Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Gemeente Amsterdam biedt excuses aan voor slavernij

Het wordt steeds gekker. Amsterdam biedt excuses aan voor de slavernij.

Forum voor Democratie weigert. Zij doen afstand van enigerlei excuses.

“Dit is onzinnig! Geen dader of slachtoffer van slavernij is nog in leven.” aldus Annabel Nanninga.

“Amsterdam heeft in al haar deugdrang voor de ‘vorm’ een wetenschappelijk onderzoek besteld. De conclusie van dat onderzoek, dat door de belastingbetaler wordt bekostigd, stond van te voren al vast. De aangewezen commissie en het onderzoek vallen niet serieus te nemen.” aldus Nanninga.

Er is in de wetenschap geen consensus over de doorwerking van slavernij op huidige generaties.

“Het onderzoek had zich beter kunnen richten op de vraag of de gemeente Amsterdam nog wel hetzelfde bestuursorgaan is zoals het in de Gouden Eeuw was, is de gemeente nog wel gemachtigd om excuses überhaupt te kúnnen aanbieden?”

De grachtengordel zou gebouwd zijn op het bloed van slaven.

“Welke schade heeft Amsterdam geleden door de slavenhandel en het uitkopen van  Nederlandse bemanningen bij Barbarijse zeerovers? Dat zou eens een interessante vraag zijn.”

“Deze commissie bestaat uit ACTIVISTEN zoals Gloria Wekker die beweert dat WITTE Nederlanders een AANGEBOREN RACISTISCH ARCHIEF in hun hoofd hebben. Ook Leo Lucassen is meer dan eens door collega-wetenschappers gewezen op grove fouten in zijn omgang met cijfers en statistieken, waarvoor mocht híj plaatsnemen in de onderzoekscommissie?”

“Een bundeltje van 40 opstellen van activisten is geen gedegen onderzoek, gebaseerd op feiten en kennis! Dit is communistische stijl: de partij stelt de vraag, de partij kiest de wetenschappers, de partij krijgt het antwoord dat de partij wil horen. De partij is het kartel dat slechts wil doen aan ‘deugen’ en zelfkastijding. “

Terecht vervolgt Nanninga haar verhaal: “Er is geen slachtoffer van de trans-atlantische slavernij meer in leven, dus de HERSTELBETALINGEN, die ongetwijfeld zullen volgen op de excuses, verdwijnen in de zakken van allerlei genoegdoening clubjes via subsidies.Activisten uit dit subsidie milieu zaten ook in de commissie, alsmede GroenLinksers.”

Dit is nou oikofobie. Weg met ons! Mea culpa!

Annabel..het wordt niets zonder jou, Annabel!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x