NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Ghanees bespuugt en slaat blonde purser Brussels Airlines

Op sociale media en door The Sun wordt een video gedeeld van een ‘incident’ tussen een passagier en een purser op een Brussels Airlines-vlucht.

De man zou de vrouwelijke purser in het gezicht hebben gespuugd, waarna er een handgemeen volgde en zij hard werd geslagen.

Volgens ene Carmen Moore, de echtgenote van de dader die het incident filmde en op Facebook deelde, had de woedende man ruzie met twee medepassagiers die zijn schoonmoeder geen elleboogruimte gunden.

Toen het cabinepersoneel intervenieerde, ging hij volledig door het lint.

 

Brussels Airlines laat aan Luchtvaartnieuws weten dat het incident vorige week plaatsvond op vlucht SN290 van Accra (Ghana) naar Brussel:

“Na het ongelukkige dispuut, waarbij verschillende passagiers betrokken waren, kalmeerde de Afrikaan en verontschuldigde zich uiteindelijk voor zijn gedrag.”

“We hebben met het betrokken personeelslid gesproken om te bekijken hoe we kunnen voorkomen dat dit soort situaties in de toekomst escaleert.”, aldus een woordvoerster van de maatschappij, die eraan toevoegt dat er steeds meer agressie is op vluchten.

“In de afgelopen jaren hebben we een toename gezien van het aantal onrustige of agressieve passagiers aan boord. We hebben daarom extra inspanningen geleverd om onze bemanning te trainen om met deze moeilijke situaties om te gaan.”

Het incident

De Afrikaan, zijn vrouw en familie kwamen terug van vakantie. De man deed zijn beklag bij de stewardess over twee andere mannen die beiden naast zijn schoonmoeder zaten en hun ellebogen, volgens hem, niet goed genoeg bij zich hielden.

Omdat de purser niet onmiddellijk iets deed aan de elleboog-situatie schreeuwde de Ghanees: ‘I am going to beat the shit out of you!’ en ‘Shut the fuck up!’

Daarna spuugde hij haar in haar gezicht.

De stewardess zou volgens de echtgenote daarop de Afrikaan een klap op zijn wang hebben gegeven. Daarom sloeg de Ghanees haar tegen de grond. Onderwijl gilde de echtgenote als een speenvarken om politie want ‘this is not right!!‘ Dit was volgens haar… racisme uiteraard.

Mannelijk luchtvaartpersoneel besprong de passagier om hem te kalmeren, hij zou hierbij ribben hebben gebroken.

Filmpje:
https://www.thesun.co.uk/news/11185937/passenger-spits-air-stewardess-slaps-her-face-tackled-row-elbow-room/

Bronnen:
https://simpleflying.com/brussels-airlines-flight-attendant-slapped-by-passenger/

https://www.luchtvaartnieuws.nl/nieuws/categorie/2/airlines/in-beeld-agressieve-passagier-door-het-lint-tegen-personeel-brussels-airlines

Subscribe
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x