NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Genocide op ouderen door Nederlandse regering

Het zal hard overkomen, maar gezien de gevolgen van dit beleid en deze mensen, drukken we ons nog zacht uit. Wij geloven niet meer in zachte woorden. Men moet beseffen wat deze mensen werkelijk hebben aangericht. En dat is bijna niet in woorden uit te drukken. De waarheid is de waarheid.

De moordgolf op ouderen in Nederland, veroorzaakt door de bizarre, onterechte, levensgevaarlijke en vernederende maatregelen die geesteszieke mensen zoals Mark Rutte en Hugo de Jonge ons opleggen, gaan verder en verder.

Dit zijn enkel onze ouderen. Deze moordgolf is slechts één van de vele catastrophale economische en psychische gevolgen.

Er bestaat geen enkele wetenschappelijke ondergrond die deze maatregelen rechtvaardigt.
Integendeel. De bewijzen TEGEN deze levensgevaarlijke waanzin stapelen zich op.

Men verschuilt zich achter modellen en heeft geen idee wat er in de samenleving speelt. Dat maakt ze schuldig.

Mocht men WEL weten wat er in de samenleving speelt, dan is de doodstraf nog te weinig voor gerechtigheid.

Reken bij deze genocide ook de mensen waarvoor geen plek ws terwijl ze die nodig hadden vanwege ernstige ziektes en daardoor zijn overleden!

Dit is volkerenmoord. Dit is een dictatuur. Deze “mensen” moeten WEG!

4.7 15 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
3 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Knalkopje1

En deze politieke partij, die zich schuldig maakt aan misdrijven tegen de menselijkheid, daarbij geholpen door veel verpleeghuizen die de maatregelen op de meest diabolische manier uitleggen en toepassen, en door de politie die aan de kant staat van die verpleeghuizen als het zo uitkomt, had bij de vorige verkiezingen affiches aan de straat staan waarop stond: ‘VVD Liefdevolle ouderenzorg’! Ik vraag me af hoeveel oudere mensen al in de Corona-gevangenissen aan vereenzaming of sterf-vasten zijn overleden, gevolgd door een onwaardige uitvaart. En alle kans dat ze ook nog tot de Corona-doden worden gerekend. En wat is die duivelse maatregel… Lees verder »

Last edited 3 maanden geleden by Knalkopje1
Knalkopje1

Video gevonden op https://ejbron.wordpress.com/2020/05/13/aan-onmenselijkheid-niet-meer-te-overtreffen/
‘Aan onmenselijkheid niet meer te overtreffen’; er is daar ook een link naar het Duitse originele artikel van een verpleegster. Het gaat ook over wat ouderen in instellingen wordt aangedaan.

Knalkopje1

Hart van Nederland: Schokkend – ‘Nelly is door corona doodongelukkig en gaat in hongerstaking’. Er worden ook nog enkele stomme vragen gesteld bijvoorbeeld: ze zegt dat ze in hongerstaking wil gaan. ‘Maar dat is wel een groot risico’. Ze heeft niets meer te verliezen en antwoordt ‘Nou en? dan zal ik eerder doodgaan. Dit is ook geen leven meer!’.
Die vragensteller snapt er totaal niets van dat je aan eenzaamheid letterlijk kapot kunt gaan. Beluister het maar helemaal. De Rutte-horige zorg-gevangenis houdt voet bij stuk. Zij: ‘Ik ga in hongerstaking. Krijgen jullie allemaal het rambam maar!’
https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2020/nelly-corona-hongerstaking/?fbclid=IwAR31sJ3X6c9ix6cxZGavJfKay9pnRthCkdnkqb2xHj1LbsONGcUF2eBpEXM

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x