Goed nieuws! AfD erft 7 miljoen van Duitse ingenieur

Een Duitse wijze ingenieur, die in 2018 is overleden, laat zijn fortuin van €7.000.000 (zeven miljoen) achter aan de Alternative für Deutschland (AfD).

Dit is één van de grootste schenkingen ooit gegeven aan een politieke partij in Duitsland.

De man liet letterlijk alles na aan de AfD. De AfD was zijn enige erfgenaam (bron)

Goudstaven, bezittingen en een aantal octrooien gingen allemaal naar de laatste hoop van Duitsland, de Alternative für Deutschland. De partij zelf heeft dit inmiddels bevestigd.(bron)

De man leefde in een keurig appartement in Bückeburg.

De AfD vertegenwoordigt al bijna een kwart van de Duitse bevolking, volgens de peilingen. De partij wint verkiezing op verkiezing. En dat in een land waar al een kwart van de bevolking een niet-westerse achtergrond heeft. (bron)

Tóch wordt het de partij onmogelijk gemaakt om gewoon hun werk uit te voeren en wordt de partij 24/7 gedemoniseerd door pers en politici.

De onnozelen van geest trappen hier in. Bij iedere simpele partijbijeenkomst staan linkse, vaak agressieve, demonstranten te schreeuwen en te dreigen.

Volwassenen die zich gedragen als gestoorden en: “Nazi´s raus!” roepen. Het is een bizar schouwspel tegen een partij die wil verhoeden dat Duitsland helemaal ten onder gaat. Ge-weld-loos.

Er wordt gesproken over extreem rechts. Een nauwelijks bestaande vijand die wij allemaal hekelen. Maar we zien in heel Europa het geweld maar van één kant komen. En dat is waar je duim rechts zit.

Zie dit artikel:

Extreem links dreigt AfD-parlementariër te vermoorden

 

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x