CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

GGD is TEGEN Coronamedicijn

Huisarts Rob Elens uit Meijel bedacht, na een tip te hebben gekregen van o.a. een Taiwanese arts, een geneesmiddel voor corona.

Reeds acht senioren zijn genezen binnen drie dagen na een kuur van elf dagen.

Maar de GGD wil er een stokje voor steken. Zij zijn niet blij met de oproep van Dr.Elens aan Nederlanders om bij de apotheek te vragen naar hydroxychloroquine.

Elens claimt dat patiënten na 27 pilletjes zich binnen drie dagen beter zullen voelen:

Iedereen die 4 dagen hydroxychloroquine, dan 3 dagen acitromicine en vervolgens nog 4 dagen zink orotaat inneemt zal genezen van corona.

Omdat de methode van Dr. Rob Elens niet de RICHTLIJNEN van het RIVM volgt is het hem door de GGD verboden nog langer door te gaan met het (oproepen tot) verstrekken van hydroxychloroquine.

De GGD wil eerst meer onderzoek doen naar de methode.

“Openbare apotheken moeten geen chloroquine en hydroxychloroquine verstrekken voor de behandeling van corona.”, aldus de beroeps- en branche organisatie voor apothekers.

GGD Limburg-Noord zegt:

“Dit is een experimentele behandeling met mogelijke risico’s en daarom mag deze medicatie niet zomaar aan iedereen worden voorgeschreven.”

“Er moet eerst gedegen onderzoek worden gedaan om te kijken of dit een goede behandeling is. Als GGD behandelen wij geen individuele patiënten en daarom doen wij zelf GEEN onderzoek naar MOGELIJKE behandelingen voor het coronavirus.”

Dr. Rob Elens zegt hoe dan ook DOOR TE GAAN met zijn behandelingen.

 

5 1 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven