Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Klimaattechniek door controle van het weer bedreigd de planeet, niet de opwarming

Geen Covid artikel, maar dan ook eigenlijk weer wel.

Klimaattechniek door controle van het weer (NIET “opwarming van de aarde”) is wat het leven en de planeet bedreigd: gevaar VEEL groter dan COVID-19

 

Aangezien de wereld het afgelopen jaar werd gedomineerd door de nepdreiging die de globalisten ons willen laten geloven dat COVID-19 presenteert, is er een veel groter risico voor de menselijke gezondheid en het leven op deze planeet bestaat, een risico wat tot nu toe verdoezeld.

In een zeer goed gedocumenteerde en briljant geproduceerde explosieve film die is uitgebracht,  The Dimming , door Dane Wigington van GeoengineeringWatch.org, wordt overtuigend bewijs geleverd om aan te tonen dat de planeet aarde niet wordt vernietigd door de opwarming van de aarde zoals gedefinieerd door de globalisten, maar het wordt vernietigd door de globalisten zelf door hun pogingen om het weer te modificeren, o.a. om de zon te dimmen door nanodeeltjes in de atmosfeer te spuiten en vervolgens microgolftransmissies zoals 5G te gebruiken om het weer te controleren.

De gruwelijke  bosbranden aan de westkust  in Amerika, de nucleaire winterstorm  die onlangs Texas trof , en een die  Denver trof  , houden wellicht allemaal verband met de door de globalisten gemilitariseerde weersveranderingsprogramma’s.

Deze klimaattechnische programma’s die elke dag gevaarlijke nanodeeltjes in onze atmosfeer spuiten en vervolgens worden geactiveerd door EMF-straling zoals 5G, veroorzaken veel meer ziekten en aandoeningen dan welk virus dan ook, inclusief het produceren van “griepachtige” symptomen.

Dane Wigington heeft in deze film enkele van werelds beste wetenschappers en autoriteiten geïnterviewd over klimaattechniek en de effecten ervan op leven en gezondheid, waaronder:

Patenten voor weermodificatie bestaan ​​al meer dan 100 jaar

Dane Wigington onthult in deze film dat de Amerikaanse regering en particuliere militaire aannemers patenten hebben gehad op het gebied van weersmodificatie die meer dan 100 jaar in het verleden teruggaan.

Hij stelt:

Klimaattechniek is het kroonjuweel van het militair-industrieel complex.

Klimaattechniek is gebruikt om landen over de hele wereld te destabiliseren en omver te werpen, wat militaire bezettingen door vijandige landen, zoals de VS, mogelijk maakt.

Het onzichtbare gevaar van nanodeeltjes

Hoe klein is nano

Afbeelding van  news.osu.edu .

 

Health Impact News  rapporteert sinds 2017 over de gevaren van nanotechnologie en de menselijke gezondheid, toen   John Thomas, onderzoeksjournalist van Health Impact News, een tweedelige serie over het onderwerp publiceerde.

Nanotoxiciteit: zijn nanodeeltjes in voedsel en onze omgeving de nieuwe gezondheidsepidemie?

Duitse arts koppelt nano-aluminium, glyfosaat en parasieten aan chronische ziekten – ontwikkelt genezingsprotocol

Dr. Dietrich Klinghardt 2

Dr. Dietrich Klinghardt van Sophia Health Institute.

 

De Duitse arts die in het tweede artikel wordt genoemd (ik moedig iedereen aan om BEIDE artikelen te lezen) is Dr. Dietrich Klinghardt van het Sophia Health Institute, die ook wordt geïnterviewd en opgenomen in  The Dimming , door GeoengineeringWatch.org.

Dr.Klinghardt legt uit hoe de nano-aluminiumvergiftiging onze gezondheid beïnvloedt, vooral in combinatie met andere gifstoffen in onze omgeving, zoals het herbicide glyfosaat, dat in het grootste deel van ons voedsel zit, en met microgolfstraling van slimme meters, mobiele telefoons, Wi-Fi. -Fi-routers en zendmasten (die nu upgraden naar 5G.)

Volgens Dr. Dietrich Klinghardt, MD, PhD, bevatten de ingrediënten van de persistente contrail-formule die door straalvliegtuigen in de bovenste atmosfeer wordt gesproeid nanodeeltjes van aluminium (in verschillende vormen) samen met barium, strontium, kwik, plastic en diverse andere ingrediënten. Zelfs levensvatbare cysten van de ziekte van Lyme en andere biologische stoffen zijn gevonden in het stof van nanodeeltjes dat uit de lucht valt.

Dr. Klinghardt heeft aanzienlijk bijgedragen aan het begrip van metaaltoxiciteit en het verband met chronische infecties, chronische ziekten en pijn. Hij speelde een belangrijke rol bij het bevorderen van verschillende velden binnen de biologische geneeskunde en ziet regelmatig patiënten in het Sophia Health Institute in de staat Washington en in zijn Duitse kliniek.

In Duitsland worden zijn kennis van moderne ziekten en zijn methoden voor het beoordelen en behandelen van moderne chronische ziekten door tweeduizend artsen gebruikt.

Dr. Klinghardt identificeert twee krachtige factoren die de gezondheid van Amerikanen verwoesten. Ze zijn milieutoxiciteit door de interactie van verschillende giftige metalen en glyfosaat, en milieublootstelling aan elektromagnetische frequentiestraling van technologie die microgolven gebruikt. ​

En nu, met de introductie van de experimentele COVID-vaccins, die voor het eerst lipidenanodeeltjes bevatten, hebben we de extra last om ons af te vragen hoe deze lipidenanodeeltjes mensen zullen beïnvloeden, afgezien van de bezorgdheid over mRNA-eiwitpieken.

Lipidenanodeeltjes – waar gaan ze heen en wat doen ze? ​

Een van de grootste problemen die Dr. Klinghardt in zijn praktijk vond toen we hem in 2017 interviewden, was dat er maar heel weinig laboratoria in de wereld waren die zelfs nano-aluminium konden meten en detecteren.

Maar in explosieve filmbeelden in  The Dimming kon Dane Wigington een NOAA-vlieglaboratorium aanschaffen om luchtmonsters op grote hoogte te verzamelen om te bevestigen dat deze nanodeeltjes in onze atmosfeer voorkomen, en matchmonsters genomen uit neerslag op de grond.

Dit zijn MUST-SEE filmbeelden!

Degenen die beweren dat we de opwarming van de aarde moeten verhelpen, zijn degenen die dit veroorzaken

“Opwarming van de aarde” is duidelijk reëel, aangezien we de effecten ervan overal om ons heen zien, maar de oorzaak van het instorten van deze planeet is een van de grootste doofpotten in de geschiedenis van het menselijk ras.

Wigington Details:

Overheden over de hele wereld en de hele klimaatwetenschappelijke gemeenschap vertellen de bevolking dringend dat klimaattechnische operaties, operaties voor het beheer van zonnestraling, onmiddellijk moeten worden ingezet om te proberen de opwarming van onze planeet te verminderen, om te proberen te behouden wat er van haar overblijft. levensondersteunende systemen.

En toch, wanneer het publiek, degenen die wakker zijn, onder de aandacht van de academische wereld en gekozen functionarissen proberen te brengen dat we klimaattechniek al in ons luchtruim over de hele wereld zien plaatsvinden, is het al ingezet.

Laboratoriumtests bewijzen het, filmbeelden bewijzen het, documenten bewijzen het – en toch hebben we de voortdurende ontkenning van de klimaatwetenschappelijke gemeenschap en officiële instanties die ons vertellen dat we niet echt zien wat we in de lucht zien.

Ze vertellen ons dat als klimaattechniek werd ingezet, het er precies zou uitzien wat we in onze lucht zien, maar nogmaals, ze vertellen ons dat we niet echt zien wat we werkelijk zien.

De paradox is dat hoe meer de klimaatingenieurs de planeet besproeien, de ozonlaag vernietigen, de hydrologische cyclus verstoren en de algehele opwarming van de planeet verhogen, hoe meer ze het gevoel hebben dat ze deze programma’s moeten opvoeren om te proberen een deel van de schade te beperken. dat deze programma’s in de eerste plaats hebben veroorzaakt.

Dat is de ware definitie van waanzin.

Deze operaties moeten worden beschouwd als de meest waanzinnige onderneming die ooit door de mensheid is ondernomen.

Deze operaties ontsporen systematisch alle levensondersteunende systemen op aarde .

In een poging om de zon uit te wissen, het kortzichtige kortetermijndoel om te proberen de planeet af te koelen en tegelijkertijd de algehele opwarming te verergeren.

De klimaatingenieurs, als deze operaties mogen doorgaan, slaan we de nagels in onze collectieve doodskisten.

Als de klimaattechnische operaties die de levensondersteunende systemen van de aarde doen ontsporen, niet onmiddellijk worden blootgelegd en gestopt, worden alle andere uitdagingen voor de mensheid omstreden, omdat de planeet niet langer het leven zal en kan ondersteunen.

Degenen die de mythe financieren en profiteren van de mythe dat de opwarming van de aarde een door mensen veroorzaakt probleem is dat de overheid en Wall Street nu moeten oplossen, zijn bekende namen, zoals  Bill Gates .

Door het broeikaseffect de schuld te geven aan de bevolking, in plaats van aan de globalisten zelf, is het gemakkelijk in te zien hoe de globalisten binnen willen komen en elk aspect van ons leven willen beheersen, allemaal in de naam van ‘de wereld redden’.

Dit is wat er achter veel van de plannen voor de toekomst van de Verenigde Naties, het World Economic Forum, de Rockefeller Foundation, enz.

Blijkbaar vorderden hun doelen om de mensenrechten op te heffen en de planeet over te nemen in naam van het stoppen van de opwarming van de aarde echter niet snel genoeg, dus zoals we nu maar al te goed weten, werd de  Plandemie  begin 2020 geïmplementeerd, en nu angst voor “het virus” heeft hun plannen enorm versneld, aangezien mensen van alle politieke ideologieën in feite hun vrijheden vrijelijk hebben opgegeven in ruil voor valse bescherming tegen een eugenetisch georiënteerde nieuwe klasse van producten, de COVID-“vaccins”, die  niet eens echt vaccins zijn. helemaal , maar een menselijk besturingssysteem dat ‘ de software van het leven’ wordt genoemd .

Het hele valse verhaal van de “opwarming van de aarde” is in feite een “links / liberaal” idee geweest dat mensen verdeelde volgens politieke ideologieën, maar de angst voor het virus overschreed de ideologische grenzen zo succesvol dat de tirannie nu veel sneller is gevorderd.

Hoe kunnen we dit stoppen? Transparantie is nodig om hun plannen kenbaar te maken

Hoe kunnen we deze waanzin stoppen voordat de planeet niet langer in leven kan blijven, wat misschien nog maar een paar jaar verwijderd is?

Dat is de focus van deze film,  The Dimming . Zorg er allereerst voor dat je deze film zelf bekijkt, zodat je kennis kunt maken met dit onderwerp. Deel het vervolgens wijdverspreidt zodat mensen kunnen begrijpen wat er in de lucht boven ons gebeurt, dat onze gezondheid vernietigt en onze planeet vernietigt.

Wigington Details:

Als bevolkingsgroepen over de hele wereld ontdekken wat hun is aangedaan door hun regeringen zonder hun medeweten of hun toestemming, zal er een schokgolf rond de Wereld komen die niet kan worden ingeperkt door de criminele regeringen die nu de controle over onze planeet en beschavingen hebben overgenomen. over de hele wereld.

Catherine Austin Fitts, geïnterviewd in  The Dimming , zegt:

Waar we financieel naar kijken, is een groot deel van het openbaar beleid dat wordt gepromoot op basis van de theorie dat we klimaatverandering hebben. En toch praten we in die discussie nooit over, wat is al dat sproeien, en hoe is dat erbij betrokken.

Door het weer te engineeren, kan men droogtes overwinnen of voorkomen. Het geeft de mogelijkheid om ze op te leggen als iemand er niet in mee gaat.

En het briljante van het toebrengen van een artificial droogte, is dat er geen enkele weerstand of kritiek op diegenen is.

Dus dit soort onzichtbare oorlogvoering is, als het kan worden gedaan, zeer effectief.

Door voor transparantie te zorgen, worden zoveel dingen blootgelegd, dat het weather engineering (weer manipulatie moeilijk wordt en daarmee ook de mogelijke aanvallen en dreigingen.

Omdat je een hele planeet niet openlijke kunt besturen, alleen in het geheime.

Als we alles in het open brengen over wie en hoe men in het geheim de planeet tracht te controleren, zal dat veel veranderen .

www.researchgate.net/profile/Nils_Matzner/publi...

Dit is een VEEL groter probleem dan zelfs het COVID-probleem.

En hoewel de uitrol van de COVID-DNA-veranderende vaccins de meest onmiddellijke bedreiging voor de mensheid is, en in de nabije toekomst onze belangrijkste focus hier bij Health Impact News zal blijven  , voor degenen onder ons die er met succes in slagen om niet geïnjecteerd te worden met het experimentele “Vaccin” en hun menselijke besturingssysteem, dan nog is er deze dreiging van ¨klimaattechniek¨ waarmee we te maken hebben.

Want als dit blootgelegd wordt, zullen we allemaal samen met onze planeet sterven.

Bekijk de volledige documentaire,  The Dimming . Dit is waarschijnlijk de belangrijkste film die in 2021 is geproduceerd.

Zonder Nl ondertiteling, misschien bij voldoende animo dat we dit vooralsnog laten doen.

 

De klimaat biecht.

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
13 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
13
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x