“Boerensysteem zonder toekomst” in Vierde Rijk Timmermans

Geen toekomst voor huidige landbouwsysteem boeren in het Vierde Rijk van Frans Timmermans en George Soros!

Ohohh.. Het Vierde Rijk? Tsja.. Zo kun je de toekomstplannen van Timmermans rustig noemen ja. Het heeft alle kenmerken van Het Derde Rijk. Hoe politiek incorrect het ook is.

“Boeren demonstreren voor een systeem dat geen toekomst heeft!”

https://www.youtube.com/watch?v=sw8fq6ObEZ8

 

Dat zijn de woorden van globalist, migratie-lobbyist en vriend van George Soros vandaag tijdens een commissievergadering van de Europese Unie.

„De intensieve landbouw is niet meer van deze tijd. Tegelijk hebben we de landbouw nodig. We kunnen niet zonder de boeren”

“We hebben meer landbouw nodig in de toekomst. Niet minder!” “Maar het moet een andere manier van landbouw zijn als het wil voldoen aan de eisen van biodiversiteit, en dergelijke”

 

Wat de levensgevaarlijke globalist Frans Timmermans hier bedoelt is dat het niet thuis past in zijn plaatje van zijn toekomstige federale en “klimaat-neutrale” Europese Superstaat met regels en bio-diversiteit.

Het Vierde Rijk.

Het MOET voldoen aan de regels en normen opgesteld door deze levensgevaarlijke (we kunnen het niet vaak genoeg benadrukken)  klimaatpaus en zijn globalistische vrienden die ons meetrekken in een gecontroleerd waanzinnig Europa zonder grenzen. Zonder cultuur en met Islam als onderdeel van Europa. Diversiteit!

https://www.youtube.com/watch?v=03sWt2wSma0

Pas op mensen.. Men praat alsof het allemaal al geregeld is. Kom in opstand!! We gaan naar de globalistische afgrond door deze mensen.

https://www.youtube.com/watch?v=DP5HtbVzHjs

En nogmaals, laat je niet gek maken door de media en ook niet door de berichten de FDF de lucht instuurt en probeer te begrijpen wat er achter zit en waarom ze dat doen. KOM!

Lees ook:
https://commonsensetv.nl/nieuwe-burgemeester-nodigt-soros-uit-timmermans-zet-omvolking-door/

https://commonsensetv.nl/timmermans-en-soros-omvolking-van-europa-in-volle-gang/

Steun CommonSenseTV
We willen en moeten doorgaan!

 

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
cstv, commonsensetv