

Zelfs Eric Donk, een vroeger maatje van Micha Kat, heeft geen goed woord meer voor hem over en heeft een aantal filmpjes aan Micha gewijd.

Op JDTVHQ is er het nodige over Micha Kat te vinden, Eric die een uitstekend cameraman is, heeft dan ook het nodige beeldmateriaal, waar Micha Kat niet bepaald van zijn beste kant in beeld komt, maar Eric is niet de enige, kijk dit filmpje maar eens en er zijn er veel meer!

 

Maar nu zullen deze mensen niet eens een Wouter raatgever, noch een Mischa Kat een proces aandoen, maar wat te denken van de huisarts uit Bodegraven, of een Jaap van Dissel, die letterlijk als moordenaars zijn weggezet, of een Joris Demmink en echt al zou het verhaal van Joost Knevel voor 100% waar zijn, dan nog hebben de gemaakte filmpjes mogelijk een vernietigend effect op de mensen die ze gemaakt hebben en niet op de huisarts, van Dissel en Demmink, ook de extra beveiliging bij de onderscheiding van Jaap van Dissel van onderlaatst, zouden zomaar eens op de twee heren verhaald kunnen gaan worden, daarbij het Red Pill Journal zie ik niet snel nog echt doorgang krijgen.

Een Hans Meyer houdt zichzelf uiteraard gedeisd, mogelijk dat een Joost Knevel bij Johan Segers gaat aankloppen, maar dat er paniek in de keet is, dat moge uiteraard wel heel duidelijk zijn en eigenlijk vind ik dat ook helemaal niet erg, want het begon bij Bodegraven, maar inmiddels is de gehele kuststreek van Noord- tot Zuid-Holland tot pedo jachtgebied verklaard, werd er een niet christelijk feest, Walpurgisnacht door Johan omgedoopt tot een Satanisten Feest, wat zij met een groep van goedgelovigen gingen verstoren, maar ja met de avondklok was er natuurlijk weinig te feesten en werden er uiteraard geen satanisten/pedofielen aangetroffen, hoe verzin je het!

Het filmpje hieronder van Faun Walpurgisnacht

Met vriendelijke groet, Chris Collard.

Meer van Chris:
https://commonsensetv.nl/chris-collard

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
20 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
20
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x