CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

LGBT – “Dames en heren!” in theaters mag niet meer

Vanwege de nieuwe gender-neutrale richtlijnen wordt het publiek eindelijk verlost van onderdrukkende woorden zoals: “Dames en heren!”

Volgens de idiote voorstanders van dit nog idiotere initiatief creëert dit een rechtvaardigere omgeving voor LGTB-acteurs en mensen in het publiek die zichzelf niet als man of vrouw zien, aldus de Dailymail.

LGBT activisten beweren dat de zinnen die we al eeuwenlang gebruiken zoals “ladies and gentleman!”  per definitie zwaar kwetsend en onderdrukkend zijn. Uiterst onderdrukkende zinnen zoals  “dames en heren”  zouden zangers zoals Sam Smith, die zichzelf als “niet binair” ziet, beledigen en uitsluiten.

Sam Smith.

Ondertussen doet de vakbond voor performers Equity hier vrolijk aan mee en doet er nog een schepje bovenop.

De bond benadrukt dat het sterk te ontraden is om zangers en acteurs zomaar op uiterlijk gebaseerde complimenten te geven (je zult maar per ongeluk: “Goed man!” tegen een transgender zeggen)  en ook zorgt de vakbond ervoor dat er een complete nieuwe terminologie wordt gehandhaafd in het wereldje van acteurs en performers. Deze zal geheel in lijn liggen met deze gender-waanzin.

Het Nationale Theater in Londen heeft eraan toegegeven en hebben al gezegd dat het hun prioriteit is om die verschrikkelijke woorden MAN en VROUW volledig te gaan vervangen met gender neutrale onzin.

Ook The Royal Shakespeare Company bekent kleur. Ze hebben aangekondigd dat ze ernaar streven een omgeving te creëren waarin iedereen zich welkom voelt.

Het Nimax theater gaat ook mee en zegt dat ze een omgeving willen creëren waarin iedereen zich fijn voelt en niemand zich gekwetst, aangevallen of achtergesteld hoeft te voelen.

En het gaat nog verder. Afgelopen maand heeft het Old Vic Theater in Londen, opgericht in 1818, hun toiletten verbouwd. Er zijn geen mannen- en vrouwentoiletten meer. Alleen nog gender-neutrale wc´s.

Hoe is het toch zover gekomen dat we zwichten voor de onzin van zo´n kleine groep mensen die zich altijd weer in die slachtofferrol wringen en aandacht blijven vragen alsof het kleine kinderen zijn.

Wat een wereld…

 

 

 

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
5
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven