Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Nog niet volledig ¨GROEN¨ gespoten.

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Weer op zomervakantie met een ‘groen certificaat’: hoe ziet dat eruit?

Moet ik per se gevaccineerd zijn om zo’n groen certificaat te krijgen?

Nee. En dit is een belangrijke voorwaarde die veel landen, waaronder Nederland, vooraf stellen. Zij willen niet dat mensen die nog niet aan de beurt zijn om zich te laten vaccineren, of mensen die niet gevaccineerd willen worden, buitenspel komen te staan.

Er zijn daarom drie manieren waarop je dit reisbewijs kunt krijgen. De eerste is als je bent gevaccineerd met een coronavaccin dat is goedgekeurd door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA). De tweede is als je onlangs negatief getest bent. Rond het middaguur, als de commissie haar plan bekendmaakt, horen we mogelijk hoe recent die negatieve test precies moet zijn.

Dan is er nog een derde manier. Als je kunt aantonen dat je corona hebt gehad en immuun bent doordat je lichaam genoeg antistoffen heeft aangemaakt, kom je ook in aanmerking om weer vrij te mogen reizen. Over die laatste manier zijn nog de nodige vragen onbeantwoord: hoe weet je zeker dat diegene niet besmettelijk is? En hoe bewijs je dit precies?

Als het aan de commissie ligt, wordt het een app op je telefoon of een document, dat je kunt uitprinten. In beide gevallen wordt gebruikgemaakt van een QR-code die overal in Europa gescand kan worden. Als deze code dan wordt gescand op bijvoorbeeld Schiphol of bij de Duitse grens, kan worden uitgelezen of die persoon ‘groen’ is.

In Nederland kan de QR-code onderdeel worden van dezelfde app als de ‘coronacheck-app’ die minister Hugo de Jonge bij de laatste coronapersconferentie aankondigde voor binnenlands gebruik. Die app moet zorgen voor veilige toegang tot de bioscoop, een concert of museum, en grotere evenementen zoals festivals.

Dus volgens één van de (waarschijnlijk) aankomende regels zoals hierboven omschreven, en dan laat ik bewust de onbetrouwbaar pcr test weg,  is dat als je bent gevaccineerd met een coronavaccin dat is goedgekeurd door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) je dit ¨reisbewijs¨ kunt krijgen.

MAARRRRRR !!!!! Dat je gevaccineerd bent, betekent dus niet dat je niet meer besmet kunt raken met het coronavirus, al zal je er hoogstwaarschijnlijk niet erg ziek van worden. De tweede vraag is dan: kun je, als je gevaccineerd bent maar toch besmet raakt, ook anderen besmetten?

Vandaag bleek in een tehuis voor dementerende ouderen in het Gelderse Wehl dat twaalf van de 29 bewoners positief getest zijn op het coronavirus, terwijl alle bewoners al zijn gevaccineerd. Alle besmette bewoners hadden slechts milde klachten, waaruit dus blijkt dat het vaccin werkt.

Maar deze uitbraak laat zien dat je het virus nog steeds kunt overdragen, ook al ben je gevaccineerd.

Dus ook alle oudjes die gevaccineerd, sommige zelfs dubbel gevaccineerd zijn en al bijna in de bus naar Lourdes zaten?

Of moeten zij, ook al hebben ze een ¨groen reisbewijs¨ nu toch weer afgezonderd van alles en iedereen worden?

Groen reisbewijs VS code Rood PCR Test.

Eens even zien:

In een tehuis voor dementerende ouderen in het Gelderse Wehl zijn twaalf van de 29 bewoners positief getest op het coronavirus, terwijl alle bewoners zijn gevaccineerd. De besmette bewoners hebben milde klachten en worden gescheiden van de andere mensen in het tehuis verzorgd.EU onderzoekt dood 13 Noorse ouderen na bijwerkingen vaccin | De Volkskrant

Bijna alle bewoners hebben hun tweede vaccinatie al gehad, zegt een woordvoerder van Sensire, waar het verpleeghuis onder valt. Een of twee bewoners hebben alleen nog hun eerste prik ontvangen. De mensen die hun tweede prik wel kregen, ontvingen die al meer dan twee weken geleden.

Nog steeds overdraagbaar

Toen het virus het verpleeghuis eenmaal binnen was, raakten in korte tijd twaalf mensen besmet. De uitbraak laat dan ook zien dat je het virus nog steeds kunt overdragen, ook al ben je gevaccineerd, stelt specialist ouderengeneeskunde Marco Repko van Sensire.

Volgens de woordvoerder van de organisatie komen besmettingen onder gevaccineerde bewoners van verpleeghuizen wel vaker voor. Een uitbraak van deze omvang is hij nog niet eerder tegengekomen, maar dat betekent volgens hem niet dat het niet gebeurt.

 

“Niet alle verpleeghuizen brengen dit soort informatie naar buiten. Wij hebben besloten dat wel te doen, juist om te laten zien dat het nodig blijft je aan de maatregelen te houden.”

De GGD onderzoekt of de uitbraak in het verpleeghuis is veroorzaakt doordat het om een extra besmettelijke variant van het virus gaat.

U begrijpt toch onderhand wel dat wij door overheden volledig gedegradeerd zijn tot hersenloze belastingbetalende lagere (nog)leven)svormen. Een virus voor hen.

Ja we kunnen als volk natuurlijk burgerlijke ongehoorzaamheid tonen, met velen zelfs. (zie Londen)

Geweldig beeld dit, het laat zien dat er onder het (klootjes)volk toch nog samenhorigheid kan zijn.

Maar helaas zijn we op (of over het) punt dat de politiek zich onaantastbaar voelt en dan ook zonder schaamte de voormalige verborgen agenda nu openlijk doordrukt.

GEWOON JE BEK HOUDEN! (MARK RUTTE REMIX) - YouTube

Respect komt van twee kanten ?

En neem van mij aan dat de naam ¨Groen¨ certificaat niet onbewust of alleen maar voor vaccinatie gekozen is, dit certificaat zal in de nabije toekomst Uw Social Credit score bij gaan houden.

 

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
16 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
16
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x