NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

LGBT – “Dames en heren!” in theaters mag niet meer

Vanwege de nieuwe gender-neutrale richtlijnen wordt het publiek eindelijk verlost van onderdrukkende woorden zoals: “Dames en heren!”

Volgens de idiote voorstanders van dit nog idiotere initiatief creëert dit een rechtvaardigere omgeving voor LGTB-acteurs en mensen in het publiek die zichzelf niet als man of vrouw zien, aldus de Dailymail.

LGBT activisten beweren dat de zinnen die we al eeuwenlang gebruiken zoals “ladies and gentleman!”  per definitie zwaar kwetsend en onderdrukkend zijn. Uiterst onderdrukkende zinnen zoals  “dames en heren”  zouden zangers zoals Sam Smith, die zichzelf als “niet binair” ziet, beledigen en uitsluiten.

Sam Smith.

Ondertussen doet de vakbond voor performers Equity hier vrolijk aan mee en doet er nog een schepje bovenop.

De bond benadrukt dat het sterk te ontraden is om zangers en acteurs zomaar op uiterlijk gebaseerde complimenten te geven (je zult maar per ongeluk: “Goed man!” tegen een transgender zeggen)  en ook zorgt de vakbond ervoor dat er een complete nieuwe terminologie wordt gehandhaafd in het wereldje van acteurs en performers. Deze zal geheel in lijn liggen met deze gender-waanzin.

Het Nationale Theater in Londen heeft eraan toegegeven en hebben al gezegd dat het hun prioriteit is om die verschrikkelijke woorden MAN en VROUW volledig te gaan vervangen met gender neutrale onzin.

Ook The Royal Shakespeare Company bekent kleur. Ze hebben aangekondigd dat ze ernaar streven een omgeving te creëren waarin iedereen zich welkom voelt.

Het Nimax theater gaat ook mee en zegt dat ze een omgeving willen creëren waarin iedereen zich fijn voelt en niemand zich gekwetst, aangevallen of achtergesteld hoeft te voelen.

En het gaat nog verder. Afgelopen maand heeft het Old Vic Theater in Londen, opgericht in 1818, hun toiletten verbouwd. Er zijn geen mannen- en vrouwentoiletten meer. Alleen nog gender-neutrale wc´s.

Hoe is het toch zover gekomen dat we zwichten voor de onzin van zo´n kleine groep mensen die zich altijd weer in die slachtofferrol wringen en aandacht blijven vragen alsof het kleine kinderen zijn.

Wat een wereld…

 

 

 

 

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
5 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Anne de Woeste

Ohhh my…… dat de Britten een goed gevoel voor humor hebben is natuurlijk een gegeven feit, echter ik denk dat ze er nu in doorslaan want het is niet grappig meer.

Ralphster

Zucht…

Linkse honden hater

Waar gaan we heen in deze wereld!!! Je wordt er zo zachies an wel heel moe van van die mongolen die niet van zichzelf houden zoals ze zijn!!!!!!

Biznardian

Vervelende leugenachtige zeurende mensen zijn dit. Ik zou bijna hypocriet nog vergeten. Maar goed, het is de marketing van de media die het groot doet lijken en zo verkoopt aan het publiek. Volkomen stupide om de minderheid steeds maar de ruimte te geven om zo de meerderheid zich naar hun zin aan te laten passen. Dat heet dan empathie…. Bij een andere mening wordt je direct empathie verweten en kan tegenover jou alle beleefdheid overboord en kan het stigmatiseren beginnen, witte oudere racistische xenofibische nazi cisgender. Het is heel raar en abnormaal snel dit soort absurde zaken het grootste podium… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x